Pink Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ja ostatnio slucham na spacerach sluchowisk sensacyjnych na IPadzie i mialam takie krotkie przerobione opowiadanie Kinga. Poszlam z chlopakami w las pod wieczor i tak jakos nieprzyjemnie mi sie zrobilo przy tym sluchowisku, ze darlam do domu - szybko jak nigdy :megagrin: Quote
ania0112 Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 hahha no Pink odważna jestes bo ja bym Kinga na dworze nie słuchała... zaraz bym miała jakieś schizy... Sandra to nadrób - troche inna jest niż poprzednie części ale fajna... tylko nie jedz przy niej :D Quote
Saththa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Ja ostatnio slucham na spacerach sluchowisk sensacyjnych na IPadzie i mialam takie krotkie przerobione opowiadanie Kinga. Poszlam z chlopakami w las pod wieczor i tak jakos nieprzyjemnie mi sie zrobilo przy tym sluchowisku, ze darlam do domu - szybko jak nigdy :megagrin: ja się w ogóle nigdy nie odważyłam do ręki wziąć :razz: hahha no Pink odważna jestes bo ja bym Kinga na dworze nie słuchała... zaraz bym miała jakieś schizy... Sandra to nadrób - troche inna jest niż poprzednie części ale fajna... tylko nie jedz przy niej :D musze pomyślec :) poszukać i dobrać się :) Quote
Saththa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 3x Przywlekłam Idefixa wedle życzenia :) Łóżkowego Idefixa :) Quote
Saththa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 O I prosze Tazzmanek :) Ale nie ma, ze Tazz ma zdjecie a Fix nie, trzeba szybko nadrobić.... I ukraść każdą Fotę :) Też Chće Fotę!! Zrobi mi? Nooooo dalej noooo dalej No i Tadam :) Tazzman 1 pozycja, Idefix milion :D :) i już :) Quote
Saththa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Tazzik jak pomnik :evil_lol: On nie lubi zdjęć.... cud, ze wciąż miał głowę prosto a nie wlepiał się w podłoge :) szybką serię zdjęć zrobiłam :D Quote
Pink Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Fix z poducha super :klacz: ja tym moim paszczom, to nawet miekkiego legowiska do klatek wlozyc nie moge, bo odrazu wyzarte jest. W klatkach Maja takie sztywne podgumowane maty tzn pod spodem jest guma a na wierzchu misiek, ktore sa tak przyciete ze nie mozna ich lapnac po bokach ale jak ostatnio je pralam i wlozylam Oskarowi taka miekka z filcem w srodku, to Hippo odrazu sie do niej dorwal. Wyciagnal z oskarowej klatki, polozyl sie i mamlal - tak wymamlal, ze dostal sie do srodka i jak zwykle filc zaczal wyzerac :lmaa: a ja pozniej chodze za nim i z tylka mu wyciagam ech. Quote
3 x Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2014/10-2014/20/DSC_3808Kopiowanie_zps8b7e936a.jpg Fix wymiata ! Quote
Saththa Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Fixio ma owsiki ;) Nos czad :) Ano Ma :) Takie slodkie aniołeczki. :loveu: Złudzenie :) Fix z poducha super :klacz: ja tym moim paszczom, to nawet miekkiego legowiska do klatek wlozyc nie moge, bo odrazu wyzarte jest. W klatkach Maja takie sztywne podgumowane maty tzn pod spodem jest guma a na wierzchu misiek, ktore sa tak przyciete ze nie mozna ich lapnac po bokach ale jak ostatnio je pralam i wlozylam Oskarowi taka miekka z filcem w srodku, to Hippo odrazu sie do niej dorwal. Wyciagnal z oskarowej klatki, polozyl sie i mamlal - tak wymamlal, ze dostal sie do srodka i jak zwykle filc zaczal wyzerac :lmaa: a ja pozniej chodze za nim i z tylka mu wyciagam ech. Uroczo :evil_lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2014/10-2014/20/DSC_3808Kopiowanie_zps8b7e936a.jpg Fix wymiata ! Co prawda to prawda hahaha super fotki :D Dzięki ;) Quote
danyww Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Dziewczyny zapraszam na bazarek dla sznupków : http://www.dogomania...z22/?p=15878890 Quote
3 x Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ja pitolę tyle mnie nie było i nic się nie działo ? nic a nic? w ramch rozrywki zachęcam do polubienia mojego wpisu (Małgorzata Har) o tutaj na fb -> https://www.facebook.com/faktpoznan/photos/a.262706747247589.1073741828.262690230582574/325969547587975/?type=1&pnref=story wytak zawsze piszecie o tym, ze zdjecia są na fb i tkd zobaczymy ile was jest na tym fb jak wygram ksiązki to mogę wam skserować ;) albo codziennie cztac przed otwartym watkiem Fixa ;) Quote
Saththa Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 ja pitolę tyle mnie nie było i nic się nie działo ? nic a nic? w ramch rozrywki zachęcam do polubienia mojego wpisu (Małgorzata Har) o tutaj na fb -> https://www.facebook.com/faktpoznan/photos/a.262706747247589.1073741828.262690230582574/325969547587975/?type=1&pnref=story wytak zawsze piszecie o tym, ze zdjecia są na fb i tkd zobaczymy ile was jest na tym fb jak wygram ksiązki to mogę wam skserować ;) albo codziennie cztac przed otwartym watkiem Fixa ;) Zaraz Zaraz Zaraz!! Czyżby się Pani w końcu przekonała?:D Komentarz polubiony :razz: U nas się troszkę dzieje ale wszystko pozapsowe to się nie uzewnętrzniam... Ciemn ona dworzu mam deprechę. O :lol: Quote
3 x Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zaraz Zaraz Zaraz!! Czyżby się Pani w końcu przekonała? :D Komentarz polubiony :razz: U nas się troszkę dzieje ale wszystko pozapsowe to się nie uzewnętrzniam... Ciemn ona dworzu mam deprechę. O :lol: to nie ja to moje alter ego, to które pokochało ostatnio konkursy ksiązkowe ;) wkurza mnie ta panienka co ma klika 'lubię to' więcej :lmaa: nie bardzo wiem jak rozmożyć swoje polubienia Quote
Saththa Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 to nie ja to moje alter ego, to które pokochało ostatnio konkursy ksiązkowe ;) wkurza mnie ta panienka co ma klika 'lubię to' więcej :lmaa: nie bardzo wiem jak rozmożyć swoje polubienia Popros znajomych aby Ci klikneli ;) Udostępnij ten post z prośba aby polubi :razz: Sandra jak maszyna do chleba? Dobrze ;) Chlebek sie piecze, ciasto zagniata Uwielbiam ją :) I uwielbiam timer, gdzie rano wstaje i w całym domu pachnie świeżym chlebem :) Ciasto na ciasto tez zagniecie, cisto na bułki, rogaliki, konfitury nawet można w tym robić. Fakt faktem ze przez mieszadła chlebek ma od dołu dziurki (mniejsze lub większe w zalezności czy wyjme mieszadła po mieszaniu czy nie, jak wyjme to i tak sa bolce) ale w zupełności mi to nie przeszkadza :lol: ogólnie jestem zachwycona :) zadnego bawienia sie ona robi wszystko, Ty tylko wrzucasz składniki no i potem wyciagasz chleb, czasem łatwiej czasem trudniej ale ogólnie :iloveyou: Quote
WATACHA Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Polubione :) A ile taka maszyna do chleba kosztuje? Quote
Saththa Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ja płaciłam 199 zł w lidlu firma Silver Crest Quote
ania0112 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 3x polubione - już prowadzisz - czekam na ksero :megagrin: Quote
Recommended Posts