kaerjot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dużo tych niestety, a Bratanek w schronie, ................. niestety Quote
BasiaD Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bratanek na 1 - domek potrzebny na Święta! Quote
AniaB Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 oj slicznosci ślicznosci, co to z toba bedzie...:-( Quote
iwlajn Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Pewnie, że będzie dobrze. Kiedy, jak nie w ten Wigilijny czas mamy w to wierzyć. Quote
Kar0la Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Oj żeby magia Świąt zadziałała i ktoś adoptował Bratanka przed Świętami...:modla: Quote
Ulaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 akucha napisał(a):Wystarczy go wziąć na ręce, żeby był w siódmym niebie... :placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Akuszka nosi go ze soba po Dogomanii,w koncu ktos go wypatrzy.na pewno. Quote
Ulaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Patrzcie o której godzinie podnoszę Bratanka... Jakby był teraz w swoim domku, w swoim łóżeczku, pewnie by się na drugi boczek przekręcał... Ehhh... Już niedługo! Quote
AniaB Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 bratusiu kochany psiaczku - wyróżniasz sie jedynie urodą i uśmiechnietym pycholkiem czy o wystarczy zeby znaleźć domek? Quote
akucha Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Boże, daj dom Bratankowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serce się kraje, gdy na niego patrzę i rozpada się na kawałki, gdy przypomnę sobie, że tyle lat bezdomny, niczyj, niekochany....:-( Kasiu, takie to piękne, on mógłby w reklamach występować!!! Quote
Kasia25 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 rzeczywiście, on ładnitki!!!! Poprawiłam troszkę, może kogoś zuroczy................. Quote
brazowa1 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 slicznota jest! gdy patrzy na mnie tesknym wzrokiem zza krat,serce sie kraje. Dzis spacerek zaliczył,jutro zrobie mu z rana swiateczny spacer,troche dłuzszy,moze do lasu skoczymy? Podziwiam,jak mało trzeba dac psu (troche zainteresowania,krotki,nieczesty spacerek),zeby rozkwitł ;od razu zmienia mu sie wzrok.Zaczeło mu na czyms zalezec,ma teraz cel w zyciu. szkoda,zeby to zostało zmarnowane. Quote
AniaB Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 musimu wierzyc, ze to nie zostanie zmarnowane:kciuki: nie weim juz czy jego ślicznosć to atut czy raczej przeszkoda:cool3: zawsze myslałam, ze ludzie pragną slicznych kochanych zdrowych piesków takich właśnie jak bratanek Quote
brazowa1 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 AniaB,Bratanek juz nie jest pluszowy :cool3: Ciotka Brazowa wyskubała mu plusz i zrobił sie szorstkowłosy. Maluch zrobił mi swiateczna niespodzianke.Widac nasycił sie spacerkami,wie o co chodzi i dzis na moje " dawaaaj tutaj,dawaaaj!" przybiegł radosnie.Jako nagroda bylo po prostu glaskanie.To chyba dla niego najlepsze. Tylko niech on juz idzie do domu. Quote
AniaB Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 brazowa1 napisał(a):AniaB,Bratanek juz nie jest pluszowy :cool3: Ciotka Brazowa wyskubała mu plusz i zrobił sie szorstkowłosy. Maluch zrobił mi swiateczna niespodzianke.Widac nasycił sie spacerkami,wie o co chodzi i dzis na moje " dawaaaj tutaj,dawaaaj!" przybiegł radosnie.Jako nagroda bylo po prostu glaskanie.To chyba dla niego najlepsze. Tylko niech on juz idzie do domu. tak, tak, głaskac, głaskać i do domu !!!:loveu: :loveu: PS ja zostawie jednak, ze pluszowy - bo co ja teraz napisze - ze wyskubany...? :lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
AniaB Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 no śliczny śliczny śliczny:loveu: :loveu: :loveu: ma piekny kolor siersci - taki niespotykany intensywny rudy Quote
brazowa1 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='akucha']Kasiu, wykastrowany jest :razz: Akucha! uspokoic sie prosze! ;) Quote
kaerjot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Bratanek - rudzielec skacze na początek Quote
brazowa1 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 a ja tam Akucha wierze,ze mu domek "wynosisz" Quote
Kar0la Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A jakby pięknie Bratanek prezentował się na tle choinki... Quote
Ulaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Śniło mi się, że Bratanek znalazł domek i że spotykałam go na spacerkach... Było tak ślicznie - wiosennie, zielona trawka, powietrze pachniało, a Bratanek szedł na smyczce ze Swoją Własną Panią i co chwilę odwracał główkę by na nią popatrzeć i pyszczek mu się śmiał i oczka też... A ja wogóle nie czułam, że to sen, to było jak prawda!!! Quote
kaerjot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Napewno to zobaczymy, tylko chciałoby się, żeby już. Quote
iwonamaj Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dawno nie zaglądałam, kochany...Ciągle mam nadzieję, że znajdę twój watek na "już w nowym domu"... To niesprawiedliwe...Życzę ci w Nowym Roku domku- najlepszego z najlepszych!!! Quote
Recommended Posts