Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ostatnio slucham na spacerach sluchowisk sensacyjnych na IPadzie i mialam takie krotkie przerobione opowiadanie Kinga. Poszlam z chlopakami w las pod wieczor i tak jakos nieprzyjemnie mi sie zrobilo przy tym sluchowisku, ze darlam do domu - szybko jak nigdy :megagrin:

Posted

hahha no Pink odważna jestes bo ja bym Kinga na dworze nie słuchała... zaraz bym miała jakieś schizy...

Sandra to nadrób - troche inna jest niż poprzednie części ale fajna... tylko nie jedz przy niej :D

Posted

Ja ostatnio slucham na spacerach sluchowisk sensacyjnych na IPadzie i mialam takie krotkie przerobione opowiadanie Kinga. Poszlam z chlopakami w las pod wieczor i tak jakos nieprzyjemnie mi sie zrobilo przy tym sluchowisku, ze darlam do domu - szybko jak nigdy :megagrin:

ja się w ogóle nigdy nie odważyłam do ręki wziąć :razz: 

hahha no Pink odważna jestes bo ja bym Kinga na dworze nie słuchała... zaraz bym miała jakieś schizy...

Sandra to nadrób - troche inna jest niż poprzednie części ale fajna... tylko nie jedz przy niej :D

musze pomyślec :) poszukać i dobrać się :)

Posted

O I prosze Tazzmanek :)

DSC_3806Kopiowanie_zps20913094.jpg

Ale nie ma, ze Tazz ma zdjecie a Fix nie, trzeba szybko nadrobić....

I ukraść każdą Fotę :)

Też Chće Fotę!!

DSC_3811Kopiowanie_zps7711e7ff.jpg

Zrobi mi?

DSC_3808Kopiowanie_zps8b7e936a.jpg

Nooooo dalej

DSC_3810Kopiowanie_zpsf1708df7.jpg

noooo dalej

DSC_3807Kopiowanie_zpsc48c18da.jpg

No i Tadam :)

DSC_3809Kopiowanie_zpsdcbaf0c5.jpg

Tazzman 1 pozycja, Idefix milion :D

:) i już :)

Posted

Fix z poducha super :klacz:  ja tym moim paszczom, to nawet miekkiego legowiska do klatek wlozyc nie moge, bo odrazu wyzarte jest. W klatkach Maja takie sztywne podgumowane maty tzn pod spodem jest guma a na wierzchu misiek, ktore sa tak przyciete ze nie mozna ich lapnac po bokach ale jak ostatnio je pralam i wlozylam Oskarowi taka miekka z filcem w srodku, to Hippo odrazu sie do niej dorwal. Wyciagnal z oskarowej klatki, polozyl sie i mamlal - tak wymamlal, ze dostal sie do srodka i jak zwykle filc zaczal wyzerac :lmaa:  a ja pozniej chodze za nim i z tylka mu wyciagam ech.

Posted

Fixio ma owsiki ;) Nos czad  :)

Ano Ma :)

Takie slodkie aniołeczki. :loveu:

Złudzenie :)

Fix z poducha super :klacz:  ja tym moim paszczom, to nawet miekkiego legowiska do klatek wlozyc nie moge, bo odrazu wyzarte jest. W klatkach Maja takie sztywne podgumowane maty tzn pod spodem jest guma a na wierzchu misiek, ktore sa tak przyciete ze nie mozna ich lapnac po bokach ale jak ostatnio je pralam i wlozylam Oskarowi taka miekka z filcem w srodku, to Hippo odrazu sie do niej dorwal. Wyciagnal z oskarowej klatki, polozyl sie i mamlal - tak wymamlal, ze dostal sie do srodka i jak zwykle filc zaczal wyzerac :lmaa:  a ja pozniej chodze za nim i z tylka mu wyciagam ech.

Uroczo :evil_lol:

Co prawda to prawda

hahaha super fotki :D

Dzięki ;)

• 2 weeks later...
Posted

ja pitolę tyle mnie nie było i nic się nie działo ?

nic a nic?

w ramch rozrywki zachęcam do polubienia mojego wpisu (Małgorzata Har) o tutaj na fb -> https://www.facebook.com/faktpoznan/photos/a.262706747247589.1073741828.262690230582574/325969547587975/?type=1&pnref=story

wytak zawsze piszecie o tym, ze zdjecia są na fb i tkd 

zobaczymy ile was jest na tym fb

jak wygram ksiązki to mogę wam skserować ;)
albo codziennie cztac przed otwartym watkiem Fixa ;)

Posted

ja pitolę tyle mnie nie było i nic się nie działo ?

nic a nic?

w ramch rozrywki zachęcam do polubienia mojego wpisu (Małgorzata Har) o tutaj na fb -> https://www.facebook.com/faktpoznan/photos/a.262706747247589.1073741828.262690230582574/325969547587975/?type=1&pnref=story

wytak zawsze piszecie o tym, ze zdjecia są na fb i tkd 

zobaczymy ile was jest na tym fb

jak wygram ksiązki to mogę wam skserować ;)
albo codziennie cztac przed otwartym watkiem Fixa ;)

Zaraz Zaraz Zaraz!!

Czyżby się Pani w końcu przekonała?:D

Komentarz polubiony :razz:

U nas się troszkę dzieje ale wszystko pozapsowe to się nie uzewnętrzniam...

Ciemn ona dworzu mam deprechę. O :lol:

Posted

Zaraz Zaraz Zaraz!!

Czyżby się Pani w końcu przekonała? :D

Komentarz polubiony :razz:

U nas się troszkę dzieje ale wszystko pozapsowe to się nie uzewnętrzniam...

Ciemn ona dworzu mam deprechę. O :lol:

to nie ja to moje alter ego, to które pokochało ostatnio konkursy ksiązkowe ;)

wkurza mnie ta panienka co ma klika 'lubię to' więcej  :lmaa:

nie bardzo wiem jak rozmożyć swoje polubienia 

Posted

to nie ja to moje alter ego, to które pokochało ostatnio konkursy ksiązkowe ;)

wkurza mnie ta panienka co ma klika 'lubię to' więcej  :lmaa:

nie bardzo wiem jak rozmożyć swoje polubienia 

Popros znajomych aby Ci klikneli ;) Udostępnij ten post z prośba aby polubi :razz:

Sandra jak maszyna do chleba?

Dobrze ;) Chlebek sie piecze, ciasto zagniata Uwielbiam ją :) I uwielbiam timer, gdzie rano wstaje i w całym domu pachnie świeżym chlebem :) Ciasto na ciasto tez zagniecie, cisto na bułki, rogaliki, konfitury nawet można w tym robić. Fakt faktem ze przez mieszadła chlebek ma od dołu dziurki (mniejsze lub większe w zalezności czy wyjme mieszadła po mieszaniu czy nie, jak wyjme to i tak sa bolce) ale w zupełności mi to nie przeszkadza :lol: 

ogólnie jestem zachwycona :) zadnego bawienia sie ona robi wszystko, Ty tylko wrzucasz składniki no i potem wyciagasz chleb, czasem łatwiej czasem trudniej ale ogólnie :iloveyou: