Margi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Matko jaka chudzina.Zacznij go porządnie karmić bo ktoś Ci TOZ naśle. Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Margi napisał(a):Matko jaka chudzina.Zacznij go porządnie karmić bo ktoś Ci TOZ naśle. toz przecież karmię :( dostaje i tak o połowę przeszło więcej niz na opakowaniu karmy podają... zamówiłam teraz activa- zobaczymy :( Quote
malawaszka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 taka mała miseczka to i piesek chudziutki :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 malawaszka napisał(a):taka mała miseczka to i piesek chudziutki :evil_lol: Miska jest specjalnie mała aby widział, ze ma duzo :diabloti: Quote
zerduszko Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 TAZZ jest obłędny!!! Ten nos, ta mina :loveu: A Fix z Boltem maja więcej wspólnego niż tylko podobny termin adopcji ;) Bolcio mi już fajnie wyglądał, a po kastracji znów 400g w dol :( Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 zerduszko napisał(a):TAZZ jest obłędny!!! Ten nos, ta mina :loveu: A Fix z Boltem maja więcej wspólnego niż tylko podobny termin adopcji ;) Bolcio mi już fajnie wyglądał, a po kastracji znów 400g w dol :( Aaa znaczyz e przybrał? Bo Fix wciaz i wciaz taka chudzina zabiedzona kurde... ale miesnie to ma :razz: Po kastracji? A mówią ze odwrotnie :diabloti: na Tazza ja sił nie mam przy zdjęciach :lol: Quote
zerduszko Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Po zmianie karmy przybrał, a teraz znów w dol :shake: Tez ma udka umięśnione jak na taka chudzinę ;) Jeszcze się nasze chłopaki podciągną na wadze :D Quote
Tekla64 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 chyba ze sie nie podciagna Sandra sie czepia, Fix cala karme przerabia w energie do biegania i wiele inaczej jak Niko nie wyglada a ja juz dawno zrezygnowalam z tuczenia Nikodema Quote
wilczy zew Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Margi napisał(a):Matko jaka chudzina.Zacznij go porządnie karmić bo ktoś Ci TOZ naśle. Ja naślę :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 zerduszko napisał(a):Po zmianie karmy przybrał, a teraz znów w dol :shake: Tez ma udka umięśnione jak na taka chudzinę ;) Jeszcze się nasze chłopaki podciągną na wadze :D no oby oby ;) Tekla64 napisał(a):chyba ze sie nie podciagna Sandra sie czepia, Fix cala karme przerabia w energie do biegania i wiele inaczej jak Niko nie wyglada a ja juz dawno zrezygnowalam z tuczenia Nikodema no chyba, ze się nie podciągną- fakt. AnkaG napisał(a):Lepiej chudy niż gruby :) chydy a nie wychudzony :razz: wilczy zew napisał(a):Ja naślę :evil_lol: Nasyłaj :diabloti: Quote
weszka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Tazz ma mordę dłuuugą tak że wydaje się że wyjdzie przez monitor :evil_lol: Fix rzeczywiście szczuplak ale może być i taka jego uroda i na siłę i tak nic nie pomożesz. Jak tylko zdrowotnie ok i humor dopisuje to trzeba się będzie pogodzić z losem. Najwyżej mu futro zapuścisz i mniej będzie widać żeby cię TOZ nie zaczepił hihi Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Weszko brode Tazz ma dzięki Fixowi taką bo ten mu ją rozczesuje :razz: jak się bawią :) Quote
danyww Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Faaajnie je ostrzygłaś :lol: zdolnaś Ty, zdolnaś. Fixiu chudziutki bo młody i energiczny a mój Kastor chudziutki bo stary i nieruchawy :shake: Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Siedze ja sobie na podłodze i ćwicze z Fixem odbieranie kości bo warczeć coś Gówniarz na mnie zaczał... no i przy okazji "daj łapę" ćwiczymy. No i gadam daj łapę a coś mnie z tyłu w bark drapie, ale Fix nie reaguję to powtarzam już podnoszac m u łapę i jednocześnie znowu dostaję z tyłu w plecy... Kochany Tazzmanek dawał łapkę siedział za mną i łapkę dawał no się rozczuliłam Kochana Menda Czarna :iloveyou: Quote
malawaszka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 hahaha to jak Luna na spacerach - nawet jak jest daleko to jak któremuś mówię siad to Luna myk i siedzi :lol: Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Margi napisał(a):Tazzmanek też chciał ćwiczyć. Chciał chciał:) malawaszka napisał(a):hahaha to jak Luna na spacerach - nawet jak jest daleko to jak któremuś mówię siad to Luna myk i siedzi :lol: Kochana :) zerduszko napisał(a):Piękne, uwielbiam to u psów :loveu: Ja tez :loveu: Od jutra nasze szkolenie wznowiło zajęcia w tygodniu po południ... wracamy z Idefixem i z Tazzmanem. Zasadniczo chodzi o Fixa ale raz w tyg z jednym bede łazic raz w tyg z drugim bo Tazzio doskonale wie gdzie wychodzę jak mam saszetkę na pasku...Zobaczymy jak się Fixio zachowa przy Dianie :razz: Quote
zerduszko Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 A która to Diana? Jak Wam zazdroszczę :placz: Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 zerduszko napisał(a):A która to Diana? Jak Wam zazdroszczę :placz: To szkoleniowiec :) Nawet mówic nic nie musi a Tazz łazi jak w zegarku :placz: wystarczy ze spojrzy na niego kurdeeeeeeeeeeeeee Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='zerduszko']Tez tak bym chciała :loveu: ja też.... Ma w swojej osobie coś takiego ze KAŻDY pies wie ze trzeba posłuchać :) A tymczasem :) Moje 3 drzewa i jeden kwiat :) Quote
wilczy zew Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Widzisz jaki Tazzik kochany a sie go czepiasz ;) Quote
Margi Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Te roślinki to Ci całkiem fajnie rosną. Zaglądałaś do fiołków? Quote
Recommended Posts