weszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 To się głuptasek załatwił :( Tak to bywa jak się je na mieście w kiepskich lokalach ;) Na srakulca dobry też Taninal. Quote
Doginka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='weszka']... Na srakulca dobry też Taninal.[/QUOTE] Muszę zapamiętać na przyszłość i wszelki słuczaj;-) Quote
ariss Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Doginka']Muszę zapamiętać na przyszłość i wszelki słuczaj;-)[/QUOTE] ja nie zapamiętam, ale wiem gdzie pytać jakby co,tfu,tfu... Quote
Saththa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Ilez ja się rzeczy dowiem :lol: Normalnie wiecej niż w ciagu roku na tej ,mojej szkole powalonej heh Quote
wilczy zew Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Na biegunki dobry jest nifurokrazyt nie tylko zatyka ale zabija złe bakterie. Jak ma się Tazzik? Quote
Saththa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wczoraj juz normalna kuuuu ale głodny jest nieziemnko heh Quote
Doginka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Najważniejsze, ze już doszedł do siebie chłopsiaczek;-) Quote
wilczy zew Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tylko teraz niech za bardzo nie przejada się. Quote
Saththa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Doginka']Najważniejsze, ze już doszedł do siebie chłopsiaczek;-)[/QUOTE] dokładnie ;) [quote name='wilczy zew']Tylko teraz niech za bardzo nie przejada się.[/QUOTE] wiem. Quote
Tekla64 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 eeee juz wsio dobrze wiec moze jesc normalnie! Quote
Saththa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Tekla64']eeee juz wsio dobrze wiec moze jesc normalnie![/QUOTE] wiem :) Tak jak Ci mówiłam powoli go przyzwyczajałam do normalnej dwki dziennej;) Quote
zerduszko Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ty wszystko ostatnio wiesz :D A wiesz gdzie masz new fotasy? ;) Quote
Saththa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='zerduszko']Ty wszystko ostatnio wiesz :D A wiesz gdzie masz new fotasy? ;)[/QUOTE] Bo ja sie mnie pyta o rzeczy które wiem- to je wiem :lol: A fotasy wiem gdzie są :lol: sa na serwerze wgrane czekają na wrzucenie. Zdjęcia z wwizytyu Magdy :loveu: Quote
wilczy zew Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 To może swą wiedzę przekształć w czyn i wrzuć te fotki Quote
Saththa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='wilczy zew']To może swą wiedzę przekształć w czyn i wrzuć te fotki Nie mam czasu. jedyny czas jaki dysponuje to jako tak w pracy w wolniejszej chwili ale stad nie moge wrzucac niestety. i doooopcia Quote
Saththa Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Ahhhhhh a my się własnie pakujemy :loveu: I jedziemy do Magdy :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: P.S Tazzmanowo konczy dziś 2 lata :lol: Jeszcze tylko 2 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
eria Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jak Wy macie fajnie,że tak blisko !!!!!!!!!!!!! hahaha odliczasz lata do zmądrzenia ??? Quote
malawaszka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 aaa no i 100 lat Tazzmanku!!!! :drinking: Quote
Saththa Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='eria']Jak Wy macie fajnie,że tak blisko !!!!!!!!!!!!! hahaha odliczasz lata do zmądrzenia ???[/QUOTE] Tez się z tego cieszę ;) I tak odliczam :lol: [quote name='malawaszka']ale szczęściara!!!!!![/QUOTE] :lol: [quote name='zerduszko']Co za dużo, to niezdrowo ;)[/QUOTE] Ale w sensie apropo czego?:) [quote name='malawaszka']aaa no i 100 lat Tazzmanku!!!! :drinking:[/QUOTE] Przekażę;) I zmykam już bo kompa pakuję;) Quote
weszka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Najlepszego sznaucerowego dla Tazza! Ale macie fajnie z tymi wypadami do Tekli... Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Saththa']Ale w sensie apropo czego?:) [/QUOTE] Wszystkiego! A szczególnie włóczenia się po PL, o. ;) Najlepszego dla Tazza :) Quote
wilczy zew Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Fajnie macie z tym wypadem. Zagłosowałam na Tazzika. Quote
jambi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Saththa']Ahhhhhh a my się własnie pakujemy :loveu: I jedziemy do Magdy :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: P.S Tazzmanowo konczy dziś 2 lata :lol: Jeszcze tylko 2 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/QUOTE] hehehe... :diabloti: dopiero w PSie napisałaś o Tazziowych urodzinkach :diabloti: przyznaj się, że Ci sie przypomniało po moim smsie :diabloti: to życze aby mu sie to co ma pod tą czarną grzywką szybciutko rozwinęło :megagrin: ... w czasie krótszym niż 2 lata ;) no i standardowo - zazdroszcze wyjazdy do Magdy :) PS. tyż zagłosowałam :grins: Quote
Recommended Posts