zerduszko Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Saththa']Fix na wybieg chodził, w dół na szkolenie do psów ja go nie izolowałam. w którym momencie mu się odwidziało i zaczeły się problemy.[/QUOTE] Według mnie to socjalizacja jest bardzo ważna, ale w przypadku niektórych psów kluczowy jest okres dorastania. Przerabiałam to z Sadie i teraz niestety z Boltem tez się tak samo zaczyna, zobaczymy jak nam się uda ;) bo z Sadie poległam na MAXA. Quote
WATACHA Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ja żadnego nie umiałam nauczyć chodzić na smyczy.Moim na szczęście przyszło z wiekiem ;). Choć wpadki im się zdarzają. Quote
Saththa Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='zerduszko']Według mnie to socjalizacja jest bardzo ważna, ale w przypadku niektórych psów kluczowy jest okres dorastania. Przerabiałam to z Sadie i teraz niestety z Boltem tez się tak samo zaczyna, zobaczymy jak nam się uda ;) bo z Sadie poległam na MAXA.[/QUOTE] zobaczym heh [quote name='WATACHA']Ja żadnego nie umiałam nauczyć chodzić na smyczy.Moim na szczęście przyszło z wiekiem ;). Choć wpadki im się zdarzają.[/QUOTE] Tazzman teraz już chodzi ładnie ;) Przywlekłam łóżkowych chłopaków;) [IMG]https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q92/1174969_699863476708221_586065128_n.jpg[/IMG] [IMG]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q87/1229938_699862233375012_1275344439_n.jpg[/IMG] Quote
wilczy zew Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 fajne chłopaki :loveu: Fix zna komendy: siad,leżeć? Quote
Margi Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Słodkie te Twoje łóżkowe chłopaki.:loveu: Quote
Saththa Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='wilczy zew']fajne chłopaki :loveu: Fix zna komendy: siad,leżeć?[/QUOTE] Dzięki. :) [quote name='Margi']Słodkie te Twoje łóżkowe chłopaki.:loveu:[/QUOTE] jak cholera, żeby je :razz: :) Quote
AnkaG Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Komendy zna tylko nie wykonuje :) Moje to głuche na daj łapę, ale jak mam coś do jedzenia i kucnę to same dają :) Quote
Saththa Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='AnkaG']Komendy zna tylko nie wykonuje :) Moje to głuche na daj łapę, ale jak mam coś do jedzenia i kucnę to same dają :)[/QUOTE] heheh wykonuje :) i siad i lezec i zostań ;) ale w momencie jak pies idzie i nawet się go posadzi to za setną sekundę podnosi zad i od nowa się wiesza na obrozy ;) Quote
Małgorzata Noga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='3 x']niedoścignione marzenie? ;)[/QUOTE] No właśnie he he , to nie tak pięknie zrobić zdjęcia hi hi ale udało mi się dotknąć i ...... są jak aksamit , takiego mięciutkiego psiaczka jeszcze nie dotykałam :loveu: Quote
3 x Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']No właśnie he he , to nie tak pięknie zrobić zdjęcia hi hi ale udało mi się dotknąć i ...... są jak aksamit , takiego mięciutkiego psiaczka jeszcze nie dotykałam :loveu:[/QUOTE] jakkolwiek to zabrzmi ale powiem wam, ze najbardziej aksamitnym zwierzakiem jakiego dotykałam był Wacek :loveu: Quote
AnkaG Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ha ha Wacek z czymś mi się kojarzy ... można i zwierzątkiem to nazwać ha ha :) Quote
malawaszka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='AnkaG']Ha ha Wacek z czymś mi się kojarzy ... można i zwierzątkiem to nazwać ha ha :)[/QUOTE] i to całkiem miłym w dotyku :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 STOP rozpustnice :lol: Bylismy u weta dziś;) Tazzio już prawie 37 kilo waży ;) Quote
3 x Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Saththa']STOP rozpustnice :lol: Bylismy u weta dziś;) Tazzio już prawie 37 kilo waży ;)[/QUOTE] to tyle co prodzik jakis czas temu ;) Quote
Saththa Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='3 x']to tyle co prodzik jakis czas temu ;)[/QUOTE] Tazzio w styczniu wazył 40 kilo. a potem ta trzustka... troche ponad miesiąc temu warzył 35 kilo :shake: od tego czasu więcej o 100 g karmy (500 zamiast 400) i podskoczył ale miałam nadzieję, ze szybciej będzie.... Quote
AnkaG Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Oj zaraz rozpustnice ... Zaciesz z Tazzia :) Quote
Saththa Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='AnkaG']Oj zaraz rozpustnice ... Zaciesz z Tazzia :)[/QUOTE] noooooooo :loveu: Quote
Małgorzata Noga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 oj :placz: spózniłam się na Wacka :oops: Quote
malawaszka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']oj :placz: spózniłam się na Wacka :oops:[/QUOTE] no ostatecznie to możemy jeszcze.... pociągnąć... temat :errrr: TAZZMAN - tak trzymaj!!! Przytyj to co ja bym mogła przytyć! Quote
Małgorzata Noga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ja mam darmowe do oddania kg :cool3: mogę nawet dopłacić byle się pozbyć :evil_lol: No i teraz mnie zatkałaś z tym ciągnięciem tematu hi hi Quote
Saththa Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']oj :placz: spózniłam się na Wacka :oops:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']no ostatecznie to możemy jeszcze.... pociągnąć... temat :errrr: TAZZMAN - tak trzymaj!!! Przytyj to co ja bym mogła przytyć![/QUOTE] [quote name='Małgorzata Noga']Ja mam darmowe do oddania kg :cool3: mogę nawet dopłacić byle się pozbyć :evil_lol: No i teraz mnie zatkałaś z tym ciągnięciem tematu hi hi[/QUOTE] Możecie możecie no :) A Tazzio chętnie jakies 3,5kilo potrzebuje.... i przyjmie... Quote
wilczy zew Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 zaciesz zTazzika :multi: czacha mnie booooli... paaaada a muszę jeszcze ze zgrają wyjść... Quote
3 x Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Saththa']Tazzio w styczniu wazył 40 kilo. a potem ta trzustka... troche ponad miesiąc temu warzył 35 kilo :shake: od tego czasu więcej o 100 g karmy (500 zamiast 400) i [B]podskoczył ale miałam nadzieję, ze szybciej będzie[/B]....[/QUOTE] to tak jak ja z Fredziem czasami chciałabym, żeby podskoczył a tu kicha drepta głównie ;) [quote name='malawaszka']no ostatecznie to możemy jeszcze.... pociągnąć... temat :errrr: TAZZMAN - tak trzymaj!!! Przytyj to co ja bym mogła przytyć![/QUOTE] [quote name='Małgorzata Noga']Ja mam darmowe do oddania kg :cool3: mogę nawet dopłacić byle się pozbyć :evil_lol: No i teraz mnie zatkałaś z tym ciągnięciem tematu hi hi[/QUOTE] [quote name='Saththa']Możecie możecie no :) A Tazzio chętnie jakies 3,5kilo potrzebuje.... i przyjmie...[/QUOTE] Taziu weż moje, mnie wybierz mnie ;) w tamacie Wacka to wam powiem, że wam powiem, że jak umyję szyby w akwarium to wam Wacka pokaże na wątku Freda ;) Quote
malawaszka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='3 x'] w tamacie Wacka to wam powiem, że wam powiem, że jak umyję szyby w akwarium to wam Wacka pokaże na wątku Freda ;)[/QUOTE] och jak mi się chce Wacki mieć znowu :placz: kurde... osprzęt mam, wszystko mam i słomiany zapał też mam... jedyne czego nie mam to pomysła gdzie postawić akwarium... Quote
zerduszko Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ja mam do oddania nawet więcej niż 3,5 kg :multi: Quote
Recommended Posts