Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa
Nooo tak sobie planuje od zaraznia dziejów kupic kaganiec ale jakos mi sie nie skłąda

no to teraz masz większą motywacje do zakupu ;)

Tekla64
u mnie zostal po Felusiu !!!!

taaa został :roll: ale nie wiem czy nie będzie musiał wrócić z tych wakacji, bo F wpierdziela w najlepsze zapleśniale chlebki na spacerach, a w sklepach wymiotło ten rozmiar i model :shake:

Posted

[quote name='wilczy zew']Pamiętaj,że kaganiec nie daje 100% zabezpieczenia przed zjedzeniem,sprytny pies umie przetkać przez kaganiec.[/QUOTE]

Sądzisz, że jak założe psu krate na pysk to przestanę zwracać uwagę na to co robi?
[quote name='Fides79']no to teraz masz większą motywacje do zakupu ;)

taaa został :roll: ale nie wiem czy nie będzie musiał wrócić z tych wakacji, bo F wpierdziela w najlepsze zapleśniale chlebki na spacerach, a w sklepach wymiotło ten rozmiar i model :shake:[/QUOTE]

Ano mam ;) Ooooo F. tez się posila? Uważaj na makaron heh

Posted

[quote name='Saththa'] Ooooo F. tez się posila? Uważaj na makaron heh[/QUOTE]

no niestety sie posila, bo to taki malutki i zaglodzony piesek, sam musi "polować" na żarcie :cool3:
najchętniej suchy chleb zżera, ale filetami rybnymi tez nie pogardzi jak sie trafią :angryy:

Posted

[quote name='Fides79']no niestety sie posila, bo to taki malutki i zaglodzony piesek, sam musi "polować" na żarcie :cool3:
najchętniej suchy chleb zżera, ale filetami rybnymi tez nie pogardzi jak sie trafią :angryy:[/QUOTE]

ehh to tak jak mój kiedys znalazł kocią kupe w kagańcu... i on i broda i kaganiec bleee :) ale chleba już np nie ma jak wziąć :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']ehh to tak jak mój kiedys znalazł kocią kupe w kagańcu... i on i broda i kaganiec bleee :) ale chleba już np nie ma jak wziąć :)[/QUOTE]

Ciesz się, że tylko kocią ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']ehh to tak jak mój kiedys znalazł kocią kupe w kagańcu... i on i broda i kaganiec bleee :) ale chleba już np nie ma jak wziąć :)[/QUOTE]

to kiepsko się stara,ja widziałam takiego co wszystko umiał przetkać

Posted

[quote name='Saththa']Ja widziałam kagańce te takie materiałowe rurowe z zamknietym przodem :mdleje: przez takiego nic nie przetkasz... pewnie nawet powietrze ma prolblem :roll:[/QUOTE]

Ten skórzany na zdjęciu też miał tylko otwory na nos i pies ciężko oddychał nawet w zimie, dlatego go nie nosimy już.

Posted

[quote name='WATACHA']Ten skórzany na zdjęciu też miał tylko otwory na nos i pies ciężko oddychał nawet w zimie, dlatego go nie nosimy już.

No ja widziałam takie z materiału, nie mówię o tym na zdjęciu heh
[quote name='wilczy zew']o uduszeniu psa nie mówimy

Jak to nie?

Posted

ale tu przejścia były, współczuję i zaraz ciesze się, że już dobrze!

moja młoda jak jakieś świństwo pochłonęła to trawę wciągała nawet nosem, jadła liście z drzew i nawet pokrzywę, ale u nas przeszło po 2h, więc bez porównania

Posted

[quote name='Tekla64']mowialm cobys sie w smecte na zas zaopatryzla hihihi wazne ze idzie ku lepszemu bo tak mialo byc

wiesz juz cos????[/QUOTE]

Magda :( Sekretarka się pochorowała :( Nie wiem czy bedzie jutro :(

Zapytam szefa bo kto nie pyta ten nie ma ale... sama nie wiem :(

Posted

[quote name='Tekla64']babsko sie wtaka pogode pochorowalo????/ niewiarygodne hihihi ale ja nie trace nadziejii hihihi szbykiego pworotu do zdrowia pani zycze!!!![/QUOTE]

jako i ja równiez ;( Moze jutreo wróci kurdeeeeeeeeeeeeee

Posted

Sporo tego do czytania miałam, ale nadrobiłam;-)
Wyczytałam wszystko, ale już nie pamiętam, co miałam napisać:oops:
jedno jest pewne, cieszę się, że Taziowi się polepszyło, ufff, wymiziać proszę po tej goopiej gooffffffffce:glaszcze: