Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Sandra walczę z fajkami ... dzisiaj 11 dzien.[/QUOTE]
[quote name='malawaszka']:klacz: a ja już kilka miesięcy nie palę [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG][/QUOTE]
Brawo :klacz:

Sandra tez?

Posted

[quote name='AnkaG']Sandra walczę z fajkami ... dzisiaj 11 dzien.[/QUOTE]

Super super ;) Będziesz... bardziej pachnąca :loveu:
[quote name='zerduszko']Brawo :klacz:

Sandra tez?[/QUOTE]

Ja od 24 maja 2012 po 11 latach już nie;D
[quote name='AnkaG']Sandra nie pali juz kilka miesięcy. :) Ja duzo nie paliłam ale wieczorkiem ... oj meczy. TZ kupil mi desmoksan.[/QUOTE]

I jak ten despoksan?
[quote name='wilczy zew']Sandra,brawo :multi:[/QUOTE]

Dzieki ;)

Posted

Wg ulotki to po tabletce masz miec wrazenie jak byś pociągęła nikotynki. Zaczyna sie od 6 tabletek dziennie i schodzi z ilościa. Ja łykam 3 od poczatku. Kurde ja po 30 latkach...

Posted

[quote name='Margi']Sandra to chyba już w przedszkolu paliła.:evil_lol:

Brawo dziewczyny.:kciuki:[/QUOTE]

nie chodziłam do przedszkola :D

zaczełam na serio jak miałam 15 lat :grab:

Posted

[quote name='malawaszka']no... ja durna też jakoś tak :shake: może 16... ile lat się ma jak się idzie do liceum? :roll:[/QUOTE]

ja miałam 15 lat w 3 gimnazjum a 3 gimnazjum to 1 liceum więc tak samo... i w tej 3 klasie już paliłam na serio... a jeszcze trwała moja "kariera sportowa"... ale juz sie konczyła hahahh

Posted

[quote name='malawaszka']a ja to w ogóle paliłam od urodzenia bo Ojciec Dyrektor nas nie oszczędzał i z jego pokoju w domu wypływały zawsze kłęby dymu :shock: fuj![/QUOTE]

Aaaa to ja tez niestety :lol:

Posted

[quote name='ulana']Od urodzenia to ja paliłam fajkę... Ale widocznie mi nie smakowała, bo w liceum przerzuciłam się na papierosy. :)[/QUOTE]

Albo Ci się znudziła... w koncu ile mozna :lol:
[quote name='wilczy zew']U mnie w domu palili a ja NIGDY nie paliłam.[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']to tak jak moja siostra - dziwadło jakieś :lol:[/QUOTE]

ano własnie;)

Posted

Zdjecia zrobiłam i zabrałam bo śmierdza jak cholera, wytrzymac się nie da a jeszcze mi za zimno aby otworzyć taras aby jadły tam ehhh

Kosci im dałam :)

A jeszcze na koniec bbo i takz djęcia robiłam :)

Moja Jakaranda :)

Skubana mysz w miesiąc urosła 15 cm w górę po pniu licząc... araz mi sie nie ebdzie miescić pod lampą doświetlająca ... :eek2:

I do tego się przekrzywia, wygina do swiatła... musze kupić/znaleźc patyczek i przywiązać heh

Koniec;D