Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie przeczytałam jakie miał Tazzio perypetie. Biedaczek. Mam nadzieję, że już będzie dobrze. Uściski (delikatne! :)) dla rekonwalescenta.

Biedaczek wciąz już ma na grzbiecie zbroje z plastra ... bo co zmiana opatrunku to nie odrywam mu tego tylko naklejam kolejną warstwę... a dzis to juz 2 bo jest po 24... bo była o 5 nad ranem kolo 11 i przed chwilą... zjezdza mu to ciągle z "tego" miejsca... masakra...

Dannyww byłam! Licytuje ejstem zakochana :) jak mi sie nie dua wygrać licytacji... to bede CIe molestowac o drugi taki.... nie ważne jak długo ważne aby skutecznie :evil_lol:

Posted

Bylismy dziś na kontroli... Drapie się jak opetany. a rana znowu wyglądu jak gula ale tym razem to dobra gula bo nie woda a ziarnina.

Dostaliśmy zielony spray

i znowu Alertek i Clemastyne po 4 tabletki na dzień....

Ale wet powiedzia ł z e moge mu na spacerze na trochę więcej pozwolić więc najpierw było dzis 40 minut chodzenia na smyczy jak biegał Idefix z Pokerem i Diorką potem towarzystwo poszło do samochodu a ja pusciłam na 8 minut Tazzmana :) To tez moze trochę z niego zeszło moze ebdzie lepiej psychicznie chociaz

Posted

No, to idzie ku dobremu, jak ziarnina. Nie drap tego Tazziku! (wiem, co czujesz, bo po tym ugryzieniu przez szerszenia w niedzielę, do teraz nie mogę spokojnie spać z powodu swędzenia i to nie tylko okolic pogryzienia, ale ogólnie, coś okropnego)

Posted

No, to idzie ku dobremu, jak ziarnina. Nie drap tego Tazziku! (wiem, co czujesz, bo po tym ugryzieniu przez szerszenia w niedzielę, do teraz nie mogę spokojnie spać z powodu swędzenia i to nie tylko okolic pogryzienia, ale ogólnie, coś okropnego)

Jezus nic ni nie ejst??? to strasznie boli (szerszeniowe znaczy) miałam watpliwa przyjemość... łapa mi spuchła jak bania i miesiąc dochdoziła do siebie.... skóra cała mi popekała na dłoni masakra :eek2:

Mam andzieję, ze U Ciebie bez takich szaleństw...?

Swędzenie jest straszne...

okropne...

no ale 8 tabletek dziennie tych alergicznych/przeciwswiadowych moze da rade...

Musi zasadniczo.... sciagnięcie szwów najwczesniej za tydzien a moze za 10 dni :(

dobrze ze miałam dużo urlopu... :shake:

Posted

Nie drap się, łatwo powiedzieć... Ale dobrze, że już lepiej. :)

Marako współczuję tego szerszenia. To dziady przebrzydłe są. Jednego roku nawet straż pożarną wzywałam na działkę, bo sobie gniazdko u nas uwiły. 

Posted

No zebyś wiedziała :razz:

własnie 3 raz dziś zmieniliśmy opatrunek :razz: jak sie tylk oprzesuwa i odkrywa kawałeczek szwa to tazz od razu lizac zaczyna...

POmijając kwestie weta.... zostawiłam już majątek w aptekach na gazach i plastrach bez opatrunku... pomijając fakt ze podczas dwóch wizyt w dwóch różnych aptekach... wykupiłam im cały zapas plastrów 5 m x 50mm i 5m x 25mm... :splat:

Posted

Zamień się :)

z miłą chęcią!!

Wiesz może jak te polubione na fb odzyskać?

niet... moja rekacja była taka sama jak Waszki :evil_lol:

OPONY ZMIENIONE :P