Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
Kaja jak żre śnieg też zaraz po spacerze chce na dwór:shake:A ona potrafi stać i napychać się śniegiem jakby to było mielone.

Fix dziś miał tyle go w pysku ze wyjełam mu w sumie bryłkę lodośniegu :watpliwy:

Młody nie chciał na dwór... on wstał i przeciekał :lol:

Posted

Pink napisał(a):
Mlody jest mlody i ma jeszcze prawo przeciekac :cool3: U mnie wlasnie snieg sypie kurna - nie chce, nie chce :shake:

U mnie tez pada:(
AnkaG napisał(a):
No przecież to dzidziuś jeszcze :) Jak widzę ten śnieg za oknem to mam ochotę wyyyyć.

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Słuchajcie ja wiem ze to dzidziuś i ze moze nie wytrzymać jak siedza po 9 godzin. ale wstanie z posłania i sikanie takim i ilosciami to nie jest dlatego ze jest dziudzis, tylko dlatego ze głupek i zezarł zbyt duzo;)

Posted

Jestem zdziwiona bo Mordziasta nie je śniegu,raz trochę zjadła jak baaardzo chciało jej się pić.

Spotkania wroga Tazzika przy schodzeniu z górki to nie zazdroszczę.

U mnie nie pada....

Posted

Saththa napisał(a):
Tazzman zzera na potegę.... jak w idac to zaraźliwe bo Młody też:razz:

zobaczymy kiedy i ja snieg zacznę jeść;)

Hmmm, mówią, że pies upodabnia się do właściciela :cool3: czyli w drugą stronę to też może zadziałać. :diabloti:

Musisz się pilnować i mieć nadzieję, ..że już śnieg nie napada.:evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Są wyniki?

gdzieś pewnie o 21 wet zadzwoni....

a Tymczasem jak tak dalej pojdzie to Fix będzie miał cudowny kolor:razz: Czerwień granatu :lol: