ulana Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Właśnie przeczytałam jakie miał Tazzio perypetie. Biedaczek. Mam nadzieję, że już będzie dobrze. Uściski (delikatne! :)) dla rekonwalescenta. Quote
danyww Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Zapraszam na kolejny bazarek dla sznupiastych https://www.facebook.com/events/649516195113208/ Quote
Saththa Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Właśnie przeczytałam jakie miał Tazzio perypetie. Biedaczek. Mam nadzieję, że już będzie dobrze. Uściski (delikatne! :)) dla rekonwalescenta. Biedaczek wciąz już ma na grzbiecie zbroje z plastra ... bo co zmiana opatrunku to nie odrywam mu tego tylko naklejam kolejną warstwę... a dzis to juz 2 bo jest po 24... bo była o 5 nad ranem kolo 11 i przed chwilą... zjezdza mu to ciągle z "tego" miejsca... masakra... Dannyww byłam! Licytuje ejstem zakochana :) jak mi sie nie dua wygrać licytacji... to bede CIe molestowac o drugi taki.... nie ważne jak długo ważne aby skutecznie :evil_lol: Quote
ulana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jak Tazzio? Lepiej? Śnił mi się mój Zibi z taką wieeelką dziurą, brrrr. Quote
Saththa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Bylismy dziś na kontroli... Drapie się jak opetany. a rana znowu wyglądu jak gula ale tym razem to dobra gula bo nie woda a ziarnina. Dostaliśmy zielony spray i znowu Alertek i Clemastyne po 4 tabletki na dzień.... Ale wet powiedzia ł z e moge mu na spacerze na trochę więcej pozwolić więc najpierw było dzis 40 minut chodzenia na smyczy jak biegał Idefix z Pokerem i Diorką potem towarzystwo poszło do samochodu a ja pusciłam na 8 minut Tazzmana :) To tez moze trochę z niego zeszło moze ebdzie lepiej psychicznie chociaz Quote
marako Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 No, to idzie ku dobremu, jak ziarnina. Nie drap tego Tazziku! (wiem, co czujesz, bo po tym ugryzieniu przez szerszenia w niedzielę, do teraz nie mogę spokojnie spać z powodu swędzenia i to nie tylko okolic pogryzienia, ale ogólnie, coś okropnego) Quote
Saththa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 No, to idzie ku dobremu, jak ziarnina. Nie drap tego Tazziku! (wiem, co czujesz, bo po tym ugryzieniu przez szerszenia w niedzielę, do teraz nie mogę spokojnie spać z powodu swędzenia i to nie tylko okolic pogryzienia, ale ogólnie, coś okropnego) Jezus nic ni nie ejst??? to strasznie boli (szerszeniowe znaczy) miałam watpliwa przyjemość... łapa mi spuchła jak bania i miesiąc dochdoziła do siebie.... skóra cała mi popekała na dłoni masakra :eek2: Mam andzieję, ze U Ciebie bez takich szaleństw...? Swędzenie jest straszne... okropne... no ale 8 tabletek dziennie tych alergicznych/przeciwswiadowych moze da rade... Musi zasadniczo.... sciagnięcie szwów najwczesniej za tydzien a moze za 10 dni :( dobrze ze miałam dużo urlopu... :shake: Quote
ulana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Nie drap się, łatwo powiedzieć... Ale dobrze, że już lepiej. :) Marako współczuję tego szerszenia. To dziady przebrzydłe są. Jednego roku nawet straż pożarną wzywałam na działkę, bo sobie gniazdko u nas uwiły. Quote
ulana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sandra a na co właściwie ta wasza alergia jest? Czy to tylko w związku z tą raną? Quote
Saththa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Ulana tylko z raną na szczęście! Quote
Saththa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 No zebyś wiedziała :razz: własnie 3 raz dziś zmieniliśmy opatrunek :razz: jak sie tylk oprzesuwa i odkrywa kawałeczek szwa to tazz od razu lizac zaczyna... POmijając kwestie weta.... zostawiłam już majątek w aptekach na gazach i plastrach bez opatrunku... pomijając fakt ze podczas dwóch wizyt w dwóch różnych aptekach... wykupiłam im cały zapas plastrów 5 m x 50mm i 5m x 25mm... :splat: Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Snieg :( a ja na letnich oponach ;( Quote
AnkaG Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nu nu klapen pupen za jeżdzenie na letnich oponkach... Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 jezdzenie? toz w domu siedzę... dopiero zamierzam pojechac na 15 na zmiane opon :P Quote
AnkaG Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Tia a Tazzio do weta na chmurce dofrunął :P Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 wczoraj nie było: a) śniegu b) mrozu c) ślisko d) mokro :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 U nas nie ma śniegu :lookarou: nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Quote
wilczy zew Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Wiesz może jak te polubione na fb odzyskać? Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Zamień się :) z miłą chęcią!! Wiesz może jak te polubione na fb odzyskać? niet... moja rekacja była taka sama jak Waszki :evil_lol: OPONY ZMIENIONE :P Quote
Recommended Posts