Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie ja poobgryzałam tylko Tazzman :) Młody jak mnie w domu nie było musiał Tazzia wkurzyc :) Bo miska lezała na schodach heheh

własnie musze odwrócic tylko wtedy mi sie nie miesci i sie liscie wyginaja od sciany :(

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja bym ucha nie oddała na ich miejscu ;)

Oddali bez wachhania :) za to po chwili mi sie o kosc scieli :mad:
zerduszko napisał(a):
Tazzz ma spinke?

ma. Już nic nie widzi krzywa ma te grzywkę. tydzien tak połazi bo rpsociej mi bedzie obciac ja jak juz cały obciety bedzie;)

Posted

Minki mnie nie zawiodły. Jak zwykle. :loveu:
A co Ty taka czuła na zapachy. W końcu nie pies jesteś, nie musisz tyle czuć nosem. ;)
Faktycznie Ci urosła ta roślinka. A docelowo to ona duża ma być?

Posted

ulana napisał(a):
Minki mnie nie zawiodły. Jak zwykle. :loveu:
A co Ty taka czuła na zapachy. W końcu nie pies jesteś, nie musisz tyle czuć nosem. ;)
Faktycznie Ci urosła ta roślinka. A docelowo to ona duża ma być?

No neistety to mnie zabija :) tj ten zapach ;)

A tak mi się zrobiło jak rzuciłam fajki;)

A roślinka docelowo... w naturze w swoim klimacie to jakies 15 m bo to drzewo jest ;) :splat:

wilczy zew napisał(a):
Ja uszu nie kupuje,bo momentni nie ma. Kupuję tchawice,która przecinaja mi w sklepie na pół.

ale takie znaczy świeże??

Jako, ze wczoraj mało Fot i mało ogarnięte...

to Macie

BONUSa

:)

Z dzisiejszego smyczowego spaceru ;)

Trzy ujęcia jednego ujęcia :D

Idefix zdecydowanie lepiej idzie jak z jednej strony jestem ja a z drugiej Tazzio

Dumna i Blada....

NIE gadac jak foty robią :splat:

Zmykam :)

Posted

AnkaG napisał(a):
Skąd znam te buziaki??? :)

PS dalej nie palę :)

Nie możliwe :)

PS. I super ;) 3mam kciuki:)

ania0112 napisał(a):
ohjakie śliczne psiundle, a one cały spacer na takiej krótkiej czy trochę je wypuszczasz też? na ostatniej focie najlepsza minę to ma sandra :eviltong:

to zalezy ;) jak nie ciągną to ida na dłuższej jak ciągną to wracaja do nogi. sa momenty gdzie moga sobie wachac a sa takie gdzie mają isc grzecznie obok nogi ;)

Posted

marako napisał(a):
Już wiadomo po kim on te minki swoje strzela. Fajne te psiuny Twoje, a Fix na tych fotkach jakiś malutki mi się wydaje, mniejszy niż w domku.

Po mnie znaczy?:D A w domku nie ma poróbwnania tutaj jednak stoi nawet prosto obok Tazza :)

Ale widze, ze mi portki zjechały :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale lansik :loveu: A Ty fryz zmieniasz? :razz:

zapuszczam od prawie 2 lat.... i na tym się konczy zmiana bo jakoś mi... weny brak :lol:
Margi napisał(a):
Jakie grzeczne psiaki.Chyba przesadzasz,że rozrabiają :eviltong:.Fajnie się prezentujecie.:lol:

Nie rpzesadzam;) mendy Złe;) I dziekujemy ;)

Posted

marako napisał(a):
A ta roślinka to w domu zakwitnie? (no bo do 15 m chyba nie ma szans dojść)

w domu do 15 nie na bank;) No mam nadzieję ze da rade w domu... tylko musi być większa i potężniejsza bo kwiatostany wielkie i cięzkie... szczerze to nie wiem czy kiedykolwiek ale zauroczyła mnie bardzo i jak zobaczyłam musiałam kupic;)

Posted

fajne foty - Fix jakiś niepodobny do siebie na pierwszej :lol: ale potem już tak :D

ach roślinki zazdroszczę... ale Viki skutecznie zniechęca mnie do wszelkich roślin jak potem muszę je chować na wysokościach...

Posted

AniaGucio napisał(a):
'Mendy' są przeurocze :loveu:

Sandra, to pole po którym biegają psy znajduje się przy autostradzie do Berlina?

NIet. Koło szpitala na Unii w szczecinie

malawaszka napisał(a):
fajne foty - Fix jakiś niepodobny do siebie na pierwszej :lol: ale potem już tak :D

ach roślinki zazdroszczę... ale Viki skutecznie zniechęca mnie do wszelkich roślin jak potem muszę je chować na wysokościach...

Bo on ogólnie ma tysiąc twarzy ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Foty fajniutkie :-)

Tchawica wedzona.

dzięki ;) ale w sensie w zoologu kupujesz?:)

Tekla64 napisał(a):
jak tu wiele napisane !!
a jakie fajne fotecki

No napisane troszku :) Dzieki ;)

A ja się u siebie nie chwaliłam ejszcze ;)

W niedziele rano wybieram(y) się do Magdy ;) Zabieram Chłopaków i jedziemy w odwiedzinki;) Wracamy wieczorem :)

Posted

Saththa napisał(a):
No neistety to mnie zabija :) tj ten zapach ;)

A tak mi się zrobiło jak rzuciłam fajki;)

Mea culpa. Zapomniałam, że też tak miałam i tu się czepiam, jędza. Ale potem jakoś samo przeszło.
W ciąży jak byłam zachciało mi sie kapusty młodej duszonej z koperkiem. Zjadłam ze smakiem, super była. Nic się nie działo tylko... do dziś dnia nie cierpię koperku w potrawach i jego zapachu w kuchni. Ale co ciekawe lubię jak pachnie na grządce. :)

Co do roślinek - już za parę dni kolejna wystawa storczyków. Marzy mi się zakup jakiegoś sabotka...

malawaszka napisał(a):

Możesz sobie sprawić takie zwisające. ;)

Posted

A mi zakwitnie storczyk - już wypuszcza pęd. :)
Sie chwale bo mam trzy ale dopiero pierwszy pół roku - TZ dostał, drugi od teściowej jak przekwitł zabrałam i trzeci z pracy bo też przekwitł. I czekam aż na nowo zakwitną. :)