Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Jak się ma wykwalifikowane sznaucery:loveu: to myszy niestraszne:diabloti:[/QUOTE]
Święta prawda. :) Wiewiórki też nie...

Zerduszko - szczeniaczek na pewno będzie udany. :)

Posted

[quote name='Fides79']no nie dziwie się :)[/QUOTE]

Ale wiesz jak mnie to denerwuje? :splat: Idefixa czasem mam ochote palnąc za to slodziakowanie bo normalnie az mi dech czasem zapiera :shake:

Posted

[quote name='Margi']Tak ma być.Idefix ma rozrabiać a potem robić niewinną minkę.Wszak to jeszcze szczeniak.
Nochalki jak zwykle słodkie.:loveu:[/QUOTE]

Margi on nawet jak rozrabia to ma niewinna minkę :lol:

Dziś mi pobiegł 200 metrów do psa którego nie miał prawa widzieć!! a potem był wielce zdziwiony, że po pierwsze został złapany, po drugie nie wolno mu oszczekiwac innych psów po trzecie mamy do niego jakieś cokolwiek :razz:

ledwo co go ze smyczy puścił i pooooooooooooooooooooooognał i tylesmy go widzieli :shake:

ja nie wiem co z nim jest. chyba go po prostu pozwole zjeśc innemu psu i albo tamten psiak wykaże zrozumienie i będe miała spokój albo będę miała spokój :diabloti:

Posted

Normalny, zdrowy młody łobuziak szukający guza :evil_lol:

Bolto czasem mi się wypuszcza do psa, ale są efekty pracy, bo się potrafi w połowie odwrócić i patrzeć na mnie "co mam robić mamo?" :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Normalny, zdrowy młody łobuziak szukający guza :evil_lol:

Bolto czasem mi się wypuszcza do psa, ale są efekty pracy, bo się potrafi w połowie odwrócić i patrzeć na mnie "co mam robić mamo?" :lol:[/QUOTE]

Fix się obróxił i nawet zawrócił ale.... na drodze stał TZ w połowie drogi bo już szedł za nim szybszym krokiem, ja paralityk zostałam w miejscu prawie :shake:

i odwrócił się podbiegł... i zawrócił :mdleje:

Posted

U mnie kazdy z osobna jest odwolywalny ale razem juz nie za bardzo :mad: Oskar zawsze pierwszy psa zobaczy i wlacza Turbo doladowanie ale jak gwizdne, to zawraca w polowie drogi i wraca. I jak jest sam, to wroci do mnie ale jak widzi ze Hippo tez juz biegnie w strone psa, to umarl w butach - zawiazuje sie spoldzielnia i pozamiatane.

Posted

Saththa albo byłaś wczoraj ze swoimi psami na wrocławskim rynku, albo ktoś je sklonował i ma takie same... widziałam identyczny duet, dwa sznaucery, jeden duży i czarny i jeden malutki biały, lekko wystraszony. :D A wygląd Twoich znam dość dobrze, w końcu je malowałam :)

Posted

[quote name='danyww']Przecież spokojny spacer to nuuuudny spacer ;) a tak atrakcje masz zapewnione bo nigdy nie wiesz co Cię czeka :evil_lol:
Słodzizna -malizna, ot co :loveu:[/QUOTE]

tiaaaaaaa :roll: to i tak nie był spokojny spacer bo ja ledwo łaże :lol:
[quote name='Pink']U mnie kazdy z osobna jest odwolywalny ale razem juz nie za bardzo :mad: Oskar zawsze pierwszy psa zobaczy i wlacza Turbo doladowanie ale jak gwizdne, to zawraca w polowie drogi i wraca. I jak jest sam, to wroci do mnie ale jak widzi ze Hippo tez juz biegnie w strone psa, to umarl w butach - zawiazuje sie spoldzielnia i pozamiatane.[/QUOTE]

Tazzio moje Kochane szczęscie radosnie biegł koło TZ zupełnie nie zainteresowny obiektem zainteresowania Fixa :loveu:
[quote name='mal3na']Saththa albo byłaś wczoraj ze swoimi psami na wrocławskim rynku, albo ktoś je sklonował i ma takie same... widziałam identyczny duet, dwa sznaucery, jeden duży i czarny i jeden malutki biały, lekko wystraszony. :D A wygląd Twoich znam dość dobrze, w końcu je malowałam :)[/QUOTE]

To dorbze, zes nie zaatakowała obcych psów bo to nie bylismy my :)

Posted

[quote name='eria']może to jakiś wystawowy duet był ? teraz była wystawa we Wrocławiu :razz: może nawet Dyasy hihi[/QUOTE]

No porównanie Fixa do Dyasa.... No cóż :evil_lol: Niektórzy byliby nie zadowoleni :lol:

Posted

[quote name='Margi']Tylko Fix jest chyba troszkę większy niż białe sznaucerki.:eviltong:
We Wrocławiu mało było olbrzymów aż byłam zaskoczona.[/QUOTE]

Większy i hmmm drobniejszy :) Tak bym to nazwała;)

Poza tym jest kundelkiem :iloveyou:

Posted

[quote name='eria']może to jakiś wystawowy duet był ? teraz była wystawa we Wrocławiu :razz: może nawet Dyasy hihi[/QUOTE]

Może :) Olbrzym był bardzo elegancki, że tak powiem, właśnie jakby po wystawie. Szedł łapy podnosząc wysoko i włosy mu falowały ;) a mały był naprawdę podobny do Fixa.

Posted

[quote name='Pink']U mnie kazdy z osobna jest odwolywalny ale razem juz nie za bardzo :mad: Oskar zawsze pierwszy psa zobaczy i wlacza Turbo doladowanie ale jak gwizdne, to zawraca w polowie drogi i wraca. I jak jest sam, to wroci do mnie ale jak widzi ze Hippo tez juz biegnie w strone psa, to umarl w butach - zawiazuje sie spoldzielnia i pozamiatane.[/QUOTE]
Hahaha, to coś jakby moja trójca - każdy z osobna bardzo się słucha, ale jak jeden poleci, to pozostałej dwójki już nie umiem zawrócić:roflt: