wilczy zew Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Multi cytat nie działa :lmaa: Jasne,że muszę wiedzieć co na świecie słychać. Różne rzeczy. Sandra nie przyznawaj się i szybko zdrowiej! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Znalazłam Was , wszystkie subskrypcje mi szlag trafił :( Nie mogę znaleźć teź swoich starych wątków :( Zapisuję Was od nowa i idę szukać dalej ;) Quote
ulana Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 a co Wilcza czytasz? Sandra zaraziłaś mnie! :pissed: To zaraża przez kompa? Uuuu. Po co tu zajrzałam... Wilcza - to może polecisz coś ciekawego? Quote
Saththa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Ja jak próbuje multicytowac to mi wyskakuje, ze nie mam do tego uprawnień.... Paranoja. Rudzia fajnie Cię widzieć znowu :) ulana- nie zarażam... Ania wymyśla :) Quote
wilczy zew Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Na początku multi cytat działał a teraz mam pojedyńcze cytowanie :lmaa: Chmielewska? Quote
ania0112 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Już wyzdrowiałam :) Wz to pytanie czy jest fajna czy co? Quote
ania0112 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ja wiem ze to miała być propozycja dla Ulany ale sie zastanawiam czy ty to polecasz czy się zastanawiasz :) Quote
wilczy zew Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Polecam ale się zastanawiam czy jej będzie odpowiadało :jumpie: Quote
Margi Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ja tam lubię czytać Chmielewską.Pisze dowcipnie. Quote
Saththa Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Ja kocham Chmielewską za Nawiedzony Dom!! Bożżżżż jaka to była cud książka. Muszę sobie kupić ją aby raz jeszcze móc to przeżyć :D Quote
wilczy zew Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ja kocham Chmielewską za Nawiedzony Dom!! Bożżżżż jaka to była cud książka. Muszę sobie kupić ją aby raz jeszcze móc to przeżyć :D A czytałaś "Lesia","Wszystko czerwone"? Quote
Saththa Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Lesia czytałam, ogólnie trochę jej przeczytałam ale dawno temu :razz: najbardziej mi w pamięć zapadł nawiedzony Dom zresztą to była pierwsza jej książka którą przeczytałam :) reszty nie pamiętam :D Quote
ulana Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Chmielewską czytałam do pewnego momentu. Później była już zbyt przewidywalna i przestała mnie bawić. Najbardziej mi utkwił w pamięci "Upiorny legat", bo była sesja i o mało nie zawaliłam egzaminu, bo się nie mogłam oderwać. :) Do "Lesia" robiłam dwa podejścia - może dorosnąć musiałam czy jak? "Nawiedzony dom" jest super. Jak czytał młody, to ja z nim i równie dobrze się bawiłam jak kiedyś. Nie wiem co bym postawiła na pierwszym miejscu... Ale chyba jednak "Wszystko czerwone". Potem "Wszyscy jesteśmy podejrzani". Ona wariackie pomysły miała - a "Dzikie białko"? To tam chyba lekarze i architekci po nocy przesuwali ogrodzenie szpitala? Absolutne szaleństwo. :) A Tereska i Okrętka? Czytałyście? Młodemu kupiłam kiedyś jakąś jej książkę dla dzieci o niedźwiedziu. Ale to nudnawe było i wcale się nie dziwę, że Młody nie załapał. Jeszcze coś było o mężczyznach i kobietach - też ryłam ze śmiechu z klasyfikacji płci, ale tytułów nie pamiętam. :) Ech, dawno się nie śmiałam do rozpuku nad żadną lekturą. To co - macie coś śmiesznego do poczytania? Quote
wilczy zew Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ja wszystko przeczytałam. "Pafnucy" jest dla malutkich dzieci. Dla Młodego: "2/3sukcesu'',''Skarby''. ''Zwyczajne życie'',''Większy kawałek świata'',''Ślepe szczęście''-Tereska i Okrętka. ''Krokodyl z Kraju Karoliny'',''Całe zdanie nieboszczyka'',''Romans wszechczasów'',''Boczne drogi'',''Studnie przodków'' i wiele innych. Quote
Saththa Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Znalazłam w telefonie :) Usmięchnięty grzeczny Tazzio ;) Quote
wilczy zew Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Pikności :loveu: i nie czepiamy się grzecznego Tazzika :nono: Quote
Saththa Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Co nie? Super grzeczny Szczeniak :iloveyou: Quote
3 x Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Całe zdanie nieboszczyka - wymiata ! Tazzio śliczny :) poka tez Fixa? Quote
AnkaG Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 nooo śliczności :) Mój TZ ostatnio przypomniał sobie: E tego to nie lubię (fota Tazzia) bo warczał na mnie w przychodni (na szopena). Jaki ten Tazzio mądry i zna się na ludziach :) Quote
ania0112 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Tazz cudny :loveu: Ostatnia (3) część bridget jones jest śmieszna :) chociaż ma też momenty... obrzydliwe ;) Quote
ulana Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ślizny Tazzio. :) A rano n spacerku spotkaliśmy czarnego szczeniaczka spaniela, co się nazywa Tadzio. :) O, 'Pafnucy' tak. Młody był wtedy mały. :) Jakoś przez Bridget Jones nie przebrnęłam. Za to Grocholi 'Nidy w życiu' nawet mnie ubawiło. Ale to już lata temu, qrcze. Ostatnio same poważne rzeczy czytam i te wspomnienia o Chmielewskiej właśnie mi uświadomiły, że chętnie bym się pochichotała nad jakąś książką. Quote
Margi Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Jeżeli mogę Wam coś polecić do czytania to "Alibi na szczęście "Anny Ficner-Ogonowskiej. Ja nie mogłam sie od niej oderwać i zaraz pobiegłam kupić następne części : "Krok do szczęścia" i " Zgoda na szczęście " Zacytuję to co o niej napisała D.Stenka ,, Książka,o której długo nie można zapomnieć.Opowieść o przeznaczeniu zasłuchanym w szum morza... " Jest to współczesna powieść.Trzy grube tomiska. Quote
Saththa Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 3x Fix jet w telefonie :) postaram sie... jutro moze wstawić :) AnkaG.... tez sobie przypomniał :razz: Ania0112 ooooo 3 czesci Bridget nie czytałam! musze nadrobić. A jak juz jesteśmy przy ksiazkach i kupowaniu - to fajna księgarnia internetowa - czytam.pl ostatnio kupowałam fakt kalendarze.... ale za 50 % ceny w stosunku do innych stron. Rozmówki z płyta cd za 8 zł... gdzie normalnie sa koszmarnie drogie. a jak sprawdziłam ten ukochany nawiedzony dwór to 8 zł... i pakuja bardzo porządnie :) Quote
Recommended Posts