Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie łamie w kościach, więc może spadnie i u nas?

Wcale się nie dziwię, że wykupujesz zapas y w aptekach, bo ich miejscowe zapasy to teraz malutkie. Uśmiałam się raz jak poszłam po pojemniczek do badania moczu, miałam na cito, a pani do mnie, że na jutro mi sprowadzi. Chyba miałam głupią minę. :)

Posted

A mnie łamie w kościach, więc może spadnie i u nas?

Wcale się nie dziwię, że wykupujesz zapas y w aptekach, bo ich miejscowe zapasy to teraz malutkie. Uśmiałam się raz jak poszłam po pojemniczek do badania moczu, miałam na cito, a pani do mnie, że na jutro mi sprowadzi. Chyba miałam głupią minę. :)

I mnie :( i męża mego tyż

Posted

Och jaki chory, menciony pieseczek :)

Kisiolka już zdrowa ale w kubraku chodzi...

Niech chodzi ;) Nie zaszkodzi ;)

Ale modny facet z Tazzika :loveu:

:)

Bluzeczka jakby zdjęta z jakiejś miniatury. To Ty taka malutka jesteś?

No nie no :) 172 cm mam wzrostu :D i troszkę też ważę :) Bluzka podwinięta aby mu siusiaka nie kiziała :)

Posted

NIe no nie bedziemy go męczyć ubrankami ;)

No ejdyne co moge powiedzieć to, ze sie goi wet mówi, że ładnie no i psikamy takim zielonym sprayem.... i od czasu sprayu mam wrazenie ze jest lepiej

Posted

Kochany Mój Szczeniaczek :iloveyou:

Idziemy jutro na kontrole na 15... jutro będą dwa tygodnie od czasu drugiego zabiegu... zobaczymy czy juz mu zdejmą szwy czy jeszcze nie. Uhhh martwię się

Posted

Nor ana już wygląda ładnie... praktycznie w ogóle nie cieknie...

Ciekawe jak będzie... no i czy się skubany nie bedzie drapał... czy draoał i mocn orana interesował... juz zapomniałam gdzie jest siedziba firmy w której pracuję :eek2: