Tekla64 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 i co mamy sie cieszyc czy plakac z tego powodu???? i jak mamy se to zinterpretowac ? ze trzymasz a sie chwalisz, ze trzymasz a nie dasz ???? czy co? hihihi bo ja sie pogubilam Quote
zerduszko Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 jambi napisał(a):ha! moje foty wklejały 3 osoby! Magda częśc u siebie, Sandra częśc u siebie i ja u siebie i co? i nadal mam sporą ilośc nieopublikowanych ha! Wiesz... ale Ty nie z tych, co z setki zdjęć wybiorą i wstawią 10 :lol: Quote
FredziaFredzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Sandra, nie gniewaj się za reklamę, to na buldożka i samoyedkę: Książki dla nastolatek i gazety MP dla buldoga Anatola i samoyedki - zapraszam! Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Sandra, nie gniewaj się za reklamę, to na buldożka i samoyedkę: Książki dla nastolatek i gazety MP dla buldoga Anatola i samoyedki - zapraszam! Spoko;) jak dla mnie nie ma problemu;) Quote
jambi Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Sandra kurcze, co tu zaglądam to mam nadzieję, że znajdę coś twórczego, jakies zdjęcia, jakąś anegdotke o Tazzie - rzuć nam cokolwiek, napisz choćby o tej latarni co Ci ją w końcu włączyli :megagrin: Quote
WATACHA Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 jambi napisał(a):Sandra kurcze, co tu zaglądam to mam nadzieję, że znajdę coś twórczego, jakies zdjęcia, jakąś anegdotke o Tazzie - rzuć nam cokolwiek, napisz choćby o tej latarni co Ci ją w końcu włączyli :megagrin: Wyczuwam tu pasjonującą opowieść :) Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 jambi napisał(a):Sandra kurcze, co tu zaglądam to mam nadzieję, że znajdę coś twórczego, jakies zdjęcia, jakąś anegdotke o Tazzie - rzuć nam cokolwiek, napisz choćby o tej latarni co Ci ją w końcu włączyli :megagrin: WATACHA napisał(a):Wyczuwam tu pasjonującą opowieść :) Heheh Uwaga uwaga... Włączyli mi latarnie rpzed domem mam tak jasno na tarasie ze cały czas mam wrazenie ze zostawiłam tam włączone światło:P Koniec UWAGI:) Quote
malawaszka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 uuulalaaaa opowieść wielce emocjonująca :lol: fajnie bo oszczędzasz prąd teraz :D Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 malawaszka napisał(a):uuulalaaaa opowieść wielce emocjonująca :lol: fajnie bo oszczędzasz prąd teraz :D Aleeee ja nie palę światła na tarasie... :P Quote
WATACHA Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Saththa napisał(a):Heheh Uwaga uwaga... Włączyli mi latarnie rpzed domem mam tak jasno na tarasie ze cały czas mam wrazenie ze zostawiłam tam włączone światło:P Koniec UWAGI:) Ja pitolę, ale emocje, masz jakieś foty ;)? Quote
wilczy zew Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 a pokoju nie oświetla? tylko taras? Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 WATACHA napisał(a):Ja pitolę, ale emocje, masz jakieś foty ;)? Ale w sensie, ze tarasu? :hmmmm: Jutro zrobię wieczorem;) wilczy zew napisał(a):a pokoju nie oświetla? tylko taras? Tylko Taras bo on akurat po tej stronie;) Quote
wilczy zew Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 to kiepsko z oszczędnością a zdjęcia zrób Quote
Tekla64 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ty zacznij robic Tazzika anie oswitlony taras lampa uliczna hihihi my chcemy Tazzika , my chcemy Tazzika!!!!! i dawaj jakie opowiesci Quote
zerduszko Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tekla64 napisał(a):ty zacznij robic Tazzika anie oswitlony taras lampa uliczna hihihi my chcemy Tazzika , my chcemy Tazzika!!!!! i dawaj jakie opowiesci Może być i taras byleby z Tazzem na nim :) Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 wilczy zew napisał(a):to kiepsko z oszczędnością a zdjęcia zrób heheheh oka;) Tekla64 napisał(a):ty zacznij robic Tazzika anie oswitlony taras lampa uliczna hihihi my chcemy Tazzika , my chcemy Tazzika!!!!! i dawaj jakie opowiesci Opowieści heh zerduszko napisał(a):Może być i taras byleby z Tazzem na nim :) Heheh sobaczę co się da zrobić... A ja właśnie dotarłam do pracy. Zrobie co musze i spadam do domu... Niestety kości wędzone nie służą Tazzowi i mamy problem... co 2 h w nocy mnie budzil;/ i na dwór...s zlag! Quote
jambi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 no patrz, ale jak mi opowiadałas o tej latarni to jakoś dłużej to było :hmmmm: ... a tutaj jakies uwaga i koniec uwagi i już? ... ale za to patrzaj, jak je wciągło :megagrin: Quote
WATACHA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Saththa napisał(a):Ale w sensie, ze tarasu? :hmmmm: Jutro zrobię wieczorem;) Np fotka jak wyglądał taras przed, a jak po :) Quote
jambi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 WATACHA napisał(a):Np fotka jak wyglądał taras przed, a jak po :) ale... mi to sie wydaje, że najpierw powinna zrobić "po", bo jak będzie chciała zrobić "przed" to będzie musiała chyba zepsuć tę latarnie... Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 malawaszka napisał(a):uuuu sranko... współczuję ano, biedne futerko:( jambi napisał(a):no patrz, ale jak mi opowiadałas o tej latarni to jakoś dłużej to było :hmmmm: ... a tutaj jakies uwaga i koniec uwagi i już? ... ale za to patrzaj, jak je wciągło :megagrin: hmmm bo Tys opowiadała o warszawie w miedzy czasie;) jambi napisał(a):WATACHA napisał(a):Np fotka jak wyglądał taras przed, a jak po :)ale... mi to sie wydaje, że najpierw powinna zrobić "po", bo jak będzie chciała zrobić "przed" to będzie musiała chyba zepsuć tę latarnie... Nooo mnie też się tak wydaje :) Quote
WATACHA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Saththa napisał(a):ano, biedne futerko:( Biedna dupka :( hmmm bo Tys opowiadała o warszawie w miedzy czasie;) A co tam w Warszawie ciekawego ;)? Nooo mnie też się tak wydaje :) A to nie masz wcześniejszych fotek tarasowych?...nie pomyślałam :) Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 WATACHA napisał(a):A to nie masz wcześniejszych fotek tarasowych?...nie pomyślałam :) sa ale już pokazywane ;) Ale jesli chcesz wspomnień czar mieć to daj mi chwilę ;) Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Po pierwszym obcięciu... i po zarośnięciu ;) Prawie bez brody Quote
Recommended Posts