Tekla64 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ja tez widzac go nazywo , ez brody wygladal okropnie ale wlasnie cale szczecie ze sznupy tak maja ze po jakims czasie porastaja hihihi Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ja myślę, ze nawet szybko im ta broda rośnie:lol:;-) Ale wcześniej tu zoofilią zapachniało:roflt: Quote
Saththa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Doginka']Ja myślę, ze nawet szybko im ta broda rośnie:lol:;-) Ale wcześniej tu zoofilią zapachniało:roflt: Co Ty mówisz?:) Ja nie wyłapałam:P Quote
FredziaFredzia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Doginka napisał(a):Ale wcześniej tu zoofilią zapachniało:roflt: Nie mów tak bo ktoś wejdzie zobaczy i zadzwoni na TOZ. :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 jejku gdzies ty tu zoofile wypatrzyla ? no wieta co ja az tak wyczulona nie jestem moze przez mojaj naiwnosc ale kurcze molek wszedzie wietrzyc file to juz masakra jakas sie robi Quote
Doginka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Saththa napisał(a):Co Ty mówisz?:) Ja nie wyłapałam:P Było ssssssoś o spaniu z psami:roflt: Tekla64 napisał(a):jejku gdzies ty tu zoofile wypatrzyla ? no wieta co ja az tak wyczulona nie jestem moze przez mojaj naiwnosc ale kurcze molek wszedzie wietrzyc file to juz masakra jakas sie robi Tekla wrzuć na luz, czasem trzeba pożartować;-):lol: Quote
wilczy zew Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dałam mojej mamie zdjęcia Tazzika bez brody. Powiedziała,że jak nie będzie miała ochoty wyczesać brody psiastego to popatrzy na te zdjęcia jako motywację. Quote
Saththa Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 wilczy zew napisał(a):Dałam mojej mamie zdjęcia Tazzika bez brody. Powiedziała,że jak nie będzie miała ochoty wyczesać brody psiastego to popatrzy na te zdjęcia jako motywację. heheh a zdjecie ejst motywujące do działania;) Quote
#Etna# Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Witam się i zapraszam do nas:multi: Bo chyba jeszcze Tazza nie odwiedzałam:roll: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2176.jpg :loveu: Czarna śliczna broda:p Quote
WATACHA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17943766 Quote
eria Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Galeryjka coś ostatnio nieco zaniedbana ;) Quote
Saththa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 wilczy zew napisał(a):Sandra,co tam u Ciebie i Tazzika? U nas w porzadku dziekujemy;) eria napisał(a):Galeryjka coś ostatnio nieco zaniedbana ;) Ano niestety nie wyrabiam ehhh Quote
FredziaFredzia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Myślałam że tu zdjęcia, a tu nie ma. ;) Ale rozumiem, też ostatnio cierpię na brak czasu. Quote
Doginka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Chyba większości z nas tego czasu ostatnio brakuje:roll: Quote
Saththa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 heh od 24 wrzesnia nie wstawiłamw szytskich zdjęc z pobytu u Magdy :( Bo jak juz mam chwile to cos się dzieje ehhh Hmmm a z nowości u nas... Wstepnie: 13 listopada wybieram sie na spotkanie zapoznawczo integracyjne (bez Tazza) do OSP do sekcji psów Ratowniczych ;) Ale co z tego wyjdzie, zobaczymy;) Quote
zerduszko Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No proszę, liczę na obszerne relacje jak już Wam wyjdzie ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 wow wow zapowiada się coś fajnego! trzymam kciuki! Quote
FredziaFredzia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Oooo! No proszę - daj relacje jak pójdzie! Quote
Fides79 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 fiuu fiuu ale Tazik będzie mondry i wyedukowany :lol::cool3: Quote
Saththa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 zerduszko napisał(a):No proszę, liczę na obszerne relacje jak już Wam wyjdzie ;) jesli, jeśli nam wyjdzie ;) FredziaFredzia napisał(a):Oooo! No proszę - daj relacje jak pójdzie! Oka;) Fides79 napisał(a):fiuu fiuu ale Tazik będzie mondry i wyedukowany :lol::cool3: Tia :lol: wilczy zew napisał(a):relacja po konieczna Oka;P weszka napisał(a):WoW! Ambitnie z tym ratownictwem. Nooo na razie zobaczymy czy mamy predyspozycje ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 a mojego to nie zacytowałaś :obrazic: Quote
Recommended Posts