Saththa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 To nie ja poobgryzałam tylko Tazzman :) Młody jak mnie w domu nie było musiał Tazzia wkurzyc :) Bo miska lezała na schodach heheh własnie musze odwrócic tylko wtedy mi sie nie miesci i sie liscie wyginaja od sciany :( Quote
WATACHA Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ja bym ucha nie oddała na ich miejscu ;) Quote
Saththa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 WATACHA napisał(a):Ja bym ucha nie oddała na ich miejscu ;) Oddali bez wachhania :) za to po chwili mi sie o kosc scieli :mad: zerduszko napisał(a):Tazzz ma spinke? ma. Już nic nie widzi krzywa ma te grzywkę. tydzien tak połazi bo rpsociej mi bedzie obciac ja jak juz cały obciety bedzie;) Quote
ulana Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Minki mnie nie zawiodły. Jak zwykle. :loveu: A co Ty taka czuła na zapachy. W końcu nie pies jesteś, nie musisz tyle czuć nosem. ;) Faktycznie Ci urosła ta roślinka. A docelowo to ona duża ma być? Quote
wilczy zew Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ja uszu nie kupuje,bo momentni nie ma. Kupuję tchawice,która przecinaja mi w sklepie na pół. Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 ulana napisał(a):Minki mnie nie zawiodły. Jak zwykle. :loveu: A co Ty taka czuła na zapachy. W końcu nie pies jesteś, nie musisz tyle czuć nosem. ;) Faktycznie Ci urosła ta roślinka. A docelowo to ona duża ma być? No neistety to mnie zabija :) tj ten zapach ;) A tak mi się zrobiło jak rzuciłam fajki;) A roślinka docelowo... w naturze w swoim klimacie to jakies 15 m bo to drzewo jest ;) :splat: wilczy zew napisał(a):Ja uszu nie kupuje,bo momentni nie ma. Kupuję tchawice,która przecinaja mi w sklepie na pół. ale takie znaczy świeże?? Jako, ze wczoraj mało Fot i mało ogarnięte... to Macie BONUSa :) Z dzisiejszego smyczowego spaceru ;) Trzy ujęcia jednego ujęcia :D Idefix zdecydowanie lepiej idzie jak z jednej strony jestem ja a z drugiej Tazzio Dumna i Blada.... NIE gadac jak foty robią :splat: Zmykam :) Quote
AnkaG Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Skąd znam te buziaki??? :) PS dalej nie palę :) Quote
ania0112 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ohjakie śliczne psiundle, a one cały spacer na takiej krótkiej czy trochę je wypuszczasz też? na ostatniej focie najlepsza minę to ma sandra :eviltong: Quote
marako Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Już wiadomo po kim on te minki swoje strzela. Fajne te psiuny Twoje, a Fix na tych fotkach jakiś malutki mi się wydaje, mniejszy niż w domku. Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 AnkaG napisał(a):Skąd znam te buziaki??? :) PS dalej nie palę :) Nie możliwe :) PS. I super ;) 3mam kciuki:) ania0112 napisał(a):ohjakie śliczne psiundle, a one cały spacer na takiej krótkiej czy trochę je wypuszczasz też? na ostatniej focie najlepsza minę to ma sandra :eviltong: to zalezy ;) jak nie ciągną to ida na dłuższej jak ciągną to wracaja do nogi. sa momenty gdzie moga sobie wachac a sa takie gdzie mają isc grzecznie obok nogi ;) Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 marako napisał(a):Już wiadomo po kim on te minki swoje strzela. Fajne te psiuny Twoje, a Fix na tych fotkach jakiś malutki mi się wydaje, mniejszy niż w domku. Po mnie znaczy?:D A w domku nie ma poróbwnania tutaj jednak stoi nawet prosto obok Tazza :) Ale widze, ze mi portki zjechały :diabloti: Quote
zerduszko Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ale lansik :loveu: A Ty fryz zmieniasz? :razz: Quote
Margi Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Jakie grzeczne psiaki.Chyba przesadzasz,że rozrabiają :eviltong:.Fajnie się prezentujecie.:lol: Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 zerduszko napisał(a):Ale lansik :loveu: A Ty fryz zmieniasz? :razz: zapuszczam od prawie 2 lat.... i na tym się konczy zmiana bo jakoś mi... weny brak :lol: Margi napisał(a):Jakie grzeczne psiaki.Chyba przesadzasz,że rozrabiają :eviltong:.Fajnie się prezentujecie.:lol: Nie rpzesadzam;) mendy Złe;) I dziekujemy ;) Quote
marako Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 A ta roślinka to w domu zakwitnie? (no bo do 15 m chyba nie ma szans dojść) Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 marako napisał(a):A ta roślinka to w domu zakwitnie? (no bo do 15 m chyba nie ma szans dojść) w domu do 15 nie na bank;) No mam nadzieję ze da rade w domu... tylko musi być większa i potężniejsza bo kwiatostany wielkie i cięzkie... szczerze to nie wiem czy kiedykolwiek ale zauroczyła mnie bardzo i jak zobaczyłam musiałam kupic;) Quote
AniaGucio Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 'Mendy' są przeurocze :loveu: Sandra, to pole po którym biegają psy znajduje się przy autostradzie do Berlina? Quote
malawaszka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 fajne foty - Fix jakiś niepodobny do siebie na pierwszej :lol: ale potem już tak :D ach roślinki zazdroszczę... ale Viki skutecznie zniechęca mnie do wszelkich roślin jak potem muszę je chować na wysokościach... Quote
Saththa Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 AniaGucio napisał(a):'Mendy' są przeurocze :loveu: Sandra, to pole po którym biegają psy znajduje się przy autostradzie do Berlina? NIet. Koło szpitala na Unii w szczecinie malawaszka napisał(a):fajne foty - Fix jakiś niepodobny do siebie na pierwszej :lol: ale potem już tak :D ach roślinki zazdroszczę... ale Viki skutecznie zniechęca mnie do wszelkich roślin jak potem muszę je chować na wysokościach... Bo on ogólnie ma tysiąc twarzy ;) Quote
wilczy zew Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Foty fajniutkie :-) Tchawica wedzona. Quote
Tekla64 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 jak tu wiele napisane !! a jakie fajne fotecki Quote
Saththa Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 wilczy zew napisał(a):Foty fajniutkie :-) Tchawica wedzona. dzięki ;) ale w sensie w zoologu kupujesz?:) Tekla64 napisał(a):jak tu wiele napisane !! a jakie fajne fotecki No napisane troszku :) Dzieki ;) A ja się u siebie nie chwaliłam ejszcze ;) W niedziele rano wybieram(y) się do Magdy ;) Zabieram Chłopaków i jedziemy w odwiedzinki;) Wracamy wieczorem :) Quote
ulana Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Saththa napisał(a):No neistety to mnie zabija :) tj ten zapach ;) A tak mi się zrobiło jak rzuciłam fajki;) Mea culpa. Zapomniałam, że też tak miałam i tu się czepiam, jędza. Ale potem jakoś samo przeszło. W ciąży jak byłam zachciało mi sie kapusty młodej duszonej z koperkiem. Zjadłam ze smakiem, super była. Nic się nie działo tylko... do dziś dnia nie cierpię koperku w potrawach i jego zapachu w kuchni. Ale co ciekawe lubię jak pachnie na grządce. :) Co do roślinek - już za parę dni kolejna wystawa storczyków. Marzy mi się zakup jakiegoś sabotka... malawaszka napisał(a):ach roślinki zazdroszczę... ale Viki skutecznie zniechęca mnie do wszelkich roślin jak potem muszę je chować na wysokościach... Możesz sobie sprawić takie zwisające. ;) Quote
AnkaG Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 A mi zakwitnie storczyk - już wypuszcza pęd. :) Sie chwale bo mam trzy ale dopiero pierwszy pół roku - TZ dostał, drugi od teściowej jak przekwitł zabrałam i trzeci z pracy bo też przekwitł. I czekam aż na nowo zakwitną. :) Quote
Recommended Posts