Saththa Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 zerduszko napisał(a):Może buraczki ;) nie jadł buraczków;) nie mam w domu nawet :lol: Quote
Pink Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Spoko, jak pies ma lekko podziebiony pecherz, to moze lac na czerwono. Ale piekne slonce dzisiaj jest bo-ej ... zimno troche ale co tam, najwazniejsze ze slonce jest i zyc sie czlekowi odrazu chce. Quote
WATACHA Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 W życiu tu nie nadrobię :(.A tak w skrócie to wszyscy chorzy :(, tylko nie wiem kto na co? Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Pink napisał(a):Spoko, jak pies ma lekko podziebiony pecherz, to moze lac na czerwono. Ale piekne slonce dzisiaj jest bo-ej ... zimno troche ale co tam, najwazniejsze ze slonce jest i zyc sie czlekowi odrazu chce. on na prawde sikał na czerwono:lol: u mnie tez słonce, cudnie;) AnkaG napisał(a):Oj lubimy słonaczko :) A jak Mały? On dobrze zasadniczo, nawet jak sikał na czerwono to był tak samo denerwująco rzkoszny jak zawsze :lol: Margi napisał(a):Jeszcze śpi.:lol: a nie wiem nie wiem;) WATACHA napisał(a):W życiu tu nie nadrobię :(.A tak w skrócie to wszyscy chorzy :(, tylko nie wiem kto na co? WRÓĆ!!!!! Tazzio zdrowy :loveu: A Fix ma tylko zaziębiony pęcherz, nic nam nie ejst ;) Quote
WATACHA Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Saththa napisał(a):on na prawde sikał na czerwono:lol: u mnie tez słonce, cudnie;) On dobrze zasadniczo, nawet jak sikał na czerwono to był tak samo denerwująco rzkoszny jak zawsze :lol: a nie wiem nie wiem;) WRÓĆ!!!!! Tazzio zdrowy :loveu: A Fix ma tylko zaziębiony pęcherz, nic nam nie ejst ;) Aaaaaaaaaa to dobrze, ale koleżanki też się skarżyły chyba na jakieś dolegliwości. Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 on jest cały pasemkowaty ;) ale farby nie jesdnak;) Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 AnkaG napisał(a):Że co????? o matko :lol: co ja napisałam hehehehe Chodziło mi o to, że on ma pasemka na grzbiecie :) ale na farbę się jednak nie załapał:) Quote
AnkaG Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Wczoraj minął rok ... zapaliłam świeczkę dla Estki ... Strasznie mi źle ... Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 AnkaG napisał(a):Wczoraj minął rok ... zapaliłam świeczkę dla Estki ... Strasznie mi źle ... :calus: strasznie mi przykro... nawet sobie nie wyobrazam jak sie czujesz :shake: Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Dziwne zabawy :roll: [video=youtube;kHlH3PNXP-A]http://www.youtube.com/watch?v=kHlH3PNXP-A&feature=youtu.be[/video] http://www.youtube.com/watch?v=kHlH3PNXP-A&feature=youtu.be mam zdjęcia hmmmmmm ale nie fajne :( Quote
Margi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Fajnie się chłopaki bawią. Fixikowi chyba bardziej się wybarwiła ta beżowa pręga na grzbiecie.Urósł maluch. Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Margi napisał(a):Fajnie się chłopaki bawią. Fixikowi chyba bardziej się wybarwiła ta beżowa pręga na grzbiecie.Urósł maluch. Urósł i przytył :loveu: AnkaG napisał(a):Mamlaki :) Fix ma na kim ząbki gubić :) wiesz tak serio... to Tazzman ma rozczesaną brodę tę pod żuchwą :lol: O a tak wyglądała moja ulica 19 marca o 6.20. masakra biorac pod uwagę ze to bezpośrednia droga dla karetek do szpitala i jezdza nia autobusy :) I macie Gnioty w moim wykonaniu ( nie mylić z nazwy z gniotami Erii :razz:) Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Za małpką w rozmiarze L kupioną na bazarku... miała byc dla Tazzia i mieć 45cm długości :roll: sie zdziwiłam jak przyszła... P.S już nie ma nóg zasadncizo :lol: Płaskorzeźb :razz: Dupka i przodek;) Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Usiłowałam w zabawie zdjęcia porobić... ale to nie jest takie proste jak się ruszają :lol: Hmmmmm długi Fix :razz: Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 łapka Fixa mnie zabija hehehe :iloveyou: hyhyhyh Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 I ostatnieeeeeee i koooooooooniec :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSCN4473_zps39ada706.jpg hahaha czarny nochal jak pół białej głowy :lol: Quote
Margi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Oni są cudni obaj.Nie mogę się napatrzeć.:lol: Quote
WATACHA Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Tazziowi dobrze zrobiło towarzystwo jak widzę :) Quote
Recommended Posts