Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Fix na wybieg chodził, w dół na szkolenie do psów ja go nie izolowałam. w którym momencie mu się odwidziało i zaczeły się problemy.[/QUOTE]
Według mnie to socjalizacja jest bardzo ważna, ale w przypadku niektórych psów kluczowy jest okres dorastania. Przerabiałam to z Sadie i teraz niestety z Boltem tez się tak samo zaczyna, zobaczymy jak nam się uda ;) bo z Sadie poległam na MAXA.

Posted

[quote name='zerduszko']Według mnie to socjalizacja jest bardzo ważna, ale w przypadku niektórych psów kluczowy jest okres dorastania. Przerabiałam to z Sadie i teraz niestety z Boltem tez się tak samo zaczyna, zobaczymy jak nam się uda ;) bo z Sadie poległam na MAXA.[/QUOTE]

zobaczym heh
[quote name='WATACHA']Ja żadnego nie umiałam nauczyć chodzić na smyczy.Moim na szczęście przyszło z wiekiem ;). Choć wpadki im się zdarzają.[/QUOTE]

Tazzman teraz już chodzi ładnie ;)

Przywlekłam łóżkowych chłopaków;)

[IMG]https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q92/1174969_699863476708221_586065128_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q87/1229938_699862233375012_1275344439_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='wilczy zew']fajne chłopaki :loveu:

Fix zna komendy: siad,leżeć?[/QUOTE]

Dzięki. :)

[quote name='Margi']Słodkie te Twoje łóżkowe chłopaki.:loveu:[/QUOTE]

jak cholera, żeby je :razz: :)

Posted

[quote name='AnkaG']Komendy zna tylko nie wykonuje :)
Moje to głuche na daj łapę, ale jak mam coś do jedzenia i kucnę to same dają :)[/QUOTE]

heheh wykonuje :) i siad i lezec i zostań ;)

ale w momencie jak pies idzie i nawet się go posadzi to za setną sekundę podnosi zad i od nowa się wiesza na obrozy ;)

Posted

[quote name='Małgorzata Noga']No właśnie he he , to nie tak pięknie zrobić zdjęcia hi hi ale udało mi się dotknąć i ...... są jak aksamit , takiego mięciutkiego psiaczka jeszcze nie dotykałam :loveu:[/QUOTE]

jakkolwiek to zabrzmi
ale powiem wam, ze najbardziej aksamitnym zwierzakiem jakiego dotykałam był Wacek :loveu:

Posted

[quote name='Saththa']STOP rozpustnice :lol:

Bylismy u weta dziś;)

Tazzio już prawie 37 kilo waży ;)[/QUOTE]

to tyle co prodzik
jakis czas temu ;)

Posted

[quote name='3 x']to tyle co prodzik
jakis czas temu ;)[/QUOTE]

Tazzio w styczniu wazył 40 kilo. a potem ta trzustka... troche ponad miesiąc temu warzył 35 kilo :shake: od tego czasu więcej o 100 g karmy (500 zamiast 400) i podskoczył ale miałam nadzieję, ze szybciej będzie....

Posted

[quote name='Małgorzata Noga']oj :placz: spózniłam się na Wacka :oops:[/QUOTE]

no ostatecznie to możemy jeszcze.... pociągnąć... temat :errrr:

TAZZMAN - tak trzymaj!!! Przytyj to co ja bym mogła przytyć!

Posted

[quote name='Małgorzata Noga']oj :placz: spózniłam się na Wacka :oops:[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']no ostatecznie to możemy jeszcze.... pociągnąć... temat :errrr:

TAZZMAN - tak trzymaj!!! Przytyj to co ja bym mogła przytyć![/QUOTE]

[quote name='Małgorzata Noga']Ja mam darmowe do oddania kg :cool3: mogę nawet dopłacić byle się pozbyć :evil_lol:

No i teraz mnie zatkałaś z tym ciągnięciem tematu hi hi[/QUOTE]

Możecie możecie no :)

A Tazzio chętnie jakies 3,5kilo potrzebuje.... i przyjmie...

Posted

[quote name='Saththa']Tazzio w styczniu wazył 40 kilo. a potem ta trzustka... troche ponad miesiąc temu warzył 35 kilo :shake: od tego czasu więcej o 100 g karmy (500 zamiast 400) i [B]podskoczył ale miałam nadzieję, ze szybciej będzie[/B]....[/QUOTE]

to tak jak ja z Fredziem
czasami chciałabym, żeby podskoczył
a tu kicha
drepta głównie ;)

[quote name='malawaszka']no ostatecznie to możemy jeszcze.... pociągnąć... temat :errrr:

TAZZMAN - tak trzymaj!!! Przytyj to co ja bym mogła przytyć![/QUOTE]

[quote name='Małgorzata Noga']Ja mam darmowe do oddania kg :cool3: mogę nawet dopłacić byle się pozbyć :evil_lol:

No i teraz mnie zatkałaś z tym ciągnięciem tematu hi hi[/QUOTE]

[quote name='Saththa']Możecie możecie no :)

A Tazzio chętnie jakies 3,5kilo potrzebuje.... i przyjmie...[/QUOTE]
Taziu weż moje, mnie wybierz mnie ;)

w tamacie Wacka to wam powiem, że wam powiem, że jak umyję szyby w akwarium to wam Wacka pokaże
na wątku Freda ;)

Posted

[quote name='3 x']
w tamacie Wacka to wam powiem, że wam powiem, że jak umyję szyby w akwarium to wam Wacka pokaże
na wątku Freda ;)[/QUOTE]

och jak mi się chce Wacki mieć znowu :placz: kurde... osprzęt mam, wszystko mam i słomiany zapał też mam... jedyne czego nie mam to pomysła gdzie postawić akwarium...