Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a mojego to nie zacytowałaś :obrazic:

o ZESZ PRZEPRASZAM NIE WIEM CO SIĘ STAŁO...

malawaszka napisał(a):
wow wow zapowiada się coś fajnego! trzymam kciuki!

Ahhh no mamy nadzieje, ze się uda i dziękujemy za trzymanie kciuków na pewno sie przydadzą;) Już dawno suzkałam czegoś dla siebie i Tazza i jakoś nie mogłam się wstrzelić w nic i teraz spróbujemy tego no i kciuk isie przydadzą na pewno z tego wriata :lol:

MALAWASZKO zobacz... ale Tobie odpowiedziałam najbardziej wylewnie :evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
jesli, jeśli nam wyjdzie ;)

Nie jeśli... wyjdzie i już :mad:
malawaszka napisał(a):
NO!!!! i żeby mi to było ostatni raz:great:

Teraz, jak już zostałaś zdegradowana na cieciową, to na pewno nie będzie ostatni raz. Przyzwyczajaj się :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
NO!!!! i żeby mi to było ostatni raz:great:

Tak jest pani prezes :lol:

WATACHA napisał(a):
Ciekawe czy Tazzik się w tyn odnajdzie?Trzymam kciukasy :)

zerduszko napisał(a):
Nie jeśli... wyjdzie i już :mad:

:)
Tekla64 napisał(a):
no jak wam pojdzie to bedziesz miec kupe roboty a Tazzik kupe zmeczenia i radochy czego wam zycze

Ano ale musi my coś znależc dla siebie;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
jak nie to to napewno cos innego znjadziecie ale zycze wam coby wyszlo jak chcecie z tym ratownictwem

Doginka napisał(a):
Ambitne plany:klacz: Trzymam, żeby się udało:thumbs:

dziekujemy;)

My to ambitni jesteśmy ale z zasady leniwi :evil_lol:

Posted

O super, trzymam kciuki.
Ja też myślałam o wkręceniu swoich psów w jakąś pracę pod tym kątem. Oczywiście nie Iwana i Tori, tylko tych przyszłych :) Jednak nie wiem kompletnie jak i gdzie czegoś szukać..

Zdaj relacje, jak będziecie już wiedzieli co i jak :)

Posted

znaczy się kiedy? 13 listopada? a czemu bez Tazza? To kto ma się w końcu tam edukować? a z Tazzem tez będzie?

ups... dawno mnie tu nie było... :oops: pseplasam... ale wiesz co? nie obraź się... nie rób mu tego więcej...
http://img843.imageshack.us/img843/9462/dscn0146l.jpg :evil_lol:

:roflt:

[quote name='Tekla64']a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec

taaa, i potem są teksty typu "ale masz ładne pieski, a ten duży/mały/czarny/biały ile ma?" ... a pies dawno... :(

[quote name='zerduszko']Psy w łóżku to jest ogólne bród w łóżku, a sznupy szczególnie :mad: Trzeba być wariatem żeby spać z nimi w łóżku :evil_lol::loveu:

cóż.... dawno miałam takie podejrzenia, ale dopiero teraz nastąpiło uświadomienie... w moim łóżku sypiały 3....

[quote name='malawaszka']początek mnie mocno zaintrygował, nastawiłam się na jakieś ciekawe opowieści o łóżkowych podbojach Magdy a tu... druga część zdania mnie zawiodła :evil_lol:

heh... właśnie z powodu takiej wypowiedzi napisałam wyżej "w moim łózku sypiały 3"... pierwotnie miałam napisać "sypiałam z trzema"...:razz:

[quote name='Doginka']Było ssssssoś o spaniu z psami:roflt:

gorzej, było o spaniu z różnymi i z kilkoma naraz.. :eviltong:

Posted

omry w szczecinie ejst sekcja w wołczkowie przy strazy.

jambi.. no nie zamierzam mu tego robić... ale zobacz Gustaw wyglada ładnie ebz brody;)

a no i ide bez tazza bo to takie spotkanie organizacyjno zapoznawcze hmmm

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
To już jutro to organizacyjne spotkanie?

Tekla64 napisał(a):
mp mam nadzieje ze szybko nam zda relacje

eria napisał(a):
ja też już czekam na relację !

WATACHA napisał(a):
I ja też :)

klaudusia0219 napisał(a):
i ja wiadomo też czekam na relacje :D

Dzisiaj dzisiaj na 18 wiec spokojnie;)

Posted

Nie nie adnej regularnej impreyzł=
cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr

wie ktos moye_

A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac...

w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł=

no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł=

P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa

HELP!!