WATACHA Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 AnkaG napisał(a):Ja tez bym wolała kotleta od chrupek... :P Prawda, sama wcina mięso, a pieski chrupeczki co:eviltong: Quote
Saththa Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 WATACHA napisał(a):Prawda, sama wcina mięso, a pieski chrupeczki co:eviltong: bardzo dobre chrupeczki 70% mieska i ziołą;) Quote
WATACHA Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Saththa napisał(a):bardzo dobre chrupeczki 70% mieska i ziołą;) To się wymień z nimi jak takie dobre:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 I co? Nie biegałaś po nocy w koszuli po dworze? Przyszłam sprawdzic :diabloti: Quote
Victoria Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 cześć wpadamy pierwszy raz i zapisujemy :D Quote
Pysia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Jak to dlaczego? Nie przypilonowała pieska i mogło mu mięsko zaszkodzić. Przeca to wieprzowina i do tego z przyprawami :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Pysia napisał(a):I co? Nie biegałaś po nocy w koszuli po dworze? Przyszłam sprawdzic :diabloti: hehehh wilczy zew napisał(a):Sandra,dlaczego mialaś biegać :-o szlag wie :lol: Victoria napisał(a):cześć wpadamy pierwszy raz i zapisujemy :D Witamy ;) Pysia napisał(a):Jak to dlaczego? Nie przypilonowała pieska i mogło mu mięsko zaszkodzić. Przeca to wieprzowina i do tego z przyprawami :evil_lol: Fixowi nie zaszkodziło za to kupiłam im wczoraj w zoologu takie kostki smierdzace jak placek krowi... Za to Tazziowi a i owszem neistety wiec dzis latam z Tazziem. Ale dzięki ze sie troszczysz :grab: Quote
ania0112 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 ja to i tak podziwiam ze ty sandra tak ekserymentujesz z tazziem po tym ze on tez miał chorą trzustke, najwyrazniej duzo słabiej niz brokat bo u brokata kazda próba urozmaicenia pozywienia konczy sie kiepsko... Quote
Saththa Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 No wet mi zasadniczo powiedział, że trzustka wyleczona całkowicie i znowu zdrów jak ryba. z Tym, zę Tazz jest po prostu wrazliwy pokarmowo i... stad niektórych rzeczy nie może jeść... Quote
Pysia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Saththa napisał(a): Fixowi nie zaszkodziło za to kupiłam im wczoraj w zoologu takie kostki smierdzace jak placek krowi... Za to Tazziowi a i owszem neistety wiec dzis latam z Tazziem. Ale dzięki ze sie troszczysz :grab: Zawsze do usług :loveu: Quote
junoo Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 dawno mnie tu nie było pozdrawiam serdecznie :) Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Pysia napisał(a):Zawsze do usług :loveu: Dzieki :loveu: Tazzio wieczorem nie dostał jeśc.... dzis o 10 dostał 100 gram (normalnie było by 250) a właśnie rpzecudownie żygnąąąąąąąąąąąąąąąąął dwa razy sobie żółcią :roll: junoo napisał(a):dawno mnie tu nie było pozdrawiam serdecznie :) Witamy ponownie ;) Angi napisał(a):dobry wieczór :lol: Dzień dobry ;) Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 (edited) zerduszko napisał(a):A to po tym czymś co dostał do szamania? Tym czyms? Znaczy po tej kupie(tej ktorą mu kupiłam :))? no pół szyjki indyczej, normalnie karme, i kawałej kosci prasowanej zjadł. to było w czwartek. Wczoraj rano normlanie sniadanie ajak wróciłam to kawałek ususzonego miesa z kurczaaka a potem zrobił straaaaaaaaaszną kupę. nie dostał kolacji izrobil jeszcze strasznąąąąąąąąąąąąąą ale juz mniej kupę. :lol: Edited March 1, 2014 by Saththa doprecyzowanie Quote
junoo Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 może jakaś bakteria była na tej kości, albo suszonym kurczaku... dajesz mu jakiś węgiel czy coś? U Arona dobrze działa Taninal na różne przytrucia. Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 junoo napisał(a):może jakaś bakteria była na tej kości, albo suszonym kurczaku... dajesz mu jakiś węgiel czy coś? U Arona dobrze działa Taninal na różne przytrucia. Nie to na bank ta kośc co wyglądała jak zaschnięta kupa krowy :splat: juz nie ma biegunki dzis ani kupki jednej nie zrobił ale pije, i c zuje sie dobrze wiec nie tramatyzuje;) Quote
junoo Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 no to dobrze :D przeczyściło i wrócił do normy :D ufff ;) Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 no powinien jeszcze dwójkę zrobic ale jeszcze mu dam trochę czasu :) Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 AnkaG napisał(a):Jaką dwójkę? PS dalej nie palę No kupke :) PS SUPER!!! :) Quote
3 x Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 będą jutro zdjęcia? bo nie wiem czy czytać zaległości czy mieć was w de za niewstawianie zdjęc? ;) Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 3 x napisał(a):będą jutro zdjęcia? bo nie wiem czy czytać zaległości czy mieć was w de za niewstawianie zdjęc? ;) jutro moze nie byc bo nie wiem o której wrócę a jak wrócę to moze byc tak, ze będe musiała psy wykapac.... ale powinny byc w poniedziałek jesli nie ebdzie ich jutro ;) Quote
3 x Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Saththa']jutro moze nie byc bo nie wiem o której wrócę a jak wrócę to moze byc tak, ze będe musiała psy wykapac.... ]/quote] ja czekam aż samo z nich obleci ;) ale powinny byc w poniedziałek jesli nie ebdzie ich jutro ;) jeden dzień wytrzymam ;) zamiast siedziec an dogo to obiad zrobię ;) Quote
Recommended Posts