Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margi napisał(a):
Matko jaka chudzina.Zacznij go porządnie karmić bo ktoś Ci TOZ naśle.

toz przecież karmię :( dostaje i tak o połowę przeszło więcej niz na opakowaniu karmy podają...

zamówiłam teraz activa- zobaczymy :(

Posted

TAZZ jest obłędny!!! Ten nos, ta mina :loveu: A Fix z Boltem maja więcej wspólnego niż tylko podobny termin adopcji ;) Bolcio mi już fajnie wyglądał, a po kastracji znów 400g w dol :(

Posted

zerduszko napisał(a):
TAZZ jest obłędny!!! Ten nos, ta mina :loveu: A Fix z Boltem maja więcej wspólnego niż tylko podobny termin adopcji ;) Bolcio mi już fajnie wyglądał, a po kastracji znów 400g w dol :(

Aaa znaczyz e przybrał? Bo Fix wciaz i wciaz taka chudzina zabiedzona kurde... ale miesnie to ma :razz:

Po kastracji? A mówią ze odwrotnie :diabloti:

na Tazza ja sił nie mam przy zdjęciach :lol:

Posted

chyba ze sie nie podciagna
Sandra sie czepia, Fix cala karme przerabia w energie do biegania i wiele inaczej jak Niko nie wyglada a ja juz dawno zrezygnowalam z tuczenia Nikodema

Posted

zerduszko napisał(a):
Po zmianie karmy przybrał, a teraz znów w dol :shake: Tez ma udka umięśnione jak na taka chudzinę ;) Jeszcze się nasze chłopaki podciągną na wadze :D

no oby oby ;)

Tekla64 napisał(a):
chyba ze sie nie podciagna
Sandra sie czepia, Fix cala karme przerabia w energie do biegania i wiele inaczej jak Niko nie wyglada a ja juz dawno zrezygnowalam z tuczenia Nikodema

no chyba, ze się nie podciągną- fakt.
AnkaG napisał(a):
Lepiej chudy niż gruby :)

chydy a nie wychudzony :razz:

wilczy zew napisał(a):
Ja naślę :evil_lol:

Nasyłaj :diabloti:

Posted

Tazz ma mordę dłuuugą tak że wydaje się że wyjdzie przez monitor :evil_lol: Fix rzeczywiście szczuplak ale może być i taka jego uroda i na siłę i tak nic nie pomożesz. Jak tylko zdrowotnie ok i humor dopisuje to trzeba się będzie pogodzić z losem. Najwyżej mu futro zapuścisz i mniej będzie widać żeby cię TOZ nie zaczepił hihi

Posted

Siedze ja sobie na podłodze i ćwicze z Fixem odbieranie kości bo warczeć coś Gówniarz na mnie zaczał... no i przy okazji "daj łapę" ćwiczymy. No i gadam daj łapę a coś mnie z tyłu w bark drapie, ale Fix nie reaguję to powtarzam już podnoszac m u łapę i jednocześnie znowu dostaję z tyłu w plecy... Kochany Tazzmanek dawał łapkę siedział za mną i łapkę dawał no się rozczuliłam Kochana Menda Czarna :iloveyou:

Posted

Margi napisał(a):
Tazzmanek też chciał ćwiczyć.

Chciał chciał:)
malawaszka napisał(a):
hahaha to jak Luna na spacerach - nawet jak jest daleko to jak któremuś mówię siad to Luna myk i siedzi :lol:

Kochana :)
zerduszko napisał(a):
Piękne, uwielbiam to u psów :loveu:

Ja tez :loveu:

Od jutra nasze szkolenie wznowiło zajęcia w tygodniu po południ... wracamy z Idefixem i z Tazzmanem. Zasadniczo chodzi o Fixa ale raz w tyg z jednym bede łazic raz w tyg z drugim bo Tazzio doskonale wie gdzie wychodzę jak mam saszetkę na pasku...Zobaczymy jak się Fixio zachowa przy Dianie :razz:

Posted

zerduszko napisał(a):
A która to Diana? Jak Wam zazdroszczę :placz:

To szkoleniowiec :) Nawet mówic nic nie musi a Tazz łazi jak w zegarku :placz: wystarczy ze spojrzy na niego kurdeeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='zerduszko']Tez tak bym chciała :loveu:

ja też.... Ma w swojej osobie coś takiego ze KAŻDY pies wie ze trzeba posłuchać :)

A tymczasem :)

Moje 3 drzewa i jeden kwiat :)