Saththa Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 weszka napisał(a):Wciśnij równocześnie ctrl+shift to powinno wrócić ;) kocham Cię :) Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Saththa napisał(a):Nie nie adnej regularnej impreyzł= cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr wie ktos moye_ A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac... w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł= no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł= P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa HELP!! Hi,hi co nieco zrozumiałam :) Quote
wilczy zew Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 pomogło i nie ma to nic wspólnego z systemem,kiedyś zrobiłam to na XP Quote
Fides79 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Saththa napisał(a):Nie nie adnej regularnej impreyzł= cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr wie ktos moye_ A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac... w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł= no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł= P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa HELP!! :crazyeye::crazyeye: aaaa jaki szyfr :diabloti: Quote
Saththa Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 WATACHA napisał(a):Hi,hi co nieco zrozumiałam :) ciesze się;) wilczy zew napisał(a):pomogło i nie ma to nic wspólnego z systemem,kiedyś zrobiłam to na XP ja zawsze robiłam to w inny sposób Fides79 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: aaaa jaki szyfr :diabloti: hyhy napisać raz jeszcze?:) ale to juz raczej jutro;) Quote
Tekla64 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ja jednak prosze o tlumaczenie bo chyba jednak nie wzystko zalapalam a chcialabym wiedziec napewno hihihi Quote
malawaszka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 hahaha zrozumiałam :D trzymam kciuki - super sprawa! Quote
Saththa Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Napisał Saththa Nie nie adnej regularnej impreyzł= cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr wie ktos moye_ A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac... w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł= no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł= P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa HELP!! No wiec w wolnym tłumaczeniu :) Pomijając fakt klawiatury;) A na spotkaniu było miło, trochę się dowiedzieliśmy nowego ale przedewszytskim były informacje ze strony z którą mówi aby się zapoznac... W każdym razie w sobote albo w niedzielę spotykamy się z psami aby mogli okreslić nasze wzajemne relacje, za jakies 2 miesiące wstępnie okreslą czy pies rokuje dobrze średnio czy wogule zle;) No i zaczynamy wyklady z kynologii za dwa tygodnie. ogolnie bardzo miła atmosfera a co dalej to sie okaże ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 No to fajna przygoda Was czeka :) Szkoda że moja mieścina to taka zapiziała prowincja :( nic tu nie ma żeby coś z psami robić :( Quote
weszka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Saththa napisał(a):kocham Cię :) I co ja teraz zrobię z tym uczuciem? ;) Rudzia-Bianca napisał(a):No to fajna przygoda Was czeka :) Szkoda że moja mieścina to taka zapiziała prowincja :( nic tu nie ma żeby coś z psami robić :( W Krakowie też niewiele w tym temacie się dzieje. Trzymam kciuki za waszą przygodę! Quote
Tekla64 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 no ja mysle ze bedzie wiele pracy ale tez i wiele satysfakcji , i ile sie dowiesz nie tylko o samym szkoleniu ale w ogole o psie jako takim a w szczegolnosci o swoim!!!! troche wam zazdroszcze hihihi fajny czas was czeka choc nie calkiem latwy Quote
eria Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 o boże ale zaszyfrowane hihihi, mnie się to często zdarza, ale ratunkowy skrót znam więc nie ma problemu ;) Bardzo to wszystko interesująco brzmi. Czy się uda czy nie,to przygoda będzie napewno. Ale ja jednak jestem oczywiście myśli,że pomysł wypali. :) Aaa miałam zapytać bo nie do końca kumam - jaki to rodzaj ratownictwa miałby być ? Wodne ? Czy to dopiero stwierdzą po predyspozycjach danego psa do czego go podpiąć i czy w ogóle ? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 weszka napisał(a): W Krakowie też niewiele w tym temacie się dzieje. Niestety ... Kraków mam blisko więc można by coś fajnego robić a tu nic , a jeśli już coś jest to w takich terminach że przy moim trybie pracy nie uda mi się nigdy nic dograć :( Tak jak było z przedszkolem i szkołą dla Bazyla :( ale nadal nam się marzy kursik . Quote
Saththa Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='weszka']I co ja teraz zrobię z tym uczuciem? ;) Wrzucic do lochu o chlebie i wodzie :lol: W Krakowie też niewiele w tym temacie się dzieje. Trzymam kciuki za waszą przygodę! Nie dziekujemy;) [quote name='Tekla64']no ja mysle ze bedzie wiele pracy ale tez i wiele satysfakcji , i ile sie dowiesz nie tylko o samym szkoleniu ale w ogole o psie jako takim a w szczegolnosci o swoim!!!! troche wam zazdroszcze hihihi fajny czas was czeka choc nie calkiem latwy Praca praca praca ;) wiem... ale na pewno warto;) [quote name='eria']o boże ale zaszyfrowane hihihi, mnie się to często zdarza, ale ratunkowy skrót znam więc nie ma problemu ;) Bardzo to wszystko interesująco brzmi. Czy się uda czy nie,to przygoda będzie napewno. Ale ja jednak jestem oczywiście myśli,że pomysł wypali. :) Aaa miałam zapytać bo nie do końca kumam - jaki to rodzaj ratownictwa miałby być ? Wodne ? Czy to dopiero stwierdzą po predyspozycjach danego psa do czego go podpiąć i czy w ogóle ? Nie nie. Chodzi o poszukiwanie osób zaginionych. W lesie, terenie bądż na gruzach. [quote name='Rudzia-Bianca']Niestety ... Kraków mam blisko więc można by coś fajnego robić a tu nic , a jeśli już coś jest to w takich terminach że przy moim trybie pracy nie uda mi się nigdy nic dograć :( Tak jak było z przedszkolem i szkołą dla Bazyla :( ale nadal nam się marzy kursik . Nooo wiecie ta seksja tez nie ejst w szczecinie;) tylko w wołczkowie ;) mam jakies 7 km od mieujsca zamieszkania Quote
eria Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Nie nie. Chodzi o poszukiwanie osób zaginionych. W lesie, terenie bądż na gruzach. Ooo to rewelacja !!!! Quote
Tekla64 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Sandra nie badz taka daj pre fotkow choc ?! Quote
Saththa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 eria napisał(a):Ooo to rewelacja !!!! zobaczymy;) wilczy zew napisał(a):Będziecie mieć fajnie. J.W :P Tekla64 napisał(a):Sandra nie badz taka daj pre fotkow choc ?! hmmm no dam ;) z wizyty u Ciebie;) Ale w domu musze byc do tego:( Quote
jambi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 no ja piernicze! pół dogo czeka na relacje, a ta se język w klawiaturze przestawiła! :splat: i co to ma być??? Saththa napisał(a):Nie nie adnej regularnej impreyzł= cođ mi sie stalo y kalwiatura heh nawciskalam pryzciski i teray mam ł- a w tzm windows 7 nie wiem jak to ymienic wrrrr wie ktos moye_ A na spotkaniu bzo milo. troche sie dowiedyielismz nowego ale pryedewsyztskim bzlz informacje ye stronz y ktorzmi mowi yebz sie yapoynac... w kaydzm rayie w sobote albo niedyiele ya tzdyien spotzkami sie y psami abz mogli okreslic nasye wyajemne relacje. ya jakies 2 miesiace wstepnie okresla cyz pies rokuje dobrye cyz srednio cyz wogule ł= no i yacyznamz wzkladz y kznologii ya dwa tzgodnie. ogolnie bardyo mila atmosfera a co dalej to sie okayeł= P.S masakra y ta klawiaturaaaaaaaaaaa HELP!! Saththa napisał(a):kocham Cię :) Ty zdrajczyni :obrazic: Saththa napisał(a):A na spotkaniu było miło, trochę się dowiedzieliśmy nowego ale przedewszytskim były informacje ze strony z którą mówi aby się zapoznac... W każdym razie w sobote albo w niedzielę spotykamy się z psami aby mogli okreslić nasze wzajemne relacje, za jakies 2 miesiące wstępnie okreslą czy pies rokuje dobrze średnio czy wogule zle;) No i zaczynamy wyklady z kynologii za dwa tygodnie. ogolnie bardzo miła atmosfera a co dalej to sie okaże ;) no, dzięki :megagrin: super! zazdroszcze!!! Quote
Saththa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Ahhhh obiecałam ;) Proszę;) Z pobytu u Magdy 24 wrzesnia ;) Quote
Saththa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Chyba nachuchałam :P Uwaga!! I uciekł :( Quote
Saththa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 pÓł psa zza choinki :razz: Kur na którego potem uciłował zapolowac Tazz I uciekamy na wybieg :) Mam nadzieję, że chociaz troszkę mi wybaczycie brak zdjęć przez tak d lugi czas:) Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Saththa'] Nooo wiecie ta seksja tez nie ejst w szczecinie;) tylko w wołczkowie ;) mam jakies 7 km od mieujsca zamieszkania jedno w głowie :D nooo i kawał drogi macie :lol: Quote
Recommended Posts