3 x Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Nic nie porzuciła. Po prostu nie mam internetu w domu, ma być pod koniec stycznia... Anka na Fuerteventura miejscowość Corralejo. Zdjęcia mam wrzucam czasem na fi na forum nie mam jak z tablet to za trudne ☺ mówiłam, że to strasznie dziwne ta nazwa na f ;) Quote
AnkaG Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 No na wyspie jak doczytałam mieszka niecałe 700 osób - przyjedzie autokar z dogoludkami i będzie 750 ... A jak pisiundle w nowym otoczeniu? Quote
Saththa Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 mówiłam, że to strasznie dziwne ta nazwa na f ;) I tam :) No na wyspie jak doczytałam mieszka niecałe 700 osób - przyjedzie autokar z dogoludkami i będzie 750 ... A jak pisiundle w nowym otoczeniu? Hmmm z tego co wiem to na wyspie jest jakieś 50 000 stałych mieszkańców więc chyba nie ta wyspa :) Psiaki dobrze ;) KUrcze do czasu jak nie bede miała neta w domu to zdjęć nie mam jak pokazać... ewentualnie z FB ale chyba wielkie będą.... wielki są :splat: Quote
Saththa Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 50 tys. z psami? wy tam już tak na zawsze? Hmmm chyba o człowieku im chodzilo :p Taka mamy nadzieję. .. Fajne tereny spacerowe :O Z tym roknie momocno kamieniste niestety. Juz Fix stopki Po obiecał Tazzman tez. Quote
Saththa Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Wczoraj obcielam szczeniaki ☺ Wybaczcie bo to chyba miniatury będą testuje możliwości. .. [attachment=8460:2015-01-16 15.55.10.jpg] Quote
Saththa Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 I do tego jeszczę nie ta orientacja w przestrzeni... hmmm W każdym razie Tazzman stracił brodę niestety Quote
angineuuka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Taksowka na ziemi? :lol: ale wam fajnie.. klimatyzujcie się szybko!:) Quote
malawaszka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 jak mój Dropsiul - też prawie brody nie ma, a do tego kłaków na łapach i brzuchu też nie! Quote
Saththa Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Taksowka na ziemi? :lol: ale wam fajnie.. klimatyzujcie się szybko!:) Tak jest ☺ Mamy problem naranie dość poważny. Aby pracować potrzebujemy internet a tutaj nam mówią ze nie da rady bo wolnego kabla nie ma i musimy czekać aż ktoś na osiedlu zrezygnuje. Masakra. Szukamy innej opcji heh jak mój Dropsiul - też prawie brody nie ma, a do tego kłaków na łapach i brzuchu też nie! I pewnie wygodniej mu ☺ Tazzman nie narzeka☺ Quote
AnkaG Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Sandra ale fajnie macie - cieplutko, fajne tereny do spacerowania pomimo kamyczków. Psie łapki się przyzwyczają :) Chłopaki eleganckie w nowych fryzurkach :) ha ha faktycznie coś nie doczytałam o ludności na wyspie. To chyba starość i niedowidzę .. Pozdrawiamy i drapanko dla Tazia i Fisia :) Quote
malawaszka Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Mam nadzieje ze przywykną ☺ a rozmawiałaś tam z jakimiś psiarzami jak ich psy dają radę? Quote
ania0112 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 a szukałas już weta? :P oczywiscie tylko z powodu szczepienia :P Ale cudnie - fryzy wiosenne no czyli na wyspiarza :) Quote
Saththa Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Nie rozmawiałam. .. ale podejrzeka ze się przyzywyczaily. .. ☺ nikt z psami w butach nie łazi ☺ Wczoraj minęło 5 lat od kiedy taki jeden czarno siwy mend jest ze mną ☺ Quote
zerduszko Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ania ales Ty dowcipna;) Najlepszego z okazji rocznicy. 5 lat juz?! Quote
Saththa Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Weta nie mam. Nie szakam znam kogoś kto ma namiar☺ A w sumie mogłabym Bo tazz mocno otarł łapę ale byłam dzielna 5 lat nic się Gamon nie zmienił Menda ☺ Pchły chłopaki złapali na tym promie... Tazzman ma wylnialy ogon niedaleko nasady ogona do tego jakby takie dwa pryszcze z czarną wydzielina...wczoraj mu wycisnelam. Masakra. Nie zauważyłam dopóki ich nie Ogolilam heh Quote
Saththa Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 pchły na promie?? :o o szok! w tych klatkach zasranych. Hmmm tylko psy złapały pchełki??? si :P Quote
ania0112 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 to nie mial byc zart :P w delikatny sposob chciałam o to zapytac bez zyczenia choroby oczywiscie :) bo wet pewnie sie przyda a tak myslalam jak tu po angielsku ( nie mowiac juz o hiszpanskim) wytłumaczyc co się dzieje.... masakra dla mnie :) AnkaG mnie pobiła :P Quote
Saththa Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 TZ mówi doskonale po angielsku a w razie wu mam znajomą z hiszpańskim doskonałym a w razie wu jak mnie przycisnie to na migi wytłumacze ;) albo narysuję albo do tego czasu naucze się hiszpańskiego ;) Quote
Recommended Posts