Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Domniemam, ze to Tazz http://img534.imageshack.us/img534/4421/tazzt.jpg Co się mu stało? :lol:

Hmmm no cóż brak wsyztskiego z mojej strony:

Niestety z tej brody przeze mnie zapuszczonej dużo się uratować nie udało. Zreszta zanaczyłam Pani, że w momencie jesli miałoby być to b. bolesne, żeby ją ścieła w pizdu bo to przecież moja wina i bez sensu aby pies cierpiał przez moje zaniedbanie wynikające z niewiedzy i braku doświadczenia :shake::shake::shake:

Posted

wilczy zew napisał(a):
nie czytałam od początku tylko od momentu znalezienia tej galerii,dobra pójdę na 5 stronę

ale w sensie nie cofnełas się nawet troszku aby zobaczyć z kim masz do czynienie? ani ociupinkę?

Ja nie namawiam, nie chcesz to nie :)

Posted

Saththa napisał(a):
Kurde ale wiecie co... żeby nawet do 5 strony w galerii nie dojść?:)

Jeżeli tam były takie fotki to wcale nie żałuje:roflt:
Ja zawsze pierwszą czytam :evil_lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Oj to może się pokuszę do 10-tej ;)

:lol: jak uwazasz ;)

Ja zmykam do łózka;) Bo na tej kanapie zwariuję za chwile bo m iTazz lezy obok na ziemi i jęczy cobym mu pozwoliła wejsc :mad:

Posted

[quote name='Saththa']ale w sensie nie cofnełas się nawet troszku aby zobaczyć z kim masz do czynienie? ani ociupinkę?

Ja nie namawiam, nie chcesz to nie :)

poznawałam na bieżąco

u mnie jest na 12 stronie o brodzie-przeczytałam

jak jęczy to wpuść biedną psinę

Posted

łooo kurde to juz rok minął od tego nieszczęśliwego i traumatycznego dnia :evil_lol:
uffff, ale borda odrosła pięknie :p

a ostatnio mój znajomy pytał czy F to musi ta taką brode miec, hihihi, powiedziałam ze tak, chyba mu pokaże zdjecia T zeby nie miał juz wiecej wątpliwosci :cool3:
:lol:

Posted

jejku niby pamietam jak to bylo a jednak w porownaniu to ..... cale szczescie ze juz wyglada jak sznup a nie jak szczur hihihi
ale nie tylko broda on w gole zmeznial , wypieknial , zrobil sie chlop na schwal
on jednak jest piekny
ale wiecej juz nie funduj nam takich atrakcji hihihi

a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec

Posted

a co do nie przegladania galeriii ... no coz tak wlasnie sie to najczesciej robi a potem sa i glupie i czasem bolesne pytania a mozna by bylo tego uniknac zadajac se in troche trudu i deczko czasu za to ile fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec

tylko, że niektóre galerie sa tak mocno rozbudowane, ze nadrobienie wszystkich stron po kolei zajełoby mnóstwo mnóstwo mnóstwo czasu, a i tak nie wiadomo czy wszystko by sie zapamietało :roll:

Posted

ja nie mowie coby takie duze od deski do deski ale tak troche na poczatku troche dalej i troche dalej , po zdjeciach idzie wylapac jakies zmiany i wtedy cos niecos sie wie , nie jest sie takim calkiem nie wtajemniczonym i paru dziwnych pytan mozna uniknac

Posted

wilczy zew napisał(a):
poznawałam na bieżąco

u mnie jest na 12 stronie o brodzie-przeczytałam

jak jęczy to wpuść biedną psinę

A inna ilość postów na strone;)

Nie wpuszcze bo wymusze menda jedna :)

Doginka napisał(a):
Hihihihihi, już zapomniałam jak kiedyś uśliczniłaś Tazza brakiem brody:roflt:

Swoja drogą sznaucer bez brody wygląda okropnie:roflt:

A przyznaje Ci święta całkowita racje;) Wiecie, że ja wogóle nie pamiętam jak on nie miał tej brody?:lol:

Fides79 napisał(a):
łooo kurde to juz rok minął od tego nieszczęśliwego i traumatycznego dnia :evil_lol:
uffff, ale borda odrosła pięknie :p

a ostatnio mój znajomy pytał czy F to musi ta taką brode miec, hihihi, powiedziałam ze tak, chyba mu pokaże zdjecia T zeby nie miał juz wiecej wątpliwosci :cool3:

Pokaz pokaż :)

Tekla64 napisał(a):
jejku niby pamietam jak to bylo a jednak w porownaniu to ..... cale szczescie ze juz wyglada jak sznup a nie jak szczur hihihi
ale nie tylko broda on w gole zmeznial , wypieknial , zrobil sie chlop na schwal
on jednak jest piekny
ale wiecej juz nie funduj nam takich atrakcji hihihi

AMEN :)

Fides79 napisał(a):
tylko, że niektóre galerie sa tak mocno rozbudowane, ze nadrobienie wszystkich stron po kolei zajełoby mnóstwo mnóstwo mnóstwo czasu, a i tak nie wiadomo czy wszystko by sie zapamietało :roll:

To swoja droga ja zawsze czytałam pierwsze pare w p-rzypadku takich galerii jak malawaszki czy erii a potem skakałam po stronach ehh :)
zerduszko napisał(a):
Ja nawet na pierwszą nie zaglądam, a co dopiero 5 :]

Posted

To swoja droga ja zawsze czytałam pierwsze pare w p-rzypadku takich galerii jak malawaszki czy erii a potem skakałam po stronach

ja robię dokładnie tak samo ;)

Oooo wymusza jęczeniem ? Dokładnie jak Kreon...

Posted

[quote name='eria']ja robię dokładnie tak samo ;)

Oooo wymusza jęczeniem ? Dokładnie jak Kreon...

Ano wymusza ;)
[quote name='Tekla64']on w ogole straszliwa gadula jest !!!
wreczk mu sie paszcza nie zmayka jak ma cos do powiedzenia hihihi

To tez fakt :) Magda była zdziona :lol: i zadowolona ;)
[quote name='eria']tak to też znam :D

:D

[quote name='weszka']Trzeba przyznać, że Tazzik wyglądał koszmarnie rok temu :D

Dzieki :evil_lol:

[quote name='wilczy zew']kuruj się

Zamierzam ;)

Posted

To nie był dobry pomysł, żeby zachęcać do wracania :D Teraz będą pytania :diabloti: Czemu mu tą brodę zaniedbałaś i czemu on niewystawowy :eviltong: Możesz się uchylić od odpowiedzi, ale nie będzie to mile widziane :evil_lol:

A no i why wówczas było tyle fajnych fot, a teraz taka posucha?