Saththa Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='3 x'] w tamacie Wacka to wam powiem, że wam powiem, że jak umyję szyby w akwarium to wam Wacka pokaże na wątku Freda ;)[/QUOTE] Je bł am :lol: Oj dziwczynki... gdyby sie tak z Tazziem dało... to swoje bym mu oddała:diabloti: Quote
zerduszko Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ty nic nie masz do oddania :mad: To nie w słoiku w lodówce wacka trzymasz, tylko w akwarium? Quote
Saththa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='zerduszko']Ty nic nie masz do oddania :mad: [/QUOTE] dawno nie nie był o widać :lol: Quote
eria Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 A Tazzio chętnie jakies 3,5kilo potrzebuje.... i przyjmie... Dumiszonowi to z 5kg by się minimum przydało :placz: a ja bym jej chętnie swoje oddała jakby to było możliwe hihi Quote
zerduszko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Saththa']dawno nie nie był o widać :lol:[/QUOTE] Oj tam, na pewno nie jest tak źle jak ze mną :P Ale jak już tak zagadujesz, to poka się :] Quote
Saththa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='zerduszko']Oj tam, na pewno nie jest tak źle jak ze mną :P Ale jak już tak zagadujesz, to poka się :][/QUOTE] heheh rzuciłam fajki w zeszłym roku :diabloti: a Ciebie widać b osię pokazujesz i nie widac różnicy :errrr: Quote
zerduszko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Gratuluję rzucenia fajek :klacz: Rzucenie warte kilku dodatkowych kg :) Pokazywałam gdzie nie było widać... już nawet nie liczę ile od czerwca jestem na plusie, spokojnie 10 :eek2: Quote
WATACHA Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ja przytyłam 3 kg kurde, ale od wczoraj znów się zawzięłam i nie jem słodyczy ;), bo to moja zmora. Mentorek mój miły też ostatnio przytył, ale chyba mu starczy, bo w tym wieku to już nie bardzo tłuszczyk wskazany. Leoś znowu wygląda jak mała włochata kulka, ale chyba nożyczki i indyczek zrobią swoje ;) w najblizszym czasie. A Wacka tez znam ;P Quote
3 x Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='zerduszko']Gratuluję rzucenia fajek :klacz: Rzucenie warte kilku dodatkowych kg :) Pokazywałam gdzie nie było widać... już nawet nie liczę ile od czerwca jestem na plusie, spokojnie 10 :eek2:[/QUOTE] od tego czerwca? to chyba robisz to szybciej niż ja ;) Quote
Saththa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 ja po fajkach chyba z 8 przynajmniej... nie staje na wage bo w łeb sobie palne :shake: tak jakby po prostu metabolizm mi sie zmienił... nie pale od maja 2013 a wciąz jest nie tak z wagą, nawet nie wiem więcej :(:shake: Quote
malawaszka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='3 x']od tego czerwca? to chyba robisz to szybciej niż ja ;)[/QUOTE] ale część z tego to zerce wydali za kilka miesięcy :lol: Quote
Saththa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='malawaszka']ale część z tego to zerce wydali za kilka miesięcy :lol:[/QUOTE] Zaraz.... wyczuwam... niemowlaczka?? Quote
zerduszko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='3 x']od tego czerwca? to chyba robisz to szybciej niż ja ;)[/QUOTE] Tak wyszło... :P [quote name='Saththa']ja po fajkach chyba z 8 przynajmniej... nie staje na wage bo w łeb sobie palne :shake: tak jakby po prostu metabolizm mi sie zmienił... nie pale od maja 2013 a wciąz jest nie tak z wagą, nawet nie wiem więcej :-(:shake:[/QUOTE] Dlatego najlepiej nie zaczynać palić, hahaha ;) Nie wiem co tam się dzieje w organizmie po rzuceniu, ale to chyba nieuniknione. [quote name='malawaszka']ale część z tego to zerce wydali za kilka miesięcy :lol:[/QUOTE] I Ci podeślę Tobie razem z fantami na bazarek :evil_lol: [quote name='Saththa']Zaraz.... wyczuwam... niemowlaczka??[/QUOTE] No przecież już dawno pisałam, ze na wiosnę nowy szczeniak :eviltong: Quote
WATACHA Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Saththa']Zaraz.... wyczuwam... niemowlaczka??[/QUOTE] No już od jakiegoś czasu padają tu i tam pewne aluzje ; Quote
malawaszka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 o masz! a myślałam, że wszyscy wiedzą :lol: Quote
WATACHA Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Tylko domyślają, gdyż sama zainteresowana nigdzie tego nie potwierdziła, przynajmniej ja nie zauważyłam Quote
zerduszko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 No jak to nie, jak nie! Potwierdziłam :P Quote
Saththa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='zerduszko'] Dlatego najlepiej nie zaczynać palić, hahaha ;) Nie wiem co tam się dzieje w organizmie po rzuceniu, ale to chyba nieuniknione. [/QUOTE] tiaaaaaaa gdzie byłaś jak miałam 15 lat ?:razz: [quote name='zerduszko'] No przecież już dawno pisałam, ze na wiosnę nowy szczeniak :eviltong:[/QUOTE] jakos nie załapałam :lol: Gratuluję;) [quote name='WATACHA']No już od jakiegoś czasu padają tu i tam pewne aluzje ;[/QUOTE] [quote name='malawaszka']o masz! a myślałam, że wszyscy wiedzą :lol:[/QUOTE] ja jak zawsze opóźniona ;) Quote
AnkaG Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 O jaaa ja też nie załapałam, blondynka. Zerce gratki :) Quote
zerduszko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Saththa']tiaaaaaaa gdzie byłaś jak miałam 15 lat ?:razz:[/QUOTE] Tysz kopciłam pewnie :evil_lol: To tylko Margi załapała? ;) Dzięki. Quote
AnkaG Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Może reszta koleżanek też pomyśli o dzidziusiu. :cool3::diabloti: Ja nie, ja już nie w wieku reprodukcyjnym,. Aktualnie czekam na dzidzię u siostrzenicy :) Quote
Saththa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='zerduszko']Tysz kopciłam pewnie :evil_lol: To tylko Margi załapała? ;) Dzięki.[/QUOTE] tylko przestałas szybciej niz ja po 11 latach ?:lol: najwyrazniej Margi ma radar :lol: [quote name='AnkaG']Może reszta koleżanek też pomyśli o dzidziusiu. :cool3::diabloti: Ja nie, ja już nie w wieku reprodukcyjnym,. Aktualnie czekam na dzidzię u siostrzenicy :)[/QUOTE] ja się wypisuję :diabloti: jak sie odrazu tłumaczysz heheeh Quote
zerduszko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Tak, przestałam szybciej ;) Weźcie się tak nie zarzekajcie, bo widzicie jak to się kończy :evil_lol: Quote
3 x Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Saththa'] jakos nie załapałam :lol: [/QUOTE] [quote name='AnkaG']O jaaa ja też nie załapałam, blondynka. Zerce gratki :)[/QUOTE] ja tez nie załapałam szkoda że kg z tych niewydalających się w postaci nowych szczeniaków ;) Quote
Małgorzata Noga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 zerduszko Gratulujemy :loveu: Quote
Recommended Posts