Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Nie nie adnej regularnej impreyzł=
cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr

wie ktos moye_

A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac...

w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł=

no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł=

P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa

HELP!!

Hi,hi co nieco zrozumiałam :)

Posted

Saththa napisał(a):
cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr

wie ktos moye_

A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac...

w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł=

no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł=

HELP!!

:crazyeye::crazyeye: aaaa jaki szyfr :diabloti:

Posted

WATACHA napisał(a):
Hi,hi co nieco zrozumiałam :)

ciesze się;)

wilczy zew napisał(a):
pomogło i nie ma to nic wspólnego z systemem,kiedyś zrobiłam to na XP

ja zawsze robiłam to w inny sposób

Fides79 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: aaaa jaki szyfr :diabloti:

hyhy napisać raz jeszcze?:)

ale to juz raczej jutro;)

Posted

Napisał Saththa

wie ktos moye_

HELP!!

No wiec w wolnym tłumaczeniu :)

Pomijając fakt klawiatury;)

A na spotkaniu było miło, trochę się dowiedzieliśmy nowego ale przedewszytskim były informacje ze strony z którą mówi aby się zapoznac...

W każdym razie w sobote albo w niedzielę spotykamy się z psami aby mogli okreslić nasze wzajemne relacje, za jakies 2 miesiące wstępnie okreslą czy pies rokuje dobrze średnio czy wogule zle;)

No i zaczynamy wyklady z kynologii za dwa tygodnie. ogolnie bardzo miła atmosfera a co dalej to sie okaże ;)

Posted

Saththa napisał(a):
kocham Cię :)

I co ja teraz zrobię z tym uczuciem? ;)

Rudzia-Bianca napisał(a):
No to fajna przygoda Was czeka :)
Szkoda że moja mieścina to taka zapiziała prowincja :( nic tu nie ma żeby coś z psami robić :(

W Krakowie też niewiele w tym temacie się dzieje.

Trzymam kciuki za waszą przygodę!

Posted

no ja mysle ze bedzie wiele pracy ale tez i wiele satysfakcji , i ile sie dowiesz nie tylko o samym szkoleniu ale w ogole o psie jako takim a w szczegolnosci o swoim!!!!
troche wam zazdroszcze hihihi fajny czas was czeka choc nie calkiem latwy

Posted

o boże ale zaszyfrowane hihihi, mnie się to często zdarza, ale ratunkowy skrót znam więc nie ma problemu ;)

Bardzo to wszystko interesująco brzmi. Czy się uda czy nie,to przygoda będzie napewno. Ale ja jednak jestem oczywiście myśli,że pomysł wypali. :)
Aaa miałam zapytać bo nie do końca kumam - jaki to rodzaj ratownictwa miałby być ? Wodne ? Czy to dopiero stwierdzą po predyspozycjach danego psa do czego go podpiąć i czy w ogóle ?

Posted

weszka napisał(a):

Niestety ... Kraków mam blisko więc można by coś fajnego robić a tu nic , a jeśli już coś jest to w takich terminach że przy moim trybie pracy nie uda mi się nigdy nic dograć :( Tak jak było z przedszkolem i szkołą dla Bazyla :( ale nadal nam się marzy kursik .

Posted

[quote name='weszka']I co ja teraz zrobię z tym uczuciem? ;)

Wrzucic do lochu o chlebie i wodzie :lol:

Trzymam kciuki za waszą przygodę!

Nie dziekujemy;)

[quote name='Tekla64']no ja mysle ze bedzie wiele pracy ale tez i wiele satysfakcji , i ile sie dowiesz nie tylko o samym szkoleniu ale w ogole o psie jako takim a w szczegolnosci o swoim!!!!
troche wam zazdroszcze hihihi fajny czas was czeka choc nie calkiem latwy

Praca praca praca ;) wiem... ale na pewno warto;)
[quote name='eria']o boże ale zaszyfrowane hihihi, mnie się to często zdarza, ale ratunkowy skrót znam więc nie ma problemu ;)

Bardzo to wszystko interesująco brzmi. Czy się uda czy nie,to przygoda będzie napewno. Ale ja jednak jestem oczywiście myśli,że pomysł wypali. :)
Aaa miałam zapytać bo nie do końca kumam - jaki to rodzaj ratownictwa miałby być ? Wodne ? Czy to dopiero stwierdzą po predyspozycjach danego psa do czego go podpiąć i czy w ogóle ?

Nie nie. Chodzi o poszukiwanie osób zaginionych. W lesie, terenie bądż na gruzach.
[quote name='Rudzia-Bianca']Niestety ... Kraków mam blisko więc można by coś fajnego robić a tu nic , a jeśli już coś jest to w takich terminach że przy moim trybie pracy nie uda mi się nigdy nic dograć :( Tak jak było z przedszkolem i szkołą dla Bazyla :( ale nadal nam się marzy kursik .

Nooo wiecie ta seksja tez nie ejst w szczecinie;) tylko w wołczkowie ;) mam jakies 7 km od mieujsca zamieszkania

Posted

eria napisał(a):
Ooo to rewelacja !!!!

zobaczymy;)
wilczy zew napisał(a):
Będziecie mieć fajnie.

J.W :P

Tekla64 napisał(a):
Sandra
nie badz taka daj pre fotkow choc ?!

hmmm no dam ;) z wizyty u Ciebie;) Ale w domu musze byc do tego:(

Posted

no ja piernicze! pół dogo czeka na relacje, a ta se język w klawiaturze przestawiła! :splat:

i co to ma być???

Saththa napisał(a):

wie ktos moye_

HELP!!

Saththa napisał(a):
kocham Cię :)

Ty zdrajczyni :obrazic:

Saththa napisał(a):
A na spotkaniu było miło, trochę się dowiedzieliśmy nowego ale przedewszytskim były informacje ze strony z którą mówi aby się zapoznac...

W każdym razie w sobote albo w niedzielę spotykamy się z psami aby mogli okreslić nasze wzajemne relacje, za jakies 2 miesiące wstępnie okreslą czy pies rokuje dobrze średnio czy wogule zle;)

No i zaczynamy wyklady z kynologii za dwa tygodnie. ogolnie bardzo miła atmosfera a co dalej to sie okaże ;)

no, dzięki :megagrin:

super! zazdroszcze!!!

Posted

pÓł psa zza choinki :razz:

Kur na którego potem uciłował zapolowac Tazz

I uciekamy na wybieg :)

Mam nadzieję, że chociaz troszkę mi wybaczycie brak zdjęć przez tak d lugi czas:)