akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wiadomo juz coś więcej o nowym domu Bratanka i Pani, która go wzięla??? Cały czas o nim myślę, nie wylazł mi jeszcze z głowy... Quote
wiewiora1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ????????????????????????????????????????????????????????? Quote
brazowa1 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 to jest Gdansk,jutro bede miala dokladny adres i telefon. i na pewno Cioteczki sprawdze Bratanka,chyba w to nie watpicie? :mad: wierzcie mi tez jest pilnie do obejrzenia psiaka w domu,ale z wlasnego doswiadczenia wiem,ze TRZEBA te 3 dni odczekac i pozwolic im sie poznac,po to,zeby Pancia miala mi potem o czym opowiadac i za co wychwalac :) Quote
akucha Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Umrę... jak coś będzie nie tak, to zachoruję z rozpaczy, mówię Wam :icon_roc: To tytułu jeszcze nie zmieniasz??? Bratanku, ja już zamówiłam banerek z Ringo... Quote
brazowa1 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 zaraz zmienie... ale wiesz Akucha,ta babka znalazla Bratanka w internecie,na pewno musi miec dobre serce,byla jedyna osoba z Trojmiasta,ktora chciala Bratanka. Quote
akucha Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No tak właśnie myślę, że jedna, jedyna - to chyba ten los nie może byc taki okrutny, nie... I wzrok musi miec dobry, bo on taki piękny i fotogeniczny jest :lol: Jesssssu, musi być OK i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 O rany. :BIG::BIG::BIG::BIG: Chyba się upiję. Cioteczki zdrowie Bratanka!!! :drink1: :laola::laola: Quote
t_kasiek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no to czekamy na relacje z odwiedzin Bratanka...ciekawe jak mu tam jest ?? :) Quote
modliszka84 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 aaaaaaaaaaa Bratanek ma dom !!! :laola: Quote
fizia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super !! A jak ta psina sie musi cieszyć po tylu latach czekania... Quote
brazowa1 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Zadzwonilam :) umowilysmy sie na wtorek :) podobno pierwsze 2 godziny po przywozie psa,to byl horror,rzucal sie na wszystko. Teraz jest najukochanszym psem pod sloncem. Na spacerach szaleje za wszystkie czasy,szczesliwy! Ma bardzo mila,i zaangazowana Pania :multi: Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :multi: :multi: :multi: Dziękuję Brązowa!!!! Ufff, ufff, ufff... Ale musial mieć stresa przez te pierwsze dwie godziny, co???? No ale przecież 6 dłuuugich lat domu nie widział, mógł klaustrofobii dostać... i ten spokój, cisza... Bratanku kochany, jak miło czytać takie wieści :loveu: :loveu: :loveu: A czy Pani rokuje na dogomaniaczkę??? :razz: Da się namówić na "Opowieści z nowego życia Bratanka"??? Imię zostało? Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Bratanek doczekał się:loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
brazowa1 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 imie chyba zostalo,bo "Bratankowa" dwa razy je wypowiedziala :) rokuje,oj rokuje :) Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :cunao: :cunao: :cunao: Tak się cieszę!!!! Quote
t_kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: FANTASTYCZNIE !! az milo czytac :) :laola: Quote
domi_nique Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hurrraaaa kolejny terierek ma dom!!! :D :D :D Quote
paros Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hurrrrra :multi: Bratanku wszystkiego dobrego we własnym domku :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Ulaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :loveu::loveu::loveu: ale szczęściara z pani! a Bratanek jest jedynym zwierzaczkiem w domu? I czy dostał nowe imię? (nie wyobrażam sobie Bratanka z innym imieniem :roll:) Quote
kaerjot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tak mało wieści? Jestem oburzona, we wtorek tak łatwo nie odpuścimy Quote
akucha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Bratanku :loveu: Czekam do wtorku, żeby cię zobaczyć! Quote
Celina12 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Bratanku miej się wspaniale....Tak-ja też z niecierpliwością czekam....na wieści i zdjecia. Quote
Recommended Posts