AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 szczesciem w nieszczesciu bratanek ma Was zawsze moze choć troche pobiegac i złapac jakieś głaskanko:loveu: to i tak bardzo wiele rozumiem, ze poza tym u bratanka bez zmian..?:-( zadnego nawet cienia domku nie widac..?:-( Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 płakać mi sie chce.. chyba nie jestem optymistką... ale nią zostane... dajcie tylko szansę Bratankowi... Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no oprócz nas, oczywiscie ale my sie niestety nie liczymy jak czytam np o cudzie noworocznym w postaci ekspresowej adopcji boksi z wypadnietym oczkiem to myśle sobie w czym nasz bratuś gorszy jest, ze tak długo musi czekać:-( Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 radosny psiak.... nie wzruszy nikogo.. moze w nowym roku przyjdzie szczęscie i dla bratanka chociaz kolejka chorych, kalekich, słabych, smutnych, porzuconych zawsze bedzie długa a one wszystkie przed bratankiem... on przeciez moze poczekac... Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 No własnie,on nie moze tak czekac na starość. Wiecie,jaki on jest super? jak przybiega na spacerach,zeby w nagrode dostac glaskanie? Jaka ma sliczna morde "pozyczona" od border terierra. Nie ciagnie na smyczy,po miesiacu aklimatyzacji w domu nikt by nie powiedzial,ze to przez tyle lat byl schroniskowy pies. Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 z kazdym miesiacem (niestety...) jestem coraz bardziej zachwycona Bratankiem.Wiem,ze dla niego te krotkie spacerki to esencja zycia.Chwile normalności. Okazuje duze przywiazanie,wtula sie,patrzy tymi okragłymi slepiami.Zmienił sie bardzo. Quote
akucha Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 I doczekałam się fotki Bratanka :-( :-( :-( ... Bratanek i jego codzienność [SIZE="3"]Kto zwróci mu wolność???? Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Bedzie domek,bedzie...zawsze sie znajduje,prawda? Quote
sonieczka24 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Bratanku bidulku,jaka Ty masz poczciwa buzke:)kochany Bratanek!!Spojrzcie na niego!!!Jest taki malutki,ze napewno znajdzie cieply kacik w nowym domku!! Quote
brazowa1 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 No,malutki to on nie jest! Jest nieduzy,fakt,ale to mocno zbudowany pies. Wychodzimy domek,zobaczycie,wychodzimy. Quote
Ulaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jak ktoś weźmie Bratanka to będzie miał przerąbane :evil_lol: Tyle ciotek będzie go molestować :razz: Quote
AniaB Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no właśnie... moze ktoś chciałby i wziąć bratka, ale boi sie ze zaadoptuje go razem z połową dogomanii:lol: :lol: Quote
brazowa1 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Akuszka,ja tez poczysciłam :) w schronisku jest suka z cieczka i Bratanek znowu zakochany,robi sie bezmyslny :razz: .Musze poczekac z 2 tygodnie,az wroci mu rozum. Quote
akucha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cioteczki, Wy tez pousuwajcie swoje hopki. Niech wątek trochę sie odchudzi, bo ludziska boją się tu zaglądac. Quote
akucha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :evil_lol: A kto lubi??? Sprzatanie wszelakie jest feeeeee.... Baratanek skacze na pierwszą, domu szukamy!!!! Quote
Celina12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ..ja już kiedyś posprzątałam..ale mogę znowu ... Quote
akucha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nikt tak długo Bratanka nie odwiedził :shake: A my mu domu szukamy i szukamy... Quote
akucha Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 W czyim domu stoi ten zielony fotel???? Bratanek pyta... Quote
iwlajn Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bratanku zawróciłeś w głowie cioteczkom. Mały przystojniaku:loveu: Quote
akucha Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Bratanek na pierwszą!!! Staraj się, żeby dom wypatrzył, koniec z ogonami!!! Quote
Recommended Posts