brazowa1 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 przepraszam,ale zmieniłysmy termin na niedziele! sorki :) Quote
t_kasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 brazowa1 napisał(a):przepraszam,ale zmieniłysmy termin na niedziele! sorki :) :( a ja tak czekalam na wiadomosci !! Quote
brazowa1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 pani bratankowa kogos bliskiego do szpitala musiala odwiezc :( Quote
t_kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 brazowa1 napisał(a):pani bratankowa kogos bliskiego do szpitala musiala odwiezc :( oj to trzymamy kciuki, zeby to nie bylo nic powaznego i rodzina pani Bratankowej byla zdrowa ... Quote
penelopa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kochany Bratanek- nareszcie! Bądż szczęśliwy! Quote
t_kasiek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no i co tam u Bratanka ?? to dzis miala sie odbyc ta wizyta ?? Quote
t_kasiek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dalej zadnych wiesci od Bratanka ?? :( Quote
akucha Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Będą, będą :lol: Dogo dwa dni szwankowało, poczekamy jeszcze troszkę i Brązowa napisze. Ja sama jestem taaaka ciekawa :confused: Quote
kasiafo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 czytam i nie wierzę !!! Aż się wróciłam do połowy wątku czy mi się nie pomyliło BRATANEK MA DOM!!!Tydzień mnie nie było a tu takie wieści HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA ..........:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
t_kasiek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 akucha napisał(a):Będą, będą :lol: Dogo dwa dni szwankowało, poczekamy jeszcze troszkę i Brązowa napisze. Ja sama jestem taaaka ciekawa :confused: no cos nie pisze :( moze nie ma czasu....:confused: Quote
t_kasiek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 akucha napisał(a)::niewiem: :niewiem: :niewiem: :( :( :( mialy byc wiesci...moze jakis zdjecia w nowym domku a tutaj taka cisza :( Quote
t_kasiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 co z tym Bratankiem ?? zaczyna mnie martwic ta dluga cisza :( Quote
akucha Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 U Bratanka pewnie wszystko dobrze, tylko wizyta mogła nie dojść do skutku, bo nowa właścicielka ma chorą mamę. Cioteczka Brązowa zalatana, nowe psy w schronisku, nie denerwujcie się, ja jestem o niego spokojna :lol: A to przecież "mój Bratanek" :diabloti: Quote
iwonamaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Bratanku, jak ci się żyje w nowym domku? Quote
kasiafo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 akucha napisał(a):U Bratanka pewnie wszystko dobrze, tylko wizyta mogła nie dojść do skutku, bo nowa właścicielka ma chorą mamę. Cioteczka Brązowa zalatana, nowe psy w schronisku, nie denerwujcie się, ja jestem o niego spokojna :lol: A to przecież "mój Bratanek" :diabloti: A my się i tak martwimy. Quote
Kasia25 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Spokojnie ciotka Brazowa, mu krzywdy zrobić nie pozwoli!!! Wiecie, jak to jest mieć w domu kogoś chorego, po hospitalizacji, gości się odechciewa:cool1: Musimy być cierpliwi, ale ciocia B. to by mogła, jakiegoś smaska zdradzić, nie?:cool3: Quote
iwlajn Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cioteczki czy to prawda???? BRATANEK MA DOM???:multi::multi: :sweetCyb::laola::sweetCyb: :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::klacz::lilangel: Ale szczęście go spotkało!!!!!!!!!!!! To jakby słońce zaświeciło w te ponure dni!!!!!!!!! Zuch Chłopak- niech się dobrze sprawuje w domku!!!!!!! Ale się cieszę, Cioteczki!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tak ma domek, ale poki co zadnych wiesci nie ma :( Quote
Recommended Posts