Saththa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 zerduszko napisał(a):To nie był dobry pomysł, żeby zachęcać do wracania :D Teraz będą pytania :diabloti: Czemu mu tą brodę zaniedbałaś i czemu on niewystawowy :eviltong: Możesz się uchylić od odpowiedzi, ale nie będzie to mile widziane :evil_lol: A no i why wówczas było tyle fajnych fot, a teraz taka posucha? Nooo cóż ogólnie to ja mu czesałam ta brodę... jak potepieniec jkiś ale... tylko wierzchnią warstwę... A Tazzman ma tyłozgryz ;) A co do fot to :niewiem: jakoś ostatnio nie mam weny... Quote
wilczy zew Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 zobacz jak powinien sypiać pies http://img10.imageshack.us/img10/3347/dsc00105su.jpg Quote
Margi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='wilczy zew']zobacz jak powinien sypiać pies http://img10.imageshack.us/img10/3347/dsc00105su.jpg Zgadzam się :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='wilczy zew']zobacz jak powinien sypiać pies http://img10.imageshack.us/img10/3347/dsc00105su.jpg A to przepraszam przytyk? Nie bede z nim spac w łóżku poki co Quote
WATACHA Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Mentor też z nami nie śpi, chociaż bywało inaczej.Niestety duże psy to jednak za wielki brud w łóżku.I niezbyt przyjemnie się na tym leży.Może być na tapcznie, ale tyko na kocu. Quote
zerduszko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 WATACHA napisał(a):Mentor też z nami nie śpi, chociaż bywało inaczej.Niestety duże psy to jednak za wielki brud w łóżku.I niezbyt przyjemnie się na tym leży.Może być na tapcznie, ale tyko na kocu. Psy w łóżku to jest ogólne bród w łóżku, a sznupy szczególnie :mad: Trzeba być wariatem żeby spać z nimi w łóżku :evil_lol::loveu: Quote
Fides79 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 zerduszko napisał(a):Psy w łóżku to jest ogólne bród w łóżku, a sznupy szczególnie :mad: Trzeba być wariatem żeby spać z nimi w łóżku :evil_lol::loveu: hihihi znaczy, ze mna nie wszystko w porządku :errrr: Quote
zerduszko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Fides79 napisał(a):hihihi znaczy, ze mna nie wszystko w porządku :errrr: Źle! W porządku można być, będąc jednocześnie wariatem ;) Quote
malawaszka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 http://img534.imageshack.us/img534/4421/tazzt.jpg hahahahahaha umarłam zapomniałam o tym wydarzeniu w Waszym życiu :roflt: hahahah jaki łosiek - no trzeba przyznać, że teraz o niebo lepiej się prezentuje hahaha nie mogę sięotrząsnąć po tych zdjęciach ;roflt: Quote
Tekla64 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ja sie musze przyznac ze strasznie dlugo bylam wariatem , sypialam z roznymi i czasem z wieloma psami ale z wiekiem chyba wariactwo deczko odeszlo i od jakiegos czasu nie spimy juz z zadnym psem i wiecie co wcale nie jest mi z tym zle hihihi naprawde lozko mam dla siebie, nie ma piachu i wlosow w wyrku i jak mnie rano wszytskie witaja jakby mnie wiecznosc nie widzialy bo oczywiscie zostaly wyrugowane nie tylko z lozka ale i z sypialni wiec naprawde mnie nie widza calusienka nocke hihihi Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Tekla64']ja sie musze przyznac ze strasznie dlugo bylam wariatem , sypialam z roznymi i czasem z wieloma psami początek mnie mocno zaintrygował, nastawiłam się na jakieś ciekawe opowieści o łóżkowych podbojach Magdy a tu... druga część zdania mnie zawiodła :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 moj najwiekszy i jedyny podboj lozkowy mam caly czas niezmiennie od trzydizstu paru lat hihihito zadnych ciekawych opowiesci z tego tamatu nima i wcale nie zalowam Quote
Saththa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='malawaszka'] Napisał Tekla64 ja sie musze przyznac ze strasznie dlugo bylam wariatem , sypialam z roznymi i czasem z wieloma psami początek mnie mocno zaintrygował, nastawiłam się na jakieś ciekawe opowieści o łóżkowych podbojach Magdy a tu... druga część zdania mnie zawiodła :evil_lol: Miałam tak samo, aż oczy szeroko otworzyłam :)P Quote
WATACHA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Leosia jeszcze nie przegoniliśmy, ale on tak bardzo nie brudzi i najczęściej śpi w nogach lub pod czyimś tyłkiem ;) Quote
Saththa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 wilczy zew napisał(a):Sandra jak Twoje zdrowie? już lepiej trochę ale nadal masz straszliwy kszel;/ Quote
wilczy zew Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 dobrze,że lepiej,kaszel to męczy uuu Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Ćwicze mięsnie brzucha nieustannie ;) Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Saththa napisał(a):Ćwicze mięsnie brzucha nieustannie ;) a to by się mi przydało :D Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Tekla64 napisał(a):kaszel????? na co???? nooo bo ja mam taki kaszel w cholere jak już złapie to ciżko zeby odpuscił A przy każdym kaszlniecu napinaja sie mięsnie brzucha ;) Tak w cholere bo po całym dniu juz bolą;) A wiesz Magda, że jak sie zaksztusiłam i mam kaszel to oddychanie przez nos nie pomaga;/ Prawie wczoraj dusza wyzionełam... Tazzman nie mógł zrozumiec ze mnie trzeba pacnąć w plecy:( Quote
Tekla64 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 robi ci sie deczko lepiej z tym kaszlem czy nie bo moze w koncu jakies zdjecia pwostawiasz???? dawno nie widzielismy Tazzika!!!! zajrzyj na GG Quote
Saththa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Tekla64 napisał(a):robi ci sie deczko lepiej z tym kaszlem czy nie bo moze w koncu jakies zdjecia pwostawiasz???? dawno nie widzielismy Tazzika!!!! zajrzyj na GG Kaszel dalej męczy niestety;/ Quote
ariss Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Tazz bez brody był okropny, hiihihh- jednak gdyby wsie sznaucery ją straciły to masakra jakaś. Dobrze, że tak ładnie mu odrosła:) Quote
Saththa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='ariss']Tazz bez brody był okropny, hiihihh- jednak gdyby wsie sznaucery ją straciły to masakra jakaś. Dobrze, że tak ładnie mu odrosła:) Zgadzam się :lol: Quote
Recommended Posts