zerduszko Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Saththa']miałabym ich tam zamknąć w sypialni? nie wykonalne niestety.[/QUOTE] Niekoniecznie. Moze wystarczyłoby wstawić klatkę do sypialni i przyzwyczajać, a po dłuższym czasie otworzyć sypialnie. Quote
Saththa Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 a w czasie jak mnie nie ma zamykac go poza sypialnia i pozbawiac azylu? to podłe :splat::lol: najpierw dac a w momencie porzucenia... pozbawiać :razz: Quote
zerduszko Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 No pisze, ze otworzyć sypialnie - jak już uzna klatkę za azyl i się zakocha :) Quote
Saththa Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='zerduszko']No pisze, ze otworzyć sypialnie - jak już uzna klatkę za azyl i się zakocha :)[/QUOTE] to pomiędzy "no stoi se" a " kocham klatkę" masakra. a jak uchronię moje łóżko przed Tazzmankiem? :splat: heheheh nie nadaję się :oops: Quote
zerduszko Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 A co Tazz robi na łóżku? Wiesz co, ja to czasem mam ochote ich wszystkich spakować do worka i do rzeki :diabloti: Allle cóż, latwo nie jest i nie bedzie ;) Quote
Saththa Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='zerduszko']A co Tazz robi na łóżku? Wiesz co, ja to czasem mam ochote ich wszystkich spakować do worka i do rzeki :diabloti: Allle cóż, latwo nie jest i nie bedzie ;)[/QUOTE] no włąsnie nic nie robi ale jak zostanie z sypialnia to na bank wlezie i mi na poduszkach moich będzie lizał jajka :diabloti: i zje mi maskotki :mad: takl myśle ze juz zawczasu go utukę :multi: Quote
zerduszko Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Jakie jajka, przecież nie ma jajek :lol: Schowaj poduszki, maskotki moze oddaj dzieciom i po sprawie :diabloti: A w ogóle to jak ostatnio myślałam o nowym lokum, to stwierdziłam, ze koniecznie extra pokój dla sierściuchów ;) Quote
Saththa Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='zerduszko']Jakie jajka, przecież nie ma jajek :lol: Schowaj poduszki, maskotki moze oddaj dzieciom i po sprawie :diabloti: A w ogóle to jak ostatnio myślałam o nowym lokum, to stwierdziłam, ze koniecznie extra pokój dla sierściuchów ;)[/QUOTE] to penisa sobie lizac będzie pewnie albo doopke i te gruczoły będzie czyścił... Maskotki sa moje nie oddam :) Quote
malawaszka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Saththa']no włąsnie nic nie robi ale jak zostanie z sypialnia to na bank wlezie i mi na poduszkach moich będzie lizał jajka :diabloti: [/QUOTE] hahahahaa :roflt: jak to teraz młodzież mówi: made my day :roflt: Quote
WATACHA Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Saththa']to penisa sobie lizac będzie pewnie albo doopke i te gruczoły będzie czyścił... Maskotki sa moje nie oddam :)[/QUOTE] Jak liże to czysty, więc się nie bojaj ha,ha,ha Quote
ulana Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Nadrobiłam. Super zdjęcia. Fiksowanie Fixa to prawdziwy Picasso. A jakie niuanse kolorystyczne. :) Mój Ziutek z firanką to oaza spokoju w tym kontekście. Byłam chyba dla niego niesprawiedliwa... Wiesz, tak sobie myślę, że miał wielkie szczęście Fiksio, że na Ciebie trafił. :loveu: Quote
Saththa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='ulana']Nadrobiłam. Super zdjęcia. Fiksowanie Fixa to prawdziwy Picasso. A jakie niuanse kolorystyczne. :) Mój Ziutek z firanką to oaza spokoju w tym kontekście. Byłam chyba dla niego niesprawiedliwa... Wiesz, tak sobie myślę, że miał wielkie szczęście Fiksio, że na Ciebie trafił. :loveu:[/QUOTE] Wiesz... od keidy ma Fixa to uważam ze z Tazzem wcale [B]już [/B]tak źle nie było;) [quote name='wilczy zew']Poka psiaki w nowych obrożach :-)[/QUOTE] Piatek dzisiaj :) Quote
WATACHA Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Saththa']Wiesz... [B]od keidy ma Fixa to uważam ze z Tazzem wcale już tak źle nie było[/B];) Piatek dzisiaj :)[/QUOTE] Ha,ha,ha też tak mam od kiedy miewam sucze tymczasowiczki:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Saththa'] Piatek dzisiaj :)[/QUOTE] znaczy się mamy czekać do niedzieli? Quote
Saththa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='WATACHA']Ha,ha,ha też tak mam od kiedy miewam sucze tymczasowiczki:evil_lol:[/QUOTE] :D [quote name='malawaszka']znaczy się mamy czekać do niedzieli?[/QUOTE] To taka luxna propozycja :) muszę w ciagu dnia fotki zrobić bo tak to nicz nie widać :( Quote
ulana Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Saththa']Piatek dzisiaj :)[/QUOTE] Piątek - post. Od zdjęć też. ;) Quote
Saththa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='ulana']Piątek - post. Od zdjęć też. ;)[/QUOTE] u mnie tylko od zjęć bo akurat jem kanapke z szynką :knuje: Quote
ania0112 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 ostatnio w niedziele nie dałas fotek więc przysługuje nam prawo na dodatkowe foty! Dawaj w obróżkach! ;) Quote
Saththa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='ania0112']ostatnio w niedziele nie dałas fotek więc przysługuje nam prawo na dodatkowe foty! Dawaj w obróżkach! ;)[/QUOTE] Szalonaś :) nie mam zdjęc zanim dopadne domu to już ciemno jest :( i nie wychodzą :( Quote
Saththa Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 JUż był!! Rok temu już go trzymałam na kolana i wracaliśmy do domku, do Tazzia :loveu: [IMG]http://i47.tinypic.com/124tyqg.jpg[/IMG] [IMG]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/FIX/DSC_0909_zps3b304e5b.jpg[/IMG] [IMG]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/FIX/DSC_0902_zps10a54230.jpg[/IMG] Maluszek Nasz;) A i Wasia :) Trochu sprowokowana przeze mnie stworzyła :) [IMG]https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1921987_722421934456084_503724013_n.jpg[/IMG] Dziękujemy :) Jeszcze raz również za pomoc;) Bez Twojej pomocy nie udałoby się nam tak szybko załatwić formalności :) Kochamy tego Głupka jak Cholera :) I tulimy dzisiaj ewidentnie co chwilę :) Quote
Recommended Posts