malawaszka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='AnkaG']Sandra walczę z fajkami ... dzisiaj 11 dzien.[/QUOTE] :klacz: a ja już kilka miesięcy nie palę :Cool!: Quote
zerduszko Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='AnkaG']Sandra walczę z fajkami ... dzisiaj 11 dzien.[/QUOTE] [quote name='malawaszka']:klacz: a ja już kilka miesięcy nie palę [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG][/QUOTE] Brawo :klacz: Sandra tez? Quote
wilczy zew Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='malawaszka']:klacz: a ja już kilka miesięcy nie palę :Cool!:[/QUOTE] Co sie nie pochwaliłas? Brawo :multi: Quote
AnkaG Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Sandra nie pali juz kilka miesięcy. :) Ja duzo nie paliłam ale wieczorkiem ... oj meczy. TZ kupil mi desmoksan. Quote
Saththa Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='AnkaG']Sandra walczę z fajkami ... dzisiaj 11 dzien.[/QUOTE] Super super ;) Będziesz... bardziej pachnąca :loveu: [quote name='zerduszko']Brawo :klacz: Sandra tez?[/QUOTE] Ja od 24 maja 2012 po 11 latach już nie;D [quote name='AnkaG']Sandra nie pali juz kilka miesięcy. :) Ja duzo nie paliłam ale wieczorkiem ... oj meczy. TZ kupil mi desmoksan.[/QUOTE] I jak ten despoksan? [quote name='wilczy zew']Sandra,brawo :multi:[/QUOTE] Dzieki ;) Quote
AnkaG Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Wg ulotki to po tabletce masz miec wrazenie jak byś pociągęła nikotynki. Zaczyna sie od 6 tabletek dziennie i schodzi z ilościa. Ja łykam 3 od poczatku. Kurde ja po 30 latkach... Quote
ulana Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Brawo, brawo. Dzielne z Was dziouchy. :multi: Ja nie palę już ... ooo ile latek. :) Quote
Margi Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Sandra to chyba już w przedszkolu paliła.:evil_lol: Brawo dziewczyny.:kciuki: Quote
Saththa Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Margi']Sandra to chyba już w przedszkolu paliła.:evil_lol: Brawo dziewczyny.:kciuki:[/QUOTE] nie chodziłam do przedszkola :D zaczełam na serio jak miałam 15 lat :grab: Quote
malawaszka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Saththa']zaczełam na serio jak miałam 15 lat :grab:[/QUOTE] no... ja durna też jakoś tak :shake: może 16... ile lat się ma jak się idzie do liceum? :roll: Quote
Saththa Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='malawaszka']no... ja durna też jakoś tak :shake: może 16... ile lat się ma jak się idzie do liceum? :roll:[/QUOTE] ja miałam 15 lat w 3 gimnazjum a 3 gimnazjum to 1 liceum więc tak samo... i w tej 3 klasie już paliłam na serio... a jeszcze trwała moja "kariera sportowa"... ale juz sie konczyła hahahh Quote
malawaszka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 a ja to w ogóle paliłam od urodzenia bo Ojciec Dyrektor nas nie oszczędzał i z jego pokoju w domu wypływały zawsze kłęby dymu :shock: fuj! Quote
Saththa Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='malawaszka']a ja to w ogóle paliłam od urodzenia bo Ojciec Dyrektor nas nie oszczędzał i z jego pokoju w domu wypływały zawsze kłęby dymu :shock: fuj![/QUOTE] Aaaa to ja tez niestety :lol: Quote
ulana Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Od urodzenia to ja paliłam fajkę... Ale widocznie mi nie smakowała, bo w liceum przerzuciłam się na papierosy. :) Quote
wilczy zew Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 U mnie w domu palili a ja NIGDY nie paliłam. Quote
malawaszka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='wilczy zew']U mnie w domu palili a ja NIGDY nie paliłam.[/QUOTE] to tak jak moja siostra - dziwadło jakieś :lol: Quote
Saththa Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='ulana']Od urodzenia to ja paliłam fajkę... Ale widocznie mi nie smakowała, bo w liceum przerzuciłam się na papierosy. :)[/QUOTE] Albo Ci się znudziła... w koncu ile mozna :lol: [quote name='wilczy zew']U mnie w domu palili a ja NIGDY nie paliłam.[/QUOTE] [quote name='malawaszka']to tak jak moja siostra - dziwadło jakieś :lol:[/QUOTE] ano własnie;) Quote
Saththa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Niedziela... Aparat mam w rozsypce. Do tego mam lenia... więc mam telefonoweleniuchowodomowe :D Minki idefixa :) Quote
Saththa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Aby troche spokoju w domu było kupiłam ostatnio chłopakom uszy wołowe... I nawet im dałam :) Quote
Saththa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Zdjecia zrobiłam i zabrałam bo śmierdza jak cholera, wytrzymac się nie da a jeszcze mi za zimno aby otworzyć taras aby jadły tam ehhh Kosci im dałam :) A jeszcze na koniec bbo i takz djęcia robiłam :) Moja Jakaranda :) Skubana mysz w miesiąc urosła 15 cm w górę po pniu licząc... araz mi sie nie ebdzie miescić pod lampą doświetlająca ... :eek2: I do tego się przekrzywia, wygina do swiatła... musze kupić/znaleźc patyczek i przywiązać heh Koniec;D Quote
ania0112 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 no jak to tak? dać uchola i potem zabrać? a potem sie dziwisz, ze psy mendy są :diabloti: Quote
Saththa Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 ania0112 napisał(a):no jak to tak? dać uchola i potem zabrać? a potem sie dziwisz, ze psy mendy są :diabloti: Zamieniełam im na kości więc z niczym nie zostali ;) Quote
Margi Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2014/02-2014/23/DSC_2916Kopiowanie_zps7f397932.jpg no cudne te minki :loveu: Tą psią miskę to co tak poobgryzałaś z jednej strony ? :evil_lol: Doniczkę przekręć,żeby się roślinka prostowała do światła. Quote
Recommended Posts