ulana Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='WATACHA']Jak się ma wykwalifikowane sznaucery:loveu: to myszy niestraszne:diabloti:[/QUOTE] Święta prawda. :) Wiewiórki też nie... Zerduszko - szczeniaczek na pewno będzie udany. :) Quote
Saththa Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 ZAPRASZAM NA DOMOWE SPA :smile: OTWARTE :smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247383-SPA-%29-Oczyszczamy-Buzi%C4%99-%29-Dla-Sznupiastych-Malawaszkowych-Bid-do-07-10-2013 Nie szczędźmy sobie przyjemności ;) Dla Sznupów Radości ;) Quote
Saththa Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Jakaś słodka menda się na mnie wyleguje :lol: Quote
AnkaG Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Popatrzysz w te kaprawe oczka i wybaczasz :) Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='AnkaG']Popatrzysz w te kaprawe oczka i wybaczasz :) ja nawet patrzec nie musze :lol: Quote
Fides79 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 ach, jakie słodkie nochalki :loveu::loveu: Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Fides79']ach, jakie słodkie nochalki :loveu::loveu:[/QUOTE] mogłabym nimi słodzić herbatę :roll: Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Fides79']no nie dziwie się :)[/QUOTE] Ale wiesz jak mnie to denerwuje? :splat: Idefixa czasem mam ochote palnąc za to slodziakowanie bo normalnie az mi dech czasem zapiera :shake: Quote
Margi Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Tak ma być.Idefix ma rozrabiać a potem robić niewinną minkę.Wszak to jeszcze szczeniak. Nochalki jak zwykle słodkie.:loveu: Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Margi']Tak ma być.Idefix ma rozrabiać a potem robić niewinną minkę.Wszak to jeszcze szczeniak. Nochalki jak zwykle słodkie.:loveu:[/QUOTE] Margi on nawet jak rozrabia to ma niewinna minkę :lol: Dziś mi pobiegł 200 metrów do psa którego nie miał prawa widzieć!! a potem był wielce zdziwiony, że po pierwsze został złapany, po drugie nie wolno mu oszczekiwac innych psów po trzecie mamy do niego jakieś cokolwiek :razz: ledwo co go ze smyczy puścił i pooooooooooooooooooooooognał i tylesmy go widzieli :shake: ja nie wiem co z nim jest. chyba go po prostu pozwole zjeśc innemu psu i albo tamten psiak wykaże zrozumienie i będe miała spokój albo będę miała spokój :diabloti: Quote
zerduszko Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Normalny, zdrowy młody łobuziak szukający guza :evil_lol: Bolto czasem mi się wypuszcza do psa, ale są efekty pracy, bo się potrafi w połowie odwrócić i patrzeć na mnie "co mam robić mamo?" :lol: Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='zerduszko']Normalny, zdrowy młody łobuziak szukający guza :evil_lol: Bolto czasem mi się wypuszcza do psa, ale są efekty pracy, bo się potrafi w połowie odwrócić i patrzeć na mnie "co mam robić mamo?" :lol:[/QUOTE] Fix się obróxił i nawet zawrócił ale.... na drodze stał TZ w połowie drogi bo już szedł za nim szybszym krokiem, ja paralityk zostałam w miejscu prawie :shake: i odwrócił się podbiegł... i zawrócił :mdleje: Quote
danyww Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Przecież spokojny spacer to nuuuudny spacer ;) a tak atrakcje masz zapewnione bo nigdy nie wiesz co Cię czeka :evil_lol: Słodzizna -malizna, ot co :loveu: Quote
Pink Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 U mnie kazdy z osobna jest odwolywalny ale razem juz nie za bardzo :mad: Oskar zawsze pierwszy psa zobaczy i wlacza Turbo doladowanie ale jak gwizdne, to zawraca w polowie drogi i wraca. I jak jest sam, to wroci do mnie ale jak widzi ze Hippo tez juz biegnie w strone psa, to umarl w butach - zawiazuje sie spoldzielnia i pozamiatane. Quote
mal3na Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Saththa albo byłaś wczoraj ze swoimi psami na wrocławskim rynku, albo ktoś je sklonował i ma takie same... widziałam identyczny duet, dwa sznaucery, jeden duży i czarny i jeden malutki biały, lekko wystraszony. :D A wygląd Twoich znam dość dobrze, w końcu je malowałam :) Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='danyww']Przecież spokojny spacer to nuuuudny spacer ;) a tak atrakcje masz zapewnione bo nigdy nie wiesz co Cię czeka :evil_lol: Słodzizna -malizna, ot co :loveu:[/QUOTE] tiaaaaaaa :roll: to i tak nie był spokojny spacer bo ja ledwo łaże :lol: [quote name='Pink']U mnie kazdy z osobna jest odwolywalny ale razem juz nie za bardzo :mad: Oskar zawsze pierwszy psa zobaczy i wlacza Turbo doladowanie ale jak gwizdne, to zawraca w polowie drogi i wraca. I jak jest sam, to wroci do mnie ale jak widzi ze Hippo tez juz biegnie w strone psa, to umarl w butach - zawiazuje sie spoldzielnia i pozamiatane.[/QUOTE] Tazzio moje Kochane szczęscie radosnie biegł koło TZ zupełnie nie zainteresowny obiektem zainteresowania Fixa :loveu: [quote name='mal3na']Saththa albo byłaś wczoraj ze swoimi psami na wrocławskim rynku, albo ktoś je sklonował i ma takie same... widziałam identyczny duet, dwa sznaucery, jeden duży i czarny i jeden malutki biały, lekko wystraszony. :D A wygląd Twoich znam dość dobrze, w końcu je malowałam :)[/QUOTE] To dorbze, zes nie zaatakowała obcych psów bo to nie bylismy my :) Quote
eria Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 może to jakiś wystawowy duet był ? teraz była wystawa we Wrocławiu :razz: może nawet Dyasy hihi Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='eria']może to jakiś wystawowy duet był ? teraz była wystawa we Wrocławiu :razz: może nawet Dyasy hihi[/QUOTE] No porównanie Fixa do Dyasa.... No cóż :evil_lol: Niektórzy byliby nie zadowoleni :lol: Quote
Margi Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Tylko Fix jest chyba troszkę większy niż białe sznaucerki.:eviltong: We Wrocławiu mało było olbrzymów aż byłam zaskoczona. Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Margi']Tylko Fix jest chyba troszkę większy niż białe sznaucerki.:eviltong: We Wrocławiu mało było olbrzymów aż byłam zaskoczona.[/QUOTE] Większy i hmmm drobniejszy :) Tak bym to nazwała;) Poza tym jest kundelkiem :iloveyou: Quote
mal3na Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='eria']może to jakiś wystawowy duet był ? teraz była wystawa we Wrocławiu :razz: może nawet Dyasy hihi[/QUOTE] Może :) Olbrzym był bardzo elegancki, że tak powiem, właśnie jakby po wystawie. Szedł łapy podnosząc wysoko i włosy mu falowały ;) a mały był naprawdę podobny do Fixa. Quote
Tekla64 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 hej hej troche nadrbilam ale jeszcze nie wsio u nas juz mrozy z rana ale za to pogoda cudna w dzien Quote
Doginka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Pink']U mnie kazdy z osobna jest odwolywalny ale razem juz nie za bardzo :mad: Oskar zawsze pierwszy psa zobaczy i wlacza Turbo doladowanie ale jak gwizdne, to zawraca w polowie drogi i wraca. I jak jest sam, to wroci do mnie ale jak widzi ze Hippo tez juz biegnie w strone psa, to umarl w butach - zawiazuje sie spoldzielnia i pozamiatane.[/QUOTE] Hahaha, to coś jakby moja trójca - każdy z osobna bardzo się słucha, ale jak jeden poleci, to pozostałej dwójki już nie umiem zawrócić:roflt: Quote
Recommended Posts