zerduszko Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Domniemam, ze to Tazz http://img534.imageshack.us/img534/4421/tazzt.jpg Co się mu stało? :lol: Quote
wilczy zew Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Sandra wtedy mnie tu nie było,możesz powiedzieć czemu Tazzik wyglądał jak ostatnia łofiara :crazyeye: Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='zerduszko']Domniemam, ze to Tazz http://img534.imageshack.us/img534/4421/tazzt.jpg Co się mu stało? :lol: Hmmm no cóż brak wsyztskiego z mojej strony: Niestety z tej brody przeze mnie zapuszczonej dużo się uratować nie udało. Zreszta zanaczyłam Pani, że w momencie jesli miałoby być to b. bolesne, żeby ją ścieła w pizdu bo to przecież moja wina i bez sensu aby pies cierpiał przez moje zaniedbanie wynikające z niewiedzy i braku doświadczenia :shake::shake::shake: Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Kurde ale wiecie co... żeby nawet do 5 strony w galerii nie dojść?:) Quote
wilczy zew Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 nie czytałam od początku tylko od momentu znalezienia tej galerii,dobra pójdę na 5 stronę Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 wilczy zew napisał(a):nie czytałam od początku tylko od momentu znalezienia tej galerii,dobra pójdę na 5 stronę ale w sensie nie cofnełas się nawet troszku aby zobaczyć z kim masz do czynienie? ani ociupinkę? Ja nie namawiam, nie chcesz to nie :) Quote
WATACHA Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Saththa napisał(a):Kurde ale wiecie co... żeby nawet do 5 strony w galerii nie dojść?:) Jeżeli tam były takie fotki to wcale nie żałuje:roflt: Ja zawsze pierwszą czytam :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 WATACHA napisał(a):Jeżeli tam były takie fotki to wcale nie żałuje:roflt: Ja zawsze pierwszą czytam :evil_lol: No te 3 były :) reszta jest już w miare ok;) Quote
WATACHA Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Saththa napisał(a):No te 3 były :) reszta jest już w miare ok;) Oj to może się pokuszę do 10-tej ;) Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 WATACHA napisał(a):Oj to może się pokuszę do 10-tej ;) :lol: jak uwazasz ;) Ja zmykam do łózka;) Bo na tej kanapie zwariuję za chwile bo m iTazz lezy obok na ziemi i jęczy cobym mu pozwoliła wejsc :mad: Quote
wilczy zew Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Saththa']ale w sensie nie cofnełas się nawet troszku aby zobaczyć z kim masz do czynienie? ani ociupinkę? Ja nie namawiam, nie chcesz to nie :) poznawałam na bieżąco u mnie jest na 12 stronie o brodzie-przeczytałam jak jęczy to wpuść biedną psinę Quote
Doginka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Hihihihihi, już zapomniałam jak kiedyś uśliczniłaś Tazza brakiem brody:roflt: Swoja drogą sznaucer bez brody wygląda okropnie:roflt: Quote
Fides79 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 łooo kurde to juz rok minął od tego nieszczęśliwego i traumatycznego dnia :evil_lol: uffff, ale borda odrosła pięknie :p a ostatnio mój znajomy pytał czy F to musi ta taką brode miec, hihihi, powiedziałam ze tak, chyba mu pokaże zdjecia T zeby nie miał juz wiecej wątpliwosci :cool3: :lol: Quote
Tekla64 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 jejku niby pamietam jak to bylo a jednak w porownaniu to ..... cale szczescie ze juz wyglada jak sznup a nie jak szczur hihihi ale nie tylko broda on w gole zmeznial , wypieknial , zrobil sie chlop na schwal on jednak jest piekny ale wiecej juz nie funduj nam takich atrakcji hihihi a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec Quote
Fides79 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec tylko, że niektóre galerie sa tak mocno rozbudowane, ze nadrobienie wszystkich stron po kolei zajełoby mnóstwo mnóstwo mnóstwo czasu, a i tak nie wiadomo czy wszystko by sie zapamietało :roll: Quote
zerduszko Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Saththa napisał(a):Kurde ale wiecie co... żeby nawet do 5 strony w galerii nie dojść?:) Ja nawet na pierwszą nie zaglądam, a co dopiero 5 :] Quote
Tekla64 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja nie mowie coby takie duze od deski do deski ale tak troche na poczatku troche dalej i troche dalej , po zdjeciach idzie wylapac jakies zmiany i wtedy cos niecos sie wie , nie jest sie takim calkiem nie wtajemniczonym i paru dziwnych pytan mozna uniknac Quote
Saththa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wilczy zew napisał(a):poznawałam na bieżąco u mnie jest na 12 stronie o brodzie-przeczytałam jak jęczy to wpuść biedną psinę A inna ilość postów na strone;) Nie wpuszcze bo wymusze menda jedna :) Doginka napisał(a):Hihihihihi, już zapomniałam jak kiedyś uśliczniłaś Tazza brakiem brody:roflt: Swoja drogą sznaucer bez brody wygląda okropnie:roflt: A przyznaje Ci święta całkowita racje;) Wiecie, że ja wogóle nie pamiętam jak on nie miał tej brody?:lol: Fides79 napisał(a):łooo kurde to juz rok minął od tego nieszczęśliwego i traumatycznego dnia :evil_lol: uffff, ale borda odrosła pięknie :p a ostatnio mój znajomy pytał czy F to musi ta taką brode miec, hihihi, powiedziałam ze tak, chyba mu pokaże zdjecia T zeby nie miał juz wiecej wątpliwosci :cool3: :lol: Pokaz pokaż :) Tekla64 napisał(a):jejku niby pamietam jak to bylo a jednak w porownaniu to ..... cale szczescie ze juz wyglada jak sznup a nie jak szczur hihihi ale nie tylko broda on w gole zmeznial , wypieknial , zrobil sie chlop na schwal on jednak jest piekny ale wiecej juz nie funduj nam takich atrakcji hihihi a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec AMEN :) Fides79 napisał(a):tylko, że niektóre galerie sa tak mocno rozbudowane, ze nadrobienie wszystkich stron po kolei zajełoby mnóstwo mnóstwo mnóstwo czasu, a i tak nie wiadomo czy wszystko by sie zapamietało :roll: To swoja droga ja zawsze czytałam pierwsze pare w p-rzypadku takich galerii jak malawaszki czy erii a potem skakałam po stronach ehh :) zerduszko napisał(a):Ja nawet na pierwszą nie zaglądam, a co dopiero 5 :] :lol: Quote
eria Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 To swoja droga ja zawsze czytałam pierwsze pare w p-rzypadku takich galerii jak malawaszki czy erii a potem skakałam po stronach ja robię dokładnie tak samo ;) Oooo wymusza jęczeniem ? Dokładnie jak Kreon... Quote
Tekla64 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 on w ogole straszliwa gadula jest !!! wreczk mu sie paszcza nie zmayka jak ma cos do powiedzenia hihihi Quote
weszka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Trzeba przyznać, że Tazzik wyglądał koszmarnie rok temu :D Quote
Saththa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='eria']ja robię dokładnie tak samo ;) Oooo wymusza jęczeniem ? Dokładnie jak Kreon... Ano wymusza ;) [quote name='Tekla64']on w ogole straszliwa gadula jest !!! wreczk mu sie paszcza nie zmayka jak ma cos do powiedzenia hihihi To tez fakt :) Magda była zdziona :lol: i zadowolona ;) [quote name='eria']tak to też znam :D :D [quote name='weszka']Trzeba przyznać, że Tazzik wyglądał koszmarnie rok temu :D Dzieki :evil_lol: [quote name='wilczy zew']kuruj się Zamierzam ;) Quote
zerduszko Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 To nie był dobry pomysł, żeby zachęcać do wracania :D Teraz będą pytania :diabloti: Czemu mu tą brodę zaniedbałaś i czemu on niewystawowy :eviltong: Możesz się uchylić od odpowiedzi, ale nie będzie to mile widziane :evil_lol: A no i why wówczas było tyle fajnych fot, a teraz taka posucha? Quote
Recommended Posts