Saththa Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 3x specjalnie dla Ciebię tutaj prosze foty z niedzieli :) Made by Tekla64 :Rose: http://www.dogomania.pl/forum/threads/134970-Sfora-Hektora?p=21931218#post21931218 Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 AnkaG napisał(a):Ha ha będziesz teraz sama obcinać? ale w sensie, ze czemu haha?:) No taki zasadniczo jest plan... Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 AnkaG napisał(a):Ciężka robota :) Hm jak nabiore wprawy to nie powinna byc taka cięzka. Zasadniczo Idefix stoi łądnie Tazzman zasadniczo też... a jak trzeba to isię rozwali na plecach :) Owszem przez jakiś czas jak będe robic sama sama beda chodzili może nie az tak dopracowani jak zawsze ale w koncu sie naucze tak na tip top:) Quote
ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 moim zdaniem super Ci poszło :) tazz przed to ma taki ten pysk zarośnięty ze masakra a po to taki elegant :loveu: dla mnie trochę za długa broda no ale to juz kwestia gustu :) gorzej ze jak mocniej zarosnie to i łapy i podwozie trzeba będzie te obciąć... nożyczkami :lol: Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 ania0112 napisał(a):moim zdaniem super Ci poszło :) tazz przed to ma taki ten pysk zarośnięty ze masakra a po to taki elegant :loveu: dla mnie trochę za długa broda no ale to juz kwestia gustu :) gorzej ze jak mocniej zarosnie to i łapy i podwozie trzeba będzie te obciąć... nożyczkami :lol: Łapy i podwozie nastepnym razem zostana zjechane aa zero;) teraz zostawione bo Tazzman był mokry no i z Magda stwierdziłyśmy, ze niech powygląda jak sznup :)Zwodowała się menda w rowie na spacerze :mad: A brode niech ma długa chociaż raz w zyciu :diabloti: Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Sandra,liknie obciachalas Tazzika :multi: Czemu taka krotka grzywka? Quote
ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 co ty sie tak tej grzywki czepiacie? piękna pogoda idzie to chłopak musi patrzec w słoneczko :) i w oczy Sandry, zeby było, ze słucha :lol: a mi się bardzo podoba bez grzywy po nos!:loveu: Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 nikt nie czyta u Magdy wyjasnione czemu nie ma dlugiej grzywy po nos:) Quote
ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 czyta czyta bo skręcała mu na bok i łudzisz sie ze po ścięciu przestanie... co nie zmienia faktu ze mi sie podoba z krótką :) Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Saththa napisał(a):nikt nie czyta u Magdy wyjasnione czemu nie ma dlugiej grzywy po nos:) Czyta,tylko najpierw tutaj napisalam jak tam jeszcze nie bylo wyjasnienia :eviltong: Quote
Tekla64 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 a nikt nie chwali prawie cudnie zrobionego tez w wiekszosci przez Sandre Idefixa!? a co do grzywek ja osobiscie i po konsultacjach z Sandra doszlysmy do wniosku ze nasze dwa duze sznupy niestety nie widza jak maja na oczach i nosie za wiele dlatego teraz ja osobiscie zaczelam krotkie grzywki robic coby mi sie pies nie obijal i widzial gdzie aprt leci a co do mojej pracy przy sandrowych sznupkach to ta raza byla niewielka i w zaadzie ino przy glowach troche bo jednak glwoe trza w mire szybko zrobc bo psy sie niecierpliwia ale 90% to praca samodzielna Sandry Quote
3 x Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Saththa napisał(a):3x specjalnie dla Ciebię tutaj prosze foty z niedzieli :) Made by Tekla64 :Rose: http://www.dogomania.pl/forum/threads/134970-Sfora-Hektora?p=21931218#post21931218 dziekowac :) im nie marzną dupy po strzyzeniu? z Fredem czekamy na min plus 15 st. Quote
ania0112 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 a właśnie tez mi sie wydawało ze fixior obcięty ale tak jakos na Tazzie duzo lepiej widac i on był mocniej zarosniety stąd komentarze tylko o nim ale ofc Fix tez cudny sznupas :) Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 3x nie zmarzną w koncu psy mieszkaja w domu :) a na dworzu sa w ruchu ;) Mniejszym (Tazz) Lub większym (Idefix) :) Ania to rzeczywiscie Fix był mniej zarośnięty niz ta czarna owca ale tez byl ;) A mi się widzi ze Tazzowi lepiej jak wsyztsko widzi a nie ciągle ta grzywka na oku mu lezała;) Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 weszka napisał(a):Świetnie się spisałaś groomerko :) heheheh bez przesady ;) Quote
Margi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Nie było mnie chwilkę i pacze a tu chłopaki ogolone.Fajnie wyglądają. U Magdy chyba było całkiem znośnie ze zwierzakami.Świnki też Cię nie pogoniły.:lol: Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Margi napisał(a):Nie było mnie chwilkę i pacze a tu chłopaki ogolone.Fajnie wyglądają. U Magdy chyba było całkiem znośnie ze zwierzakami.Świnki też Cię nie pogoniły.:lol: Zasadniczo to zblizyłam się do nich na jakies.... 8 metrów od ogrodzenia :lol: a tylko maluchy były i z kwikiem pobiegły... Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Hahah ja nie mam sił do tego mojego psa :razz: Czy naprawde nie może wyjsc normalnie na fotce? Na Fixa za to zawsze moge liczyć :) Chyba, ze akurat nie... No i zobaczcie chudzinę... Quote
Recommended Posts