Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze kiedy przegladam strony i widze to wspaniale zdjecie SEndi , rudaski to nie moge sie na nie napatrzec,,,ONo jest piekne,,,uwielbiam je,,Mysle ze duzu format w antyramie i pokoj wyglada wspaniale pod wzg artystycznym
A co do naszego bratanka ,to moze temu rudasowi tez sie tak poszczesci!!!!!!!

Posted

wiewiora1,to jeszcze TWOJE zdjatko.

A Bratan mnie dzis zadziwił,na pozytyw oczywiscie.Spacerek (juz po nocy),potem szybka kawa w pomieszczeniu socjalnym (o 18tej,jak znalazł ) oczywiscie z Bratankiem i młody po paru minutach lekkiego niepokoju,połozył sie,cały czas na mnie patrzał,a potem...brzuszkiem do gory! szczeniaczek jeden.Rozczulił mnie.Tyle lat w shronie,a mu sie przypomniało,jak sie brzuszkiem do głaskania ustawic.

Posted

Ktos go kiedys zaczarował,na bezdomoność i wieczne schronisko.
Sa takie psy: Czernik,Dziki Rex,Myszka-Idiotka,Kama-Grazynka.Ruda Diana,Szaruś...:placz:
Nad kazdym z tych psow mozna płakać.

wielu z nich juz nie ma,ostatnio odszedł Max czarny,zył,był,nikt po nim nie zapłakał.Nawet ja go nie dobrze znałam,bo zawsze były inne psy...
Byłam wdzieczna pracownikom,ze kazdy z nich po kolei mowił mi,ze Maxa juz nie ma,tzn,ze chociaz ich jakos to obeszło.

Nie chcialabym,zeby taki los spotkał Bratanka.