malawaszka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 uhhh ja bym miała po spaniu... a biegunki nie ma? Quote
Saththa Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 malawaszka napisał(a):uhhh ja bym miała po spaniu... a biegunki nie ma? nie ma. w miedzy czasie siku zrobił i się rozbawił... szarpaczkiem sie bawił... sie martwie heh Quote
malawaszka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 aaa jak się bawił to luz - przejdzie mu głupkowi... Quote
FredziaFredzia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Będzie dobrze, zobaczysz. :) Quote
Saththa Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 malawaszka napisał(a):aaa jak się bawił to luz - przejdzie mu głupkowi... No tak tylko potem znowu było gorzej heh, utuke go za to zarcie smieci w lesie... tylko niech juz mu będzie normalnie :( FredziaFredzia napisał(a):Będzie dobrze, zobaczysz. :) nie ma innej opcji. Quote
jambi Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 jak sie Tazzio czuje?? przeszło mu? smecta na biegunke raczej, nie na rzyganko Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 jambi napisał(a):jak sie Tazzio czuje?? przeszło mu? smecta na biegunke raczej, nie na rzyganko no tez trochę trawy pojadł... ale już mu sie tak nie odbija heh i nie przełyka tak ciężko sliny( czy czegoś tam) profilaktycznie rozważam wizyte u weta... :roll: Quote
Tekla64 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 profilaktycznie to ty go przeglodz !!!! wazne zeby pil , pewnie go boli brzuch a jak masz mozliwosc to wegiel se zakup i podaj ale j bym bo przeglodzila , smecta na biegunke i tez se zakup na ewentualnosc mam nadzieje ze nic wieciej nie bedzie ino go zoladeczke nawala po wyzerce paskuda jedna Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 heh jadł trawę odbijało mu się.. byłam u weta. Dostał antybiotyk jutro tez jadę... ostry niezyt żoładka heh jest potulny jak baranek u weta bez szału radości ... Quote
Tekla64 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 no to coby szybko wsio wrocilo do normy i tzrymam kciuki za jutro Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Tekla64 napisał(a):no to coby szybko wsio wrocilo do normy i tzrymam kciuki za jutro za poniedziałek, pojutrze ;) Tazzio spokojny jak nigdy sobie lezy heh :) Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 wet mmówił, że ze psuty makaron gorszy niz mieso ;/ bo kwasnieje heh. Quote
Tekla64 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 no czasem sie robia krzywde paskudy z glupoty ale miejmy nadzieje ze dosc szybko mu wsio przejdzie Quote
Fides79 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 uuu to miałaś widzę ciekawą noc, ważne że wizyta u weta była i że juz wiesz co i jak a weż Ty temu swojemu Padalcowi kup kaganiec, nawet jak morde w cos wetknie to nie zeżre a Ty spokojniejsza bedziesz Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Nooo tak sobie planuje od zaraznia dziejów kupic kaganiec ale jakos mi sie nie skłąda. Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Tekla64 napisał(a):u mnie zostal po Felusiu !!!! hmmm obawiam się, że ten po Felusiu może byc troszku niepasujący na Tazza :) On ma za długa górna szczekę;) Quote
WATACHA Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ja poszłam wczoraj z myślą, że już wszystko w porządku, a tu takie "atrakcje" były.Dobrze, że już lepiej żarłokowi.Pomasuj go po brzuszku ode mnie :) Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 WATACHA napisał(a):Ja poszłam wczoraj z myślą, że już wszystko w porządku, a tu takie "atrakcje" były.Dobrze, że już lepiej żarłokowi.Pomasuj go po brzuszku ode mnie :) Pomasowany:) Wypił całą miskę wody i zrobił kuuu :) i dostał troche jeść (wet kazał::) 1/4 dawki dziennej :) Głupota moja :mdleje: Quote
zerduszko Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jaka głupota? Cieszę się bardzo, że lepiej :) Quote
Saththa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 zerduszko napisał(a):Jaka głupota? Cieszę się bardzo, że lepiej :) Nooo Tazzman głupota heh się najadł heh a skoro sienajadł i potem jeszcze szalał i x mu zaszkodziło to Głupotajest :smile: Quote
Recommended Posts