Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

"Moglbym byc szczesliwy tak jak jestem urodziwy.Szesc lat siedze za kratkami z innymi pieskami"

Taka piosenke moglby Wam zaspiewac Bratanek.

Pojawil sie w schronisku razem ze swoim bratem "Bratankiem Wiekszym" juz 6 lat temu,mial wtedy 1,5 roku.Braciszek znalazl dom,a Bratanek mial pecha,po prostu pecha,bo zostal wstawiony do malo wyeksponowanego boksu.Jest normalnym psem,nigdy nie sprawial problemow.Spojrzcie na niego,potraficie zrozumiec DLACZEGO???dlaczego on tam jeszcze jest?
z kazdym rokiem robi sie starszy i za 2 lata jego szanse na adopcje drastycznie zmaleja.Teraz ma okolo7-8 lat.

To taki madry i zrownowazony pies.:placz:

przez ludzi ma skopane zycie.

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="3"]Bratanek wita wszystkich Dogomaniaków :lol:

brązowa, ale cudo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Oj, trzeba tu jedną z cioteczek do roboty popędzić :evil_lol:

Posted

:-(:-(:-(:-(:-( i co zrobic jak na razie nic nie mam ...:shake:... pamietam o tych biedulkach..:placz:a Bratanek jest przesliczny ..:p jak to sie stalo ze tak dlugo siedzi i nikt go nie wzial..:-( a zabieg 13.06 godz.9.00:-(

Posted

Iwonko :oops: o to to ja tez zadbam ..:loveu:
Akucha :klacz: morduj mnie , morduj, moze bedzie znow jakies szczescie przez to..:-(

Posted

Bratanek jest spokojnym,zrownowazonym psem.Byc moze nie zostal wybrany przez ludzi,poniewaz zza kraty glosno szczeka na obcych,bez pasji,ale glosno.Nigdy nie spotkalam sie u niego z agresja,pozwala sie wyczesywac bez najmiejszego problemu,takze pyszczek i lapki,ogonek,na co bez protestu pozwala niewiele psow.

Bardzo chce wychodzic na spacery,ale nie moge go wyprowadzac regularnie,poniewaz jego wspoltowarzysze nie akceptuja takiej sytuacji i boje sie konfliktow.

Boleje nad tym,ze przyszedl jako mlodziutkii piesek i strzeje sie w schronie.

Kiedys byl z nami na festynie dla psow,zachowywal sie bardzo fajnie :)
Socjalny,lubi ludzi,dotyk.Nie wszczyna konfliktow z psami,ale nie jest tez zupelnie poddanczy.

na spacerze chce pochlonac wszystkie zapachy na zapas.Trawa,ziemia,sloneczko,on to wszystko kiedys mial codziennie,znal to.Teraz zachowuje sie jakby odkrywal na nowo...jest zafascynowany:placz: ,a to powinno byc przeciez norma dla kazdego psa :placz:

Jest z niego maly grubasek.
Wykastrowany oczywiscie.

Posted

O jejku, jejku, on jest w Sopocie??:crazyeye: To gdzie on siedzi, że do tej pory go nie widziałam:shake: Takie cudo powinno iść na pierwszy szereg, żeby go zuważyć, to chętni na pewno by się znaleźli.
Brązowa1 napisz mi gdzie on siedzi, koniecznie muszę to maleństwo odwiedzić. Dobrze, że go wypatrzyłaś:loveu: to teraz ciocie zginąć mu nie dadzą:multi:

Posted

[quote name='oktawia

ależ to piękny rodzynek:-o i tyle lat w schornie?:shake: przecież on powinien być już zdobywcą na kundelkowych wystawach na pierwszej lokacie:crazyeye:[/quote']

Zgadzam się całkowicie, na wystawę z nim:loveu:
A potem na koncert Brathanków:lol:

Posted

i nie tylko mordkę-jakie piękne umaszczenie, super futerko=na pewno z gęstym podszersktkiem, biała krawatka na przedzie na tle intensywnej rudości dodaje blasku i wyrazistości jego pięknym oczom.......z taką reklamą idziesz na górę;)