ulana Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A mnie łamie w kościach, więc może spadnie i u nas? Wcale się nie dziwię, że wykupujesz zapas y w aptekach, bo ich miejscowe zapasy to teraz malutkie. Uśmiałam się raz jak poszłam po pojemniczek do badania moczu, miałam na cito, a pani do mnie, że na jutro mi sprowadzi. Chyba miałam głupią minę. :) Quote
Saththa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 bez przesady 10 plastrów? :razz: :lol: z czego 2 tylko 5m x 50 mm :lol: Quote
ulana Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A ja to ile pojemniczków potrzebowałam? Piętnastu? :) Quote
Saththa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 w ogóle nie ogarniam tej nowej dogomani w zyciu nie wiedziałamz e mam pW! już patrze Quote
WATACHA Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A mnie łamie w kościach, więc może spadnie i u nas? Wcale się nie dziwię, że wykupujesz zapas y w aptekach, bo ich miejscowe zapasy to teraz malutkie. Uśmiałam się raz jak poszłam po pojemniczek do badania moczu, miałam na cito, a pani do mnie, że na jutro mi sprowadzi. Chyba miałam głupią minę. :) I mnie :( i męża mego tyż Quote
Margi Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ja tam wiem tylko tyle że jakaś zmiana pogody będzie,bo mnie przez prawie tydzień głowa bolała. Quote
AnkaG Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A jak piękny Tazio? Tylko nie krakać mi tu o śniegu .... no.... Quote
Saththa Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 O Tazzio zalegał tak oto wczoraj. A później zmieliśmy ubranko na takie :) Skopiowane z fb wybaczcie wielkość... Quote
Margi Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 To ubranko w paseczki bardzo gustowne. ;-) Mam nadzieję że Tazziowi już się prawidłowo goi rana. Quote
Saththa Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 dzieki :loveu: to moja bluzka :D tez ,mam taka nadzieje. Quote
AnkaG Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Och jaki chory, menciony pieseczek :) Kisiolka już zdrowa ale w kubraku chodzi... Quote
marako Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Bluzeczka jakby zdjęta z jakiejś miniatury. To Ty taka malutka jesteś? Quote
Saththa Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Och jaki chory, menciony pieseczek :) Kisiolka już zdrowa ale w kubraku chodzi... Niech chodzi ;) Nie zaszkodzi ;) Ale modny facet z Tazzika :loveu: :) Bluzeczka jakby zdjęta z jakiejś miniatury. To Ty taka malutka jesteś? No nie no :) 172 cm mam wzrostu :D i troszkę też ważę :) Bluzka podwinięta aby mu siusiaka nie kiziała :) Quote
ulana Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 W bluzeczce wygląda super - możesz wprowadzić takie ubiorki na stałe. ;) Byle w celach jedynie ozdobnych, nie leczniczych. :) A jak się goi? Quote
Saththa Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 NIe no nie bedziemy go męczyć ubrankami ;) No ejdyne co moge powiedzieć to, ze sie goi wet mówi, że ładnie no i psikamy takim zielonym sprayem.... i od czasu sprayu mam wrazenie ze jest lepiej Quote
Saththa Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Kochany Mój Szczeniaczek :iloveyou: Idziemy jutro na kontrole na 15... jutro będą dwa tygodnie od czasu drugiego zabiegu... zobaczymy czy juz mu zdejmą szwy czy jeszcze nie. Uhhh martwię się Quote
Saththa Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Nor ana już wygląda ładnie... praktycznie w ogóle nie cieknie... Ciekawe jak będzie... no i czy się skubany nie bedzie drapał... czy draoał i mocn orana interesował... juz zapomniałam gdzie jest siedziba firmy w której pracuję :eek2: Quote
Recommended Posts