Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, nie zrzekaj się dzika, nie musisz! Wystarczy, że będzieszodwiedzać Bratanka...:diabloti:

Szukamy dobrego domu, bo obraziliśmy się już na to schronisko, gdzie więcej chętnych na dziki niż na psy!!! Sześć lat tu mieszkam i żadnego szacuneczku, łapóweczki najmniejszej, pffffiiiii. Wyprowadzam się!!!
Bratanek

Posted

I pomyślałem sobie, że sam sobie tego nowego domu poszukam. Może nawet zaloguję sie na dogo :cool1: Muszę zacząc żyć aktywnie, bo nudzę się w tym schronisku okrutnie. Rok nie wyrok, ale sześć to już przesada. Będę żadał odszkodowania za tę pomyłkę losu!!! Szukam domu, gdzie mógłbym się skupić i człowieka, który mi pomoże!
~ Bratanek

Posted

Kasia25 napisał(a):
Pałeczki, takie miałam ale one nimi pluły:roll:

Klucha by pewnie nimi nie pogardziła:diabloti:
A Bratanek to o linię dba, dlatego taki wybredny.

Posted

Ja nie terier, ja rudzielec nadmorski :p Bić się i gryźć nie zamierzam. Postanowiłem, że intelektem zdobędę nowy dom, mam czas, to coś wymyślę. Od dziś obserwuję sobie schron bardzo uważnie... Już ja się dowiem, jak te podlizuchy do domów trafiają! Ja chyba mało aktywny byłem, Brązową to wzrokiem łowiłem, może nawet zakochałem się... A ona mnie wyskubała. Teraz nauczę się pięknie mrugać i zapuszczę sobie długie, jedwabiste rzęsy - na wabik.
Bratanek

Posted

No nieeee, to nie przestępstwo droga ciociu, ale to mało opłacalny szyld. Tyle miechów jako niby-terier wiszę na dogo i co??? Inteligentny jestem, to fakt, uparty raczej nie bywam :roll: Może czas, żeby zmienić image??? Jakie rasy teraz modne? Ja nie wiem, wypadłem z rynku sześć lat temu...
Bratanek

Posted

Jakby mnie Brązowa nie skubała, tylko sierść mą wyciągała i wyciągała, to mógłbym za yorka robić:

Kokardkę pewnie akucha by mi przysłała.... Hmmm, te jedwabiste rzęsy to jednak dobry pomysł...

Bratanek

Posted

No cioteczki, to już jest nastrochę... Widzicie ile pomysłów macie!!!! Działajcie kobietki, bo ja ograniczone możliwości mam, te kraty, wiecie...
Ciociu Iwlajn, długo zastanawiałem się, co ta fotka ukazuje. Myślałem: jakiś mop na dziwnym kiju... Ale dostrzegłem nos :crazyeye: Dziwne stworzenia na swiecie są, dziwne. Czy ja wiem, ja się chyba na tego komon... nie nadaję. Za delikatny jestem... Czy ktoś wie, gdzie dobrzy ludzie mieszkają???

Bratanek

Posted

Bratanku kochany, te wszystkie cioteczki co cię odwiedzają gdyby tylko mogły- już by cię zabrały. Tobie się taki super domek należy. Bratanku, szukamy tych dobrych ludzi. Mafia ma wtyki. Mafia ci w końcu domek znajdzie.

Posted

Bratanku - to ja zapraszam do Krakowa...wiem, ze tutaj jest daleko, ale bardzo mili ludzie tutaj sa i pieskow tez do zabawy baaardzo duzo !! tylko musisz sobie upatrzec jakas fajna rodzinke...albo samotna pania, ktora bedzie cie kochac do konca twojego zycia !! zaslugujesz na to przystojniaku ;)

Posted

[quote name='Kasia25']Bratanek jest biedny, taki biedny...........
Taki rudziutki i grubiutki:p
:scared:

Nie słuchajta, to nieprawda jest... ja nie grubiutki :shake: Ja nabzdyczony na Kasię, aż mi brzucho spuchło! Ja chćę zwiać ze schronu, musi mi ktoś pomóc!!!! Ciotki podśmiewaczki pfffffiiii...

Bratanek