t_kasiek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no i co sie dzieje z Bratankiem ?? czy ktos cos wie !!!!!!!!!!! ????????????? :( Quote
kasiafo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hej miejcie litość i napiszcie co u Bratanka Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Kochane Ciotki,rozmawialam 3 razy z pania od Bratanka,ale nie chce teraz jej nachodzic,poniewaz ma w domu ciezko chora matke. Quote
kasiafo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 brazowa1 napisał(a):Kochane Ciotki,rozmawialam 3 razy z pania od Bratanka,ale nie chce teraz jej nachodzic,poniewaz ma w domu ciezko chora matke. Czyli że wszystko jest ok? Quote
t_kasiek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tzn. u Bratanka dobrze, tak ?? tylko jego właścicielka ma problemy rodzinne, tak ?? :( Quote
Nayantara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jak tam sie trzyma nasz bratanek??.... dobrze tak? Quote
brazowa1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Bratankowa o psie wyraza sie w samych superlatywach! tak,jest wszystko dobrze,zadzwonie ponownie w tym tygodniu :) Quote
Neris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Mam nadzieję, że sobie dobrze radzi w nowym życiu... Quote
kasiafo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 I nadal nic nie wiemy jak się wiedzie Bratankowi? Quote
t_kasiek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja Bym Tak Bardzo Chciala Zobaczyc Jakies Foteczki Bratanka :( Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale nie zawsze mozemy ingerowac w zycie ludzi ,,czasem muzimy ich zostawic w spokoju,,,Tak jak ja np nie dawalam zdjatek petek,,,bo ludzie ktorzy je wzieli,,nic wspolnego z dogo nie maja,,,zyja czesto na wysokich obrotach ,,albo w blogiej ciszy ,,wiec nie chcialam wchodzic z butami ,,skoro wiem ze wszystko jest w pozadku i psy maja raj na ziemi,,Ja wiem ze ludzie czekaja na wiesci zdjatak i tp ,,bo w koncu wszyscy brali udzial w akcji ,,ale czasem czlowiek chce sie nacieszyc psem tylko dla siebie i miec spokuj,,,, Quote
kaerjot Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A wiecie kogo ja dziś spotkałam w kolejce????? Nie wiecie. Ale ja wam powiem. BRATANKA, BRATANKA spotkałam i jego państwa.:multi: :multi: :multi: Jaki on mięciutki teraz, przytył troszkę, wyjaśniał jakby. Pozwolił się pogłaskać, drapanko pod bródką też było, ale oczu od swoich państwa nie odrywał. Możemy być spokojni, ma psiak dobrze. Jego pan z wielką dumą pokazał mi bliznę na brodzie po zębach Bratana, broni psisko swojej pańci ukochanej. Chodzi bez smyczy (sama widziałam na peronie), ale ani myśli odchodzić za daleko. Po za tym ............. kocha pływanie w morzu. Więc chadza sobie na spacerki na dzikie plaże. Wybredny, byle czego nie zjada, najbardziej lubi, to co mu pańcia ugotuje. Na szczęście zdrowy. Sama nie wiem co jeszcze. Ogólnie od rana się uśmiecham i pewnie tak mi już dziś zostanie. Nie miałam aparatu, ale pstryknęłam dwie foty telefonem, niestety mnie mam kabla, więc nie mam jak wstawić. Jeżeli ktoś może, to chętnie wyślę mms-y. Jaaaaaaaaaaaa, ale mam radochę dzisiaj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jak cudnie się takie coś czyta-Ale nam Cioteczko piękne wieści z rana przyniosłaś :multi::multi::multi:, Bratanek mięciutki,,,zazdrosny o Pańcię:diabloti::loveu::loveu: Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :cunao: Kaerjot, dziekuję cioteczko!!! Moje ukochaństwo nadmorskie tak sobie żyję, no, no!!! I Pancia ma i Panią i dumni z niego... A na dogo prosiłaś??? Ja się nie znam na mms-kach :placz:, kto pomoże zobaczyć Bratanka???? Wy, cioteczki nadmorskie, to z aparatami musicie teraz chodzić, bo nie znacia dnia ani godziny... Quote
Neris Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Poproszę mms na 604 55 11 17. Ale będę mogła wstawić dopiero po 15, bo zaraz mam WIZYTĘ. Quote
kaerjot Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Niestety zaprosić zapomniałam, wiem gapa jestem, ale ja jechałam z nimi tylko od Gdańska Głównego do Wrzeszcza, to jest jakieś 10 minut. Dalej jechać nie mogłam, bo do pracy trza. :placz: Ja zaraz wychodzę i nie będę mogła zaglądać do kompa, więc jakby ktoś chciał te fotki do wstawienia, to poproszę o info 606 902 674. Quote
Neris Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hihi, mam go! Macie, nie będę wredna, zdążyłam przed WIZYTOM. Quote
Recommended Posts