Kasia25 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Tylko Ciotki tu zaglądają:-( A gdzie domek, no gdzie????????? Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zawsze kiedy przegladam strony i widze to wspaniale zdjecie SEndi , rudaski to nie moge sie na nie napatrzec,,,ONo jest piekne,,,uwielbiam je,,Mysle ze duzu format w antyramie i pokoj wyglada wspaniale pod wzg artystycznym A co do naszego bratanka ,to moze temu rudasowi tez sie tak poszczesci!!!!!!! Quote
iwlajn Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Piękne jest to zdjęcie, piękne, piękne. No ale jak ktoś jest taki fotogeniczny, to co się dziwić. Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 bRAZOWA NA PRAWDE LADNE ZDJATKO WAM WYSZLO NIE MA CO,, A NASZ BRATAN DO GORY eeeee BO TO JEGO STRONA?? OJ TAK TAK WIEC HOP HOP:eviltong: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 wiewiora1,to jeszcze TWOJE zdjatko. A Bratan mnie dzis zadziwił,na pozytyw oczywiscie.Spacerek (juz po nocy),potem szybka kawa w pomieszczeniu socjalnym (o 18tej,jak znalazł ) oczywiscie z Bratankiem i młody po paru minutach lekkiego niepokoju,połozył sie,cały czas na mnie patrzał,a potem...brzuszkiem do gory! szczeniaczek jeden.Rozczulił mnie.Tyle lat w shronie,a mu sie przypomniało,jak sie brzuszkiem do głaskania ustawic. Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 TO JESZCZE MOJE ZDJATKO? NIE PRZYPOMINAM GO SOBIE,,, a CO DO BRZUSIA TO PSY WIEDZA JAK ROZCZULIC CZLOWIEKA,,,,CO NIE???? OJ CWANIACZKI JEDNE:lol: Quote
iwlajn Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jak miło słuchać o Bratanku-Szczeniaczku:) No tak, on Brązowej na wszystko pozwala. Ma do niej wielkie zaufanie. Quote
BasiaD Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kto da domek pięknemu Rudzielcowi.Bratanek już tak długo czeka.Domku znajdź się pliss :modla: Quote
Kasia25 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Rude mało słonko, kto mu da odetchnąć, przytuli, wytrze łapki po spacerku?????????? Quote
brazowa1 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 No własnie,najgorsze,ze on taki fajny jest.Nic mu zarzucic nie mozna. Mordka sliczna,oryginalny,fajny,zdrowy. To o co chodzi? Quote
kaerjot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 brazowa1 napisał(a):No własnie,najgorsze,ze on taki fajny jest.Nic mu zarzucic nie mozna. Mordka sliczna,oryginalny,fajny,zdrowy. To o co chodzi? No właśnie ? Quote
brazowa1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Ktos go kiedys zaczarował,na bezdomoność i wieczne schronisko. Sa takie psy: Czernik,Dziki Rex,Myszka-Idiotka,Kama-Grazynka.Ruda Diana,Szaruś...:placz: Nad kazdym z tych psow mozna płakać. wielu z nich juz nie ma,ostatnio odszedł Max czarny,zył,był,nikt po nim nie zapłakał.Nawet ja go nie dobrze znałam,bo zawsze były inne psy... Byłam wdzieczna pracownikom,ze kazdy z nich po kolei mowił mi,ze Maxa juz nie ma,tzn,ze chociaz ich jakos to obeszło. Nie chcialabym,zeby taki los spotkał Bratanka. Quote
iwlajn Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dziękujemy z Bratankiem, kochana Akuszko. Niech mu się wyczaruje dobry domek. Święta tuż, tuż. Quote
Kasia25 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ciocia Brazowa, jak zwykle o wszystkich pamięta i jest!!! Ale dom potrzebny!!! Quote
iwlajn Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bratanek na smakołyki nie poleci- to dobrze, nieprzekupnym stróżem będzie. Quote
Kar0la Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bratanku naprawdę czas najwyższy do domu. Quote
iwlajn Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Bratanek nie bierze i w mafii jest? Coś tu nie pasuje. Bratanek bierz przykład z Kluchy, a jak nie to uciekaj już do domu. Quote
Recommended Posts