akucha Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Radzę sobie, nie mam żadnego wyboru, jest jak jest :-( Czekam na dom... Bratanek Quote
kaerjot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cześć Bratanku, miło widzieć cię na dogo, nie ma to jak nadzór osobisty. Quote
t_kasiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 milo widziec...ale lepiej byloby zobaczyc, ze masz domek !! Quote
Ulaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='akucha']Radzę sobie, nie mam żadnego wyboru, jest jak jest :-( Czekam na dom... Bratanek :placz::placz::placz::placz::placz: Biedny pieseczku czym Ty sobie zasłużyłeś na DOŻYWOCIE????? Kto Cię ułaskawi...? Quote
akucha Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cześć ciociu Kaerjot :lol:, takie czasy... Trzeba wziąc swoje sprawy we własne łapy... Jak to dwunogi mawiają "umiesz liczyć, licz na siebie"... Ciociu Ula, może gdzieś napisać o to ułaskawienie??? Tylko gdzie? Czy kaczuszka może psa ułaskawić??? Bratanek Quote
Ulaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bratanku kochany piesku, Ty stale mi się śnisz i to są zawsze szczęśliwe sny!! A dziś Twoje wydrukowane zdjęcie widziała pewna pani, która straciła swojego pieska. I wyobraź sobie, że ta pani nie chce szczeniaczka! Opowiadałam o Tobie, jaki jesteś biedny i jak cioteczki kochane się o Ciebie martwią. Ale pani nie wierzy, że możnaby Cię ściągnąć z drugiego końca Polski... że komuś może na tym zależeć... Ja też tego nie wiem. Ale wierzę, że tak mogłoby być, dlatego ta pani ma "zakaz" szukania innych piesków :razz: Ty masz pierwszeństwo, za długo już czekasz. Quote
t_kasiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 co to za pani ?? masz znia moze jakis kontakt ?? przeciez Tinka przejechala prawie cala Polske zeby miec szczesliwy domek !! jest jakas nadzieja, ze ta pani zainteresuje sie Bratankiem ?? Quote
akucha Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ciociu Ula, ale cioteczka Brązowa mnie tak daleko pewnie nie puści... Jedna wyprawa na drugi koniec Poski już się odbyła, teraz nie ma szans... A co będzie, gdy Pani się mna rozczaruje??? Ja 6 lat w schronisku mieszkam... Ja pomyślę jeszcze... Chciałbym, ale... Bratanek Quote
millarca Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja myslałam, że to wy mi coś więcej powiecie... Bratanek zaadoptowany! Podobno pani, która go wzięła dowiedziała się o nim z internetu. A na stronie schroniska go nie ma... Brazowa mnie zabije. Rozmawialam z nią, ale byłam tak pochlonięta sprawą Figi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41172 że adopcja Bratanka zupelnie wyleciala mi z glowy! Quote
Kasia25 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bratanek ma dom!:multi: :multi: :multi: Czekamy na ifo ! Bardzo prosimy o wiadomości. Domku odezwij się :modla: :modla: :modla: BŁAGAMY! P.S Millarca, kogo jak kogo, ale Ciebie, Brazowa nie skrzywdzi:lol: Quote
Kara. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 COOOOO????:crazyeye: To prawda???? Akucha albo was podusi, albo się upije z radości.:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kara. napisał(a):COOOOO????:crazyeye: To prawda???? Akucha albo was podusi, albo się upije z radości.:evil_lol: To zależy ile czasu Ciocia A. chce na to poświęcić;) Wiadomo szybciej się upije, niż wszystkich znajdzie:evil_lol: Quote
Kara. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oceniając z wątku pokłady cierpliwości...to ja nie wiem:evil_lol: Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ojej, ja miałam też Bratanka w kilku netowych portalach - czy na pewno jest domek, czy już go zdjąć z ogłoszeń czy na wszelki wypadek poczekać 2-3 dni, żeby się upewnić. Tak się cieszę z Bratanka domku, oby domek wykazał sie cierpliwością dla psiaka który tyle czasu przebywał w psim sierocińcu - i dał mu szansę. Trzymamy kciuki, mocno!!! Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przeież mówiłem, że się wyprowadzam, wziąłem sorawy w swoje ręce i zaczarowałem dom :lol: Pa, pa cioteczko kochane!!! Mam nadzieje, że juz nigdy nie będziecie mnie hopać :loveu: Wasz Bratanek Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja nie wierzę!!!! Jeszcze nie... Czytam i czytam i czytam; sen to czy co??? Wrzuciłam go w sobotę do ogłoszeń trójmiejsckich - 4 juz raz, czyżby tam go wypatrzono? Uszczypnijta mnie ciotuchny... i powiedzcie, że on nie wróci... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
t_kasiek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='akucha']Przeież mówiłem, że się wyprowadzam, wziąłem sorawy w swoje ręce i zaczarowałem dom :lol: Pa, pa cioteczko kochane!!! Mam nadzieje, że juz nigdy nie będziecie mnie hopać :loveu: Wasz Bratanek Bratanku kochany !! placze z radosci !! :placz::loveu:tak strasznie sie ciesze !! :multi::multi::multi: mam nadzieje ze niedlugo beda jakies fotki z twojego nowego domku !! badz szczesliwy !! zaslugujesz na to !! Quote
kaerjot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Niech ktoś mi pomoże i pozbiera z podłogi moją szczękę. Bratanek w domu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
brazowa1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 kto powiedzial,ze ja nie skrzywdze Millarci? Skrzywdze! goraca linia Millarca-Brazowa1,rozpatrywanie tysiaca opcji,stały kontakt i "adopcja Bratanka wyleciala mi z glowy" ZA-BI-JE i Ramis sierota zostanie. Bardzo sie ciesze,ze kobieta na internecie sie dowiedziala,miala czas przemyslec itd.No i dla Was-panien wklejek to zywy dowod na skutecznosc Waszej pracy:) Ale wiecie,cieszyc sie bedziemy po kontroli poadopcyjnej :) Quote
Kasia25 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja powiedziałam, ja KASIA25, a co?!?!:diabloti: Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ty tak Kasiu nie przyznawaj się... przecież Ramisiem trzeba bedzie się zaopiekować :diabloti: Rudy do rudego... Quote
Kasia25 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ramiś, to piesek kochany.................... Nie powiem, że Brazowa w tym przypadku, będzie miała pod opieką ukochane koteczki:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Ulaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 COOOO :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: brak mi słów... a czy cudowna pani zarejestruje sie na dogo? Ciekawe jak Bratanek bedzie sie zachowywał w nowym domku :cool3: Quote
brazowa1 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dzis ide do schronu i postaram sie skontaktowac z ta pania, a jak sie juz skontaktujemy,poprosze o zalogowanie sie na Dogo. Kasia bierzesz Ramisia i Domela (tez rudy) Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 NO I SIE UDALO,,JESZCZE TYLKO OGLEDZINY W NOWYM DOMKU I BEDZIEMY SPOKOJNI!!! bIEDAK SIE DOCZEKAL ,,,PO JAK DLUGIM WYPATRYWANIU,,5 LETNIM ,6 LETNIM 7 LETNIM!!!!???? bIEDAK ..ALE TERAZ MA JUZ CIEPLU KAT I OBY WSZYSTKO UKLADALO SIE DALEJ JAK NAJLEPIEJ tAK SIE BARDZO CIESZE GDY TE DLUGOWIECZNE ...TAK NAZYWAM PSY SIEDZACE LATAMI DLUGIMI W SCHRONIE...PSY IDA W KONCU DO LUDZI!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts