Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahhhhhh a my się własnie pakujemy :loveu: I jedziemy do Magdy :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

aaaaa ja też tak chcem :placz:

P.S Tazzmanowo konczy dziś 2 lata :lol:

stooo lat, stooo laat, stoo latt (bez tarzania się w .... wiadomo czym;) hihihi)

Na co zaś głosujecie?

pewno na konkursa na e-sznaucerach:cool3:

Posted

Saththa, Ty studiujesz zootechnikę, nie? Możesz mi coś opowiedzieć o tych studiach? :)
Czy jest po tym jakieś doświadczenie jeśli chodzi o hodowlę psów, czy tylko zwierzęta gospodarskie?
Jak jest z przedmiotami ścisłymi? Ogólnie ciężko? A może coś innego polecisz? Coś z nastawieniem na psy.

Posted

[quote name='omry']Saththa, Ty studiujesz zootechnikę, nie? Możesz mi coś opowiedzieć o tych studiach? :)
Czy jest po tym jakieś doświadczenie jeśli chodzi o hodowlę psów, czy tylko zwierzęta gospodarskie?
Jak jest z przedmiotami ścisłymi? Ogólnie ciężko? A może coś innego polecisz? Coś z nastawieniem na psy.

Hmmm z tego co sie orientuje na specjalizacji na magisterce coś tam o psach mieli... Ale bodajże jeden czy dwa przedmioty nie powiem Ci dokłądnie bo ja inna specjalizacja byłam- bo już skończyłam :lol:

Ale praktycznie rzecz biorąc to jest to nastawione głównie na zw gosp.

Jak chcesz psy to jest podyplomówka w szczecinie. Kynologia. Ale to inż musisz mieć

[quote name='zuzolandia']Witamy;-)

sie gonicie po grzybowych lasach u Madzi aż zazdroszcze hihihih

pozdrowionka;-)

Ahhh sama sobie zazdroszczę:)

Posted

[quote name='Doginka']Jak Tekla wstawi to ujrzymy:lol::razz:[/QUOTE]
no właśnie zaraz stąd poszłam do Tekli i się nie zawiodłam hihih :)