Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i odrosly mu klaczki ktore brazowa starannie podcinala trymowala gladzila,,,,ale jest piekny!!!!
kaerjot,,,jestes szczesciara ze go spotkalas,,,to lepiej niz czterolistna koniczynka!!!!:multi:

Posted

Jeeee... piękne słoneczko nasze :loveu: :loveu: :loveu:
Cudowny jest, prawda?

Neirs, buziaki za fotki!!!

Kaerjot, spisałaś się na medal!!! :lol:

Widzę, że Bratanek potrzebuje trymowania :diabloti:

Posted

ale jazda :) musieli byc zdziwieni,ze jakas babeczka na dworcu,zna ich psa schroniskowego-pewnie nie podejrzewali,ze on taki sławny.
No pewnie wyjasniał-woda,słonce-rozjasniaja siersc i oni pewnie go nie skubia :eviltong:
JAAAA! Widze go-fuja,fuja,fuja,jaki zarosniety!!!!:crazyeye: Kaerjot,oni nic nie mowili,ze bardziej im sie podobał,gdy go odbierali ze schroniska????
chociaz ten brak smyczy mnie niepokoi.Cholera,no,ja zawsze panikuje .

Posted

oj brazowa a mi jak zwykle podoba sie taki naturalny,,,,,,a co!!!!!
ale w jednym masz racje ja tez nie lubie gdy ktos ma psa bez smyczy i to jeszcze w takim miejscu kolejki ruch tlum!!!!tak nie powinno byc,,jeden ruch,,,,,zobaczy psa kota i,,,,,,,
..mam nadzieje ze nie przegna zbytnio z jego wolnoscia

Posted

brazowa1 napisał(a):
kasia,Ty nas obrazasz,czy co?:megagrin:

wiesz co??????????????//

SPADAJ:eviltong:

A Ja jestem przeszczesliwa, ze Bratanek ma sie dobrze.
Trzeba Kaerjocik czesciej do pociagu wpychac!
Nie dziala mi polska czcionka i nie moge edytowac postow, do tego samo mi posty zapisuje i urywa,bezczelnosc!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

no piękny jest Bratanek....i faktycznie wyjaśniał - tak jakby chciał troszkę swoje image zmienić z okazji przeprowadzki :)

a imię ma dalej takie samo czy pańcia mu zmieniła ??

Posted

Imię pozostało. A z tą smyczą, to na peronie był też inny pies i Bratan nawet na niego nie spojrzał. Rozglądał się wkoło, ale nie oddalał się od swoich, a na jedno wezwanie był już przy nogach. Ja też nie lubię psów "luzem", ale cóż. A w kolejce został już przypięty.
Dalej mam świetny nastrój. Wspaniały dzień.

• 5 months later...
Posted

A ja dzis odczulam w 100%,ze Bratanke ma dom:) zostal zaproszony jako model do salonu groomerskiego i zrobiony na bostwo.

Zarosniety Bratanek burzyl moje poczucie estetyki,wiec...