Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']
w tamacie Wacka to wam powiem, że wam powiem, że jak umyję szyby w akwarium to wam Wacka pokaże
na wątku Freda ;)[/QUOTE]

Je bł am :lol:

Oj dziwczynki... gdyby sie tak z Tazziem dało... to swoje bym mu oddała:diabloti:

Posted

A Tazzio chętnie jakies 3,5kilo potrzebuje.... i przyjmie...

Dumiszonowi to z 5kg by się minimum przydało :placz: a ja bym jej chętnie swoje oddała jakby to było możliwe hihi

Posted

[quote name='zerduszko']Oj tam, na pewno nie jest tak źle jak ze mną :P Ale jak już tak zagadujesz, to poka się :][/QUOTE]

heheh rzuciłam fajki w zeszłym roku :diabloti: a Ciebie widać b osię pokazujesz i nie widac różnicy :errrr:

Posted

Ja przytyłam 3 kg kurde, ale od wczoraj znów się zawzięłam i nie jem słodyczy ;), bo to moja zmora.
Mentorek mój miły też ostatnio przytył, ale chyba mu starczy, bo w tym wieku to już nie bardzo tłuszczyk wskazany.
Leoś znowu wygląda jak mała włochata kulka, ale chyba nożyczki i indyczek zrobią swoje ;) w najblizszym czasie.
A Wacka tez znam ;P

Posted

[quote name='zerduszko']Gratuluję rzucenia fajek :klacz: Rzucenie warte kilku dodatkowych kg :)

Pokazywałam gdzie nie było widać... już nawet nie liczę ile od czerwca jestem na plusie, spokojnie 10 :eek2:[/QUOTE]

od tego czerwca?
to chyba robisz to szybciej niż ja ;)

Posted

ja po fajkach chyba z 8 przynajmniej... nie staje na wage bo w łeb sobie palne :shake: tak jakby po prostu metabolizm mi sie zmienił... nie pale od maja 2013 a wciąz jest nie tak z wagą, nawet nie wiem więcej :(:shake:

Posted

[quote name='3 x']od tego czerwca?
to chyba robisz to szybciej niż ja ;)[/QUOTE]
Tak wyszło... :P

[quote name='Saththa']ja po fajkach chyba z 8 przynajmniej... nie staje na wage bo w łeb sobie palne :shake: tak jakby po prostu metabolizm mi sie zmienił... nie pale od maja 2013 a wciąz jest nie tak z wagą, nawet nie wiem więcej :-(:shake:[/QUOTE]
Dlatego najlepiej nie zaczynać palić, hahaha ;) Nie wiem co tam się dzieje w organizmie po rzuceniu, ale to chyba nieuniknione.
[quote name='malawaszka']ale część z tego to zerce wydali za kilka miesięcy :lol:[/QUOTE]
I Ci podeślę Tobie razem z fantami na bazarek :evil_lol:
[quote name='Saththa']Zaraz.... wyczuwam... niemowlaczka??[/QUOTE]
No przecież już dawno pisałam, ze na wiosnę nowy szczeniak :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']
Dlatego najlepiej nie zaczynać palić, hahaha ;) Nie wiem co tam się dzieje w organizmie po rzuceniu, ale to chyba nieuniknione.
[/QUOTE]

tiaaaaaaa gdzie byłaś jak miałam 15 lat ?:razz:

[quote name='zerduszko']

No przecież już dawno pisałam, ze na wiosnę nowy szczeniak :eviltong:[/QUOTE]

jakos nie załapałam :lol:

Gratuluję;)

[quote name='WATACHA']No już od jakiegoś czasu padają tu i tam pewne aluzje ;[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']o masz! a myślałam, że wszyscy wiedzą :lol:[/QUOTE]

ja jak zawsze opóźniona ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Tysz kopciłam pewnie :evil_lol:

To tylko Margi załapała? ;)
Dzięki.[/QUOTE]

tylko przestałas szybciej niz ja po 11 latach ?:lol:

najwyrazniej Margi ma radar :lol:

[quote name='AnkaG']Może reszta koleżanek też pomyśli o dzidziusiu. :cool3::diabloti:
Ja nie, ja już nie w wieku reprodukcyjnym,. Aktualnie czekam na dzidzię u siostrzenicy :)[/QUOTE]

ja się wypisuję :diabloti: jak sie odrazu tłumaczysz heheeh

Posted

[quote name='Saththa']
jakos nie załapałam :lol:
[/QUOTE]

[quote name='AnkaG']O jaaa ja też nie załapałam, blondynka.
Zerce gratki :)[/QUOTE]

ja tez nie załapałam

szkoda że kg z tych niewydalających się w postaci nowych szczeniaków ;)