Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
uhhh ja bym miała po spaniu... a biegunki nie ma?

nie ma. w miedzy czasie siku zrobił i się rozbawił... szarpaczkiem sie bawił... sie martwie heh

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa jak się bawił to luz - przejdzie mu głupkowi...

No tak tylko potem znowu było gorzej heh, utuke go za to zarcie smieci w lesie... tylko niech juz mu będzie normalnie :(
FredziaFredzia napisał(a):
Będzie dobrze, zobaczysz. :)

nie ma innej opcji.

Posted

jambi napisał(a):
jak sie Tazzio czuje?? przeszło mu?

smecta na biegunke raczej, nie na rzyganko

no tez trochę trawy pojadł... ale już mu sie tak nie odbija heh i nie przełyka tak ciężko sliny( czy czegoś tam) profilaktycznie rozważam wizyte u weta... :roll:

Posted

profilaktycznie to ty go przeglodz !!!! wazne zeby pil , pewnie go boli brzuch a jak masz mozliwosc to wegiel se zakup i podaj ale j bym bo przeglodzila , smecta na biegunke i tez se zakup na ewentualnosc

mam nadzieje ze nic wieciej nie bedzie ino go zoladeczke nawala po wyzerce paskuda jedna

Posted

heh jadł trawę odbijało mu się.. byłam u weta. Dostał antybiotyk jutro tez jadę... ostry niezyt żoładka heh jest potulny jak baranek u weta bez szału radości ...

Posted

uuu to miałaś widzę ciekawą noc, ważne że wizyta u weta była i że juz wiesz co i jak

a weż Ty temu swojemu Padalcowi kup kaganiec, nawet jak morde w cos wetknie to nie zeżre a Ty spokojniejsza bedziesz

Posted

Tekla64 napisał(a):
u mnie zostal po Felusiu !!!!

hmmm obawiam się, że ten po Felusiu może byc troszku niepasujący na Tazza :) On ma za długa górna szczekę;)

Posted

Ja poszłam wczoraj z myślą, że już wszystko w porządku, a tu takie "atrakcje" były.Dobrze, że już lepiej żarłokowi.Pomasuj go po brzuszku ode mnie :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja poszłam wczoraj z myślą, że już wszystko w porządku, a tu takie "atrakcje" były.Dobrze, że już lepiej żarłokowi.Pomasuj go po brzuszku ode mnie :)

Pomasowany:)

Wypił całą miskę wody i zrobił kuuu :)
i dostał troche jeść (wet kazał::) 1/4 dawki dziennej :)

Głupota moja :mdleje:

Posted

zerduszko napisał(a):
Jaka głupota?

Cieszę się bardzo, że lepiej :)

Nooo Tazzman głupota heh się najadł heh a skoro sienajadł i potem jeszcze szalał i x
mu zaszkodziło to Głupotajest :smile: