Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic nie porzuciła. Po prostu nie mam internetu w domu, ma być pod koniec stycznia...

Anka na Fuerteventura miejscowość Corralejo.

Zdjęcia mam wrzucam czasem na fi na forum nie mam jak z tablet to za trudne ☺

mówiłam, że to strasznie dziwne ta nazwa na f ;)

Posted

mówiłam, że to strasznie dziwne ta nazwa na f ;)

I tam :)

No na wyspie jak doczytałam mieszka niecałe 700 osób - przyjedzie autokar z dogoludkami i będzie 750 ...

A jak pisiundle w nowym otoczeniu?

Hmmm z tego co wiem to na wyspie jest jakieś 50 000 stałych mieszkańców więc chyba nie ta wyspa :)

Psiaki dobrze ;)

KUrcze do czasu jak nie bede miała neta w domu to zdjęć nie mam jak pokazać... ewentualnie z FB ale chyba wielkie będą....

8996_991633020864597_3213360086928460434

10898328_987388627955703_185821675476151

10888978_984404241587475_550079014765936

10915179_983025395058693_543535498489452

wielki są :splat:

Posted

50 tys. z psami?

wy tam już tak na zawsze?

Hmmm chyba o człowieku im chodzilo :p

Taka mamy nadzieję. ..

Fajne tereny spacerowe :O

Z tym roknie momocno kamieniste niestety. Juz Fix stopki Po obiecał Tazzman tez.
Posted

Taksowka na ziemi? :lol: ale wam fajnie.. klimatyzujcie się szybko!:)

Tak jest ☺

Mamy problem naranie dość poważny. Aby pracować potrzebujemy internet a tutaj nam mówią ze nie da rady bo wolnego kabla nie ma i musimy czekać aż ktoś na osiedlu zrezygnuje. Masakra. Szukamy innej opcji heh

jak mój Dropsiul - też prawie brody nie ma, a do tego kłaków na łapach i brzuchu też nie!

I pewnie wygodniej mu ☺ Tazzman nie narzeka☺
Posted

Sandra ale fajnie macie - cieplutko, fajne tereny do spacerowania pomimo kamyczków. Psie łapki się przyzwyczają :) Chłopaki eleganckie w nowych fryzurkach :)

ha ha faktycznie coś nie doczytałam o ludności na wyspie. To chyba starość i niedowidzę ..

Pozdrawiamy i drapanko dla Tazia i Fisia :)

Posted

Nie rozmawiałam. .. ale podejrzeka ze się przyzywyczaily. .. ☺ nikt z psami w butach nie łazi ☺

Wczoraj minęło 5 lat od kiedy taki jeden czarno siwy mend jest ze mną ☺

Posted

Weta nie mam. Nie szakam znam kogoś kto ma namiar☺

A w sumie mogłabym Bo tazz mocno otarł łapę ale byłam dzielna

5 lat nic się Gamon nie zmienił Menda ☺

Pchły chłopaki złapali na tym promie... Tazzman ma wylnialy ogon niedaleko nasady ogona do tego jakby takie dwa pryszcze z czarną wydzielina...wczoraj mu wycisnelam. Masakra. Nie zauważyłam dopóki ich nie Ogolilam heh

Posted

to nie mial byc zart :P w delikatny sposob chciałam o to zapytac bez zyczenia choroby oczywiscie :) bo wet  pewnie sie przyda a tak myslalam jak tu po angielsku ( nie mowiac juz o hiszpanskim) wytłumaczyc co się dzieje.... masakra dla mnie :)

AnkaG mnie pobiła :P

Posted

TZ mówi doskonale po angielsku a w razie wu mam znajomą z hiszpańskim doskonałym a w razie wu jak mnie przycisnie to na migi wytłumacze ;)

albo narysuję albo do tego czasu naucze się hiszpańskiego ;)