Saththa Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 W ciągu dnia 20 stopni... tz chodzi na krótki rekawek i krótkie spodenki. Ja różnie bo trochę wieje. Niedawno padło i popaduje deszczem dziekitemujesttutajna maksa zielono (jak na tę wyspe) jak wiosną co może to kwitnie ☺ wieczory zimniejsze jakieś 15-14 stopni i wieje jak szalone ☺ Quote
malawaszka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ach zielono... jak mi już tęskno do zieleni Quote
Saththa Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Tutaj zieleń jest teraz. Później jak się cieplej i suszej zrobi to zniknie trochę i będzie bardziej brązowo i surowo niż teraz Quote
AnkaG Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 A jak tam Wam tak ogólnie??? Po pobycie już miesiąc dalej chcesz tam mieszkać? Quote
Saththa Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 3 tygodnie dziś mijają :) na wyspę dojechaliśmy 1 stycznia :) Ogólnie to jeszcze nie ogarnełam :lol: Jak ejstem w domu to jest w domu jak jestem na zewnatrz to s ie czuje jak na wakacjach :razz: I wcae mi psy nie przeszkadzają na spacerach a nigdy na wakacjach z nimi nie byłam takich w odczuwaniu zewnatrz jako wakacji ;) Quote
AnkaG Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 No tak w sumie to póki co masz wakacje :) Ale masz faaaajnie :) Quote
Saththa Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Pracuje w domu jak juz mam neta :) Quote
ulana Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Łysa trochę na zdjęciach ta wyspa. Nie brakuje Ci drzew? A sznaucery są tam jakieś czy tylko Wy? Wszystkiego dobrego z okazji 5-lecia. :) Ech, tak mi jakoś dziwnie, kiedy pomyślę, że jesteście tak daleko. Ale może kiedyś popłynę w jakiś morski rejs, hihi. ;) Quote
Saththa Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Chyba jeszcze za wczesnie na odczuwanie braków tak mi się wydaje :) Narazie mam w druga stronę, otacza mnie zupełnie inna "natura" niż dotychczas i skupiam się na tym co jest a nie na tym czego nie ma :) Widziałam jakiegos średniaka chyba :) Dziekujemy ;) Płyń płyń :) To będzie długaśny rejs :) prom 30h płynął :) Quote
Saththa Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 a samolotem ile się leci z Pl? 5,5 h czasem 5 jak dobre wiatry sa w ogon :lol: Quote
Margi Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Tak długo? Wydawało mi się,że leci się jakieś 3-3,5 godz. Quote
malawaszka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ale myślałam, że dłużej - tak tak kiedyś Cię odwiedzę buuahahah Quote
Saththa Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Dawaj dawaj :) chętnie CIę poznam :) Quote
ania0112 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Mam pomysła.... zróbmy zlot sznaucerów ( bez sznaucerów) u Sandry :D Quote
Saththa Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Mam pomysła.... zróbmy zlot sznaucerów ( bez sznaucerów) u Sandry :D Też o tym pomyślałam. Jak to bez sznaucerów. ..?? Idefixa rozumiem no ale Tazzmana juz trzeba uznać ☺ Bylismydzisiaj (w koncu) nad wodą. .. Tazzman cieszył się jak głupi mimo że na smyczy aż się serce radowalo ???? Quote
AnkaG Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Nooo zlot :) Bez sznupów by nie stresować samolotem. Twoje muuuuszą być. Będziem głaskać :) A do wody daleko masz ? Quote
Saththa Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Albo promem :razz: jakieś 3km do wody :) Ale widze z okna :) Jestęsmy na samym końcu na samym rogu miasta. to turystyczna miejscowość i trzeba było jak najdalej od zgiełku uciec i od tabunów turystów bo sezon praktycznie cały rok... nawet teraz w styczniu jest od cholery ludzi. Quote
ania0112 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 3 km to fajny spokojny spacer dla psiakow :D taz i fix będa ale miałam na mysli nasze jak zauwazyla ankag Quote
3 x Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ja z chęcią przylecę ze zdjęciem Freda i Prodziaka w ramach posiadania zwierza wezmę co najwyżej Grema ;) ja pitole w tak egzotycznym miejscu jeszcze nei miałąm znajomych (i guzik mnie obchodzi, ze wirtualnych) i jak na złość ostatnio potrzebowąłam ludzikó w szczecinie ;) (kupiła kilka ksiażkem na WOŚP i życzyli sobie albo odbiór osobisty włąśnie w szczecinie albo 30 zł za wysyłkę, kupowałam na 2 aukcjach więc wyszłoby 60 zł ;) ) tylko musze wiedzieć kiedy jest najzimniej bo ciepła nie cierpie w tym roku umierałam na rodos w maju ale co tam, darowanemu (z pracy) koniowi nie zagląda się w zęby ;) Quote
ulana Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Tylko nie w lipcu ten zjazd, bo się ugotujemy. ;) Quote
Saththa Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 nie wiem kiedy jest najzimniej bo i teraz jest 20 stopni w styczniu. Z tego co mówią miejscowi to styczeń i luty jest najzimniejszy... i w sumie łażą miejscowi w kurtkach zimowych, puchowych... w butach z futrem... a my z TZtem w krótkich spodenkach i krótkim rękawku się pocimy... Wieczorami jakz achodzi słońce to rzeczywiscie robi się chłodniej tak 15 stopni jakoś jest. W ciągu dnia jak zachodzi za chmuty to też się robi troszke chłodniej bo jednak jak słonce grzeje to od razu masakra się robi ;) 3x 30 zł za wysyłkę? matuchno straszne ile kilo tych książęk było? Ania0112 no taki całkiem przyzwoity 6 km w te i spowrotem :) Tazzman już zaliczył kąpiel ;) i wodopój tez Kretyn jeden. Quote
malawaszka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ale woda to chyba zimna co? a miejscowi nie patrzą na Was jak na wariatów morsów? :D Quote
Recommended Posts