Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
To nie był dobry pomysł, żeby zachęcać do wracania :D Teraz będą pytania :diabloti: Czemu mu tą brodę zaniedbałaś i czemu on niewystawowy :eviltong: Możesz się uchylić od odpowiedzi, ale nie będzie to mile widziane :evil_lol:

A no i why wówczas było tyle fajnych fot, a teraz taka posucha?

Nooo cóż ogólnie to ja mu czesałam ta brodę... jak potepieniec jkiś ale... tylko wierzchnią warstwę...

A Tazzman ma tyłozgryz ;)

A co do fot to :niewiem: jakoś ostatnio nie mam weny...

Posted

Mentor też z nami nie śpi, chociaż bywało inaczej.Niestety duże psy to jednak za wielki brud w łóżku.I niezbyt przyjemnie się na tym leży.Może być na tapcznie, ale tyko na kocu.

Posted

WATACHA napisał(a):
Mentor też z nami nie śpi, chociaż bywało inaczej.Niestety duże psy to jednak za wielki brud w łóżku.I niezbyt przyjemnie się na tym leży.Może być na tapcznie, ale tyko na kocu.

Psy w łóżku to jest ogólne bród w łóżku, a sznupy szczególnie :mad: Trzeba być wariatem żeby spać z nimi w łóżku :evil_lol::loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Psy w łóżku to jest ogólne bród w łóżku, a sznupy szczególnie :mad: Trzeba być wariatem żeby spać z nimi w łóżku :evil_lol::loveu:

hihihi znaczy, ze mna nie wszystko w porządku :errrr:

Posted

ja sie musze przyznac ze strasznie dlugo bylam wariatem , sypialam z roznymi i czasem z wieloma psami
ale z wiekiem chyba wariactwo deczko odeszlo i od jakiegos czasu nie spimy juz z zadnym psem
i wiecie co wcale nie jest mi z tym zle hihihi naprawde lozko mam dla siebie, nie ma piachu i wlosow w wyrku i jak mnie rano wszytskie witaja jakby mnie wiecznosc nie widzialy
bo oczywiscie zostaly wyrugowane nie tylko z lozka ale i z sypialni wiec naprawde mnie nie widza calusienka nocke hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']ja sie musze przyznac ze strasznie dlugo bylam wariatem , sypialam z roznymi i czasem z wieloma psami

początek mnie mocno zaintrygował, nastawiłam się na jakieś ciekawe opowieści o łóżkowych podbojach Magdy a tu... druga część zdania mnie zawiodła :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Napisał Tekla64
ja sie musze przyznac ze strasznie dlugo bylam wariatem , sypialam z roznymi i czasem z wieloma psami

początek mnie mocno zaintrygował, nastawiłam się na jakieś ciekawe opowieści o łóżkowych podbojach Magdy a tu... druga część zdania mnie zawiodła :evil_lol:

Miałam tak samo, aż oczy szeroko otworzyłam :)P

Posted

Tekla64 napisał(a):
kaszel?????
na co????

nooo bo ja mam taki kaszel w cholere jak już złapie to ciżko zeby odpuscił A przy każdym kaszlniecu napinaja sie mięsnie brzucha ;) Tak w cholere bo po całym dniu juz bolą;)

A wiesz Magda, że jak sie zaksztusiłam i mam kaszel to oddychanie przez nos nie pomaga;/ Prawie wczoraj dusza wyzionełam... Tazzman nie mógł zrozumiec ze mnie trzeba pacnąć w plecy:(

Posted

Tekla64 napisał(a):
robi ci sie deczko lepiej z tym kaszlem czy nie bo moze w koncu jakies zdjecia pwostawiasz????
dawno nie widzielismy Tazzika!!!!
zajrzyj na GG

Kaszel dalej męczy niestety;/

Posted

[quote name='ariss']Tazz bez brody był okropny, hiihihh- jednak gdyby wsie sznaucery ją straciły to masakra jakaś.
Dobrze, że tak ładnie mu odrosła:)

Zgadzam się :lol: