Saththa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 malawaszka napisał(a):a mojego to nie zacytowałaś :obrazic: o ZESZ PRZEPRASZAM NIE WIEM CO SIĘ STAŁO... malawaszka napisał(a):wow wow zapowiada się coś fajnego! trzymam kciuki! Ahhh no mamy nadzieje, ze się uda i dziękujemy za trzymanie kciuków na pewno sie przydadzą;) Już dawno suzkałam czegoś dla siebie i Tazza i jakoś nie mogłam się wstrzelić w nic i teraz spróbujemy tego no i kciuk isie przydadzą na pewno z tego wriata :lol: MALAWASZKO zobacz... ale Tobie odpowiedziałam najbardziej wylewnie :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 malawaszka napisał(a):a mojego to nie zacytowałaś :obrazic: Sandra podpadłaś Quote
Saththa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 wilczy zew napisał(a):Sandra podpadłaś A bo to pierwszy raz?:) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Saththa napisał(a): MALAWASZKO zobacz... ale Tobie odpowiedziałam najbardziej wylewnie :evil_lol: NO!!!! i żeby mi to było ostatni raz:great: Quote
WATACHA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ciekawe czy Tazzik się w tyn odnajdzie?Trzymam kciukasy :) Quote
zerduszko Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Saththa napisał(a):jesli, jeśli nam wyjdzie ;) Nie jeśli... wyjdzie i już :mad: malawaszka napisał(a):NO!!!! i żeby mi to było ostatni raz:great: Teraz, jak już zostałaś zdegradowana na cieciową, to na pewno nie będzie ostatni raz. Przyzwyczajaj się :diabloti: Quote
Tekla64 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 no jak wam pojdzie to bedziesz miec kupe roboty a Tazzik kupe zmeczenia i radochy czego wam zycze Quote
Saththa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 malawaszka napisał(a):NO!!!! i żeby mi to było ostatni raz:great: Tak jest pani prezes :lol: WATACHA napisał(a):Ciekawe czy Tazzik się w tyn odnajdzie?Trzymam kciukasy :) zerduszko napisał(a):Nie jeśli... wyjdzie i już :mad: :) Tekla64 napisał(a):no jak wam pojdzie to bedziesz miec kupe roboty a Tazzik kupe zmeczenia i radochy czego wam zycze Ano ale musi my coś znależc dla siebie;) Quote
Tekla64 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jak nie to to napewno cos innego znjadziecie ale zycze wam coby wyszlo jak chcecie z tym ratownictwem Quote
Doginka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ambitne plany:klacz: Trzymam, żeby się udało:thumbs: Quote
Saththa Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Tekla64 napisał(a):jak nie to to napewno cos innego znjadziecie ale zycze wam coby wyszlo jak chcecie z tym ratownictwem Doginka napisał(a):Ambitne plany:klacz: Trzymam, żeby się udało:thumbs: dziekujemy;) My to ambitni jesteśmy ale z zasady leniwi :evil_lol: Quote
omry Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 O super, trzymam kciuki. Ja też myślałam o wkręceniu swoich psów w jakąś pracę pod tym kątem. Oczywiście nie Iwana i Tori, tylko tych przyszłych :) Jednak nie wiem kompletnie jak i gdzie czegoś szukać.. Zdaj relacje, jak będziecie już wiedzieli co i jak :) Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 znaczy się kiedy? 13 listopada? a czemu bez Tazza? To kto ma się w końcu tam edukować? a z Tazzem tez będzie? ups... dawno mnie tu nie było... :oops: pseplasam... ale wiesz co? nie obraź się... nie rób mu tego więcej... http://img843.imageshack.us/img843/9462/dscn0146l.jpg :evil_lol: :roflt: [quote name='Tekla64']a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec taaa, i potem są teksty typu "ale masz ładne pieski, a ten duży/mały/czarny/biały ile ma?" ... a pies dawno... :( [quote name='zerduszko']Psy w łóżku to jest ogólne bród w łóżku, a sznupy szczególnie :mad: Trzeba być wariatem żeby spać z nimi w łóżku :evil_lol::loveu: cóż.... dawno miałam takie podejrzenia, ale dopiero teraz nastąpiło uświadomienie... w moim łóżku sypiały 3.... [quote name='malawaszka']początek mnie mocno zaintrygował, nastawiłam się na jakieś ciekawe opowieści o łóżkowych podbojach Magdy a tu... druga część zdania mnie zawiodła :evil_lol: heh... właśnie z powodu takiej wypowiedzi napisałam wyżej "w moim łózku sypiały 3"... pierwotnie miałam napisać "sypiałam z trzema"...:razz: [quote name='Doginka']Było ssssssoś o spaniu z psami:roflt: gorzej, było o spaniu z różnymi i z kilkoma naraz.. :eviltong: Quote
Saththa Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 omry w szczecinie ejst sekcja w wołczkowie przy strazy. jambi.. no nie zamierzam mu tego robić... ale zobacz Gustaw wyglada ładnie ebz brody;) a no i ide bez tazza bo to takie spotkanie organizacyjno zapoznawcze hmmm Quote
FredziaFredzia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 To już jutro to organizacyjne spotkanie? Quote
Tekla64 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mp mam nadzieje ze szybko nam zda relacje Quote
Culineo Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 i ja wiadomo też czekam na relacje :D Quote
Saththa Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 FredziaFredzia napisał(a):To już jutro to organizacyjne spotkanie? Tekla64 napisał(a):mp mam nadzieje ze szybko nam zda relacje eria napisał(a):ja też już czekam na relację ! WATACHA napisał(a):I ja też :) klaudusia0219 napisał(a):i ja wiadomo też czekam na relacje :D Dzisiaj dzisiaj na 18 wiec spokojnie;) Quote
Tekla64 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 no ciekawosc mnie zzera jak sie tam zapoznaj i organizuja ?! a moze to od razu integracyjna impreza jest? no nic miejmy nadzieje ze zda nam dzis jeszcze sprawozdanie hihihi Quote
Saththa Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Nie nie adnej regularnej impreyzł= cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr wie ktos moye_ A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac... w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł= no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł= P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa HELP!! Quote
weszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wciśnij równocześnie ctrl+shift to powinno wrócić ;) Quote
Recommended Posts