iwonamaj Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Bratanku, słoneczko kochane, często myślałam o Tobie...Bardzo sie cieszę z nowych wiadomości:lol: Quote
wiewiora1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no i odrosly mu klaczki ktore brazowa starannie podcinala trymowala gladzila,,,,ale jest piekny!!!! kaerjot,,,jestes szczesciara ze go spotkalas,,,to lepiej niz czterolistna koniczynka!!!!:multi: Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jeeee... piękne słoneczko nasze :loveu: :loveu: :loveu: Cudowny jest, prawda? Neirs, buziaki za fotki!!! Kaerjot, spisałaś się na medal!!! :lol: Widzę, że Bratanek potrzebuje trymowania :diabloti: Quote
brazowa1 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 ale jazda :) musieli byc zdziwieni,ze jakas babeczka na dworcu,zna ich psa schroniskowego-pewnie nie podejrzewali,ze on taki sławny. No pewnie wyjasniał-woda,słonce-rozjasniaja siersc i oni pewnie go nie skubia :eviltong: JAAAA! Widze go-fuja,fuja,fuja,jaki zarosniety!!!!:crazyeye: Kaerjot,oni nic nie mowili,ze bardziej im sie podobał,gdy go odbierali ze schroniska???? chociaz ten brak smyczy mnie niepokoi.Cholera,no,ja zawsze panikuje . Quote
wiewiora1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 oj brazowa a mi jak zwykle podoba sie taki naturalny,,,,,,a co!!!!! ale w jednym masz racje ja tez nie lubie gdy ktos ma psa bez smyczy i to jeszcze w takim miejscu kolejki ruch tlum!!!!tak nie powinno byc,,jeden ruch,,,,,zobaczy psa kota i,,,,,,, ..mam nadzieje ze nie przegna zbytnio z jego wolnoscia Quote
brazowa1 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Kasia25 napisał(a): Nigdy nie jest tak, e pies po pobycie u wa kasia,Ty nas obrazasz,czy co?:megagrin: Quote
Kasia25 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 brazowa1 napisał(a):kasia,Ty nas obrazasz,czy co?:megagrin: wiesz co??????????????// SPADAJ:eviltong: A Ja jestem przeszczesliwa, ze Bratanek ma sie dobrze. Trzeba Kaerjocik czesciej do pociagu wpychac! Nie dziala mi polska czcionka i nie moge edytowac postow, do tego samo mi posty zapisuje i urywa,bezczelnosc!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 oj nie denerwuj sie kasiu ,,za 7 min prezencik nowy ci przysle!!!!!:diabloti: no chyba ze moj kompik jak twoj bedzie mi rozrabial ,to znowu nici z tego bedzie!!!!! Quote
t_kasiek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no piękny jest Bratanek....i faktycznie wyjaśniał - tak jakby chciał troszkę swoje image zmienić z okazji przeprowadzki :) a imię ma dalej takie samo czy pańcia mu zmieniła ?? Quote
kaerjot Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Imię pozostało. A z tą smyczą, to na peronie był też inny pies i Bratan nawet na niego nie spojrzał. Rozglądał się wkoło, ale nie oddalał się od swoich, a na jedno wezwanie był już przy nogach. Ja też nie lubię psów "luzem", ale cóż. A w kolejce został już przypięty. Dalej mam świetny nastrój. Wspaniały dzień. Quote
iwlajn Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dzięki za wieści kaerjot!!!! Ale Ci się trafiło:) A Bratanek rzeczywiście jaśniejszy i troszkę zarośnięty ale dalej sliczny!! Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wiecie, ja dopiero dzisiaj odczułam, że Bratanek ma dom :lol: On, Kermit, Rudzia, Kluska - kołowata ze szczęścia jestem... Quote
brazowa1 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 A ja dzis odczulam w 100%,ze Bratanke ma dom:) zostal zaproszony jako model do salonu groomerskiego i zrobiony na bostwo. Zarosniety Bratanek burzyl moje poczucie estetyki,wiec... Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak siedzę i myślę, przyznać się czy lepiej nie. Przecież widać, że artystyczny nieład był ekstra, a teraz wygląda jak ulizany goopek. Quote
brazowa1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 kaerjot,zdecydowanie odradzam kąpanie Yody w salonie....wiesz,te szampony moga sie pomylic... Quote
t_kasiek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ślicznie wyglada - za kilka dni siersc troszke podrosnie i bedzie elegancko.... :) Quote
Recommended Posts