Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzcie o której godzinie podnoszę Bratanka... Jakby był teraz w swoim domku, w swoim łóżeczku, pewnie by się na drugi boczek przekręcał... Ehhh... Już niedługo!

Posted

Boże, daj dom Bratankowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serce się kraje, gdy na niego patrzę i rozpada się na kawałki, gdy przypomnę sobie, że tyle lat bezdomny, niczyj, niekochany....:-(

Kasiu, takie to piękne, on mógłby w reklamach występować!!!

Posted

slicznota jest!
gdy patrzy na mnie tesknym wzrokiem zza krat,serce sie kraje.

Dzis spacerek zaliczył,jutro zrobie mu z rana swiateczny spacer,troche dłuzszy,moze do lasu skoczymy?
Podziwiam,jak mało trzeba dac psu (troche zainteresowania,krotki,nieczesty spacerek),zeby rozkwitł ;od razu zmienia mu sie wzrok.Zaczeło mu na czyms zalezec,ma teraz cel w zyciu.
szkoda,zeby to zostało zmarnowane.

Posted

musimu wierzyc, ze to nie zostanie zmarnowane:kciuki:
nie weim juz czy jego ślicznosć to atut czy raczej przeszkoda:cool3:
zawsze myslałam, ze ludzie pragną slicznych kochanych zdrowych piesków

takich właśnie jak bratanek

Posted

AniaB,Bratanek juz nie jest pluszowy :cool3:
Ciotka Brazowa wyskubała mu plusz i zrobił sie szorstkowłosy.

Maluch zrobił mi swiateczna niespodzianke.Widac nasycił sie spacerkami,wie o co chodzi i dzis na moje " dawaaaj tutaj,dawaaaj!" przybiegł radosnie.Jako nagroda bylo po prostu glaskanie.To chyba dla niego najlepsze.
Tylko niech on juz idzie do domu.

Posted

brazowa1 napisał(a):
AniaB,Bratanek juz nie jest pluszowy :cool3:
Ciotka Brazowa wyskubała mu plusz i zrobił sie szorstkowłosy.

Maluch zrobił mi swiateczna niespodzianke.Widac nasycił sie spacerkami,wie o co chodzi i dzis na moje " dawaaaj tutaj,dawaaaj!" przybiegł radosnie.Jako nagroda bylo po prostu glaskanie.To chyba dla niego najlepsze.
Tylko niech on juz idzie do domu.

tak, tak, głaskac, głaskać
i do domu !!!:loveu: :loveu:

PS ja zostawie jednak, ze pluszowy - bo co ja teraz napisze - ze wyskubany...? :lol: :lol: :lol: :eviltong:

Posted

Śniło mi się, że Bratanek znalazł domek i że spotykałam go na spacerkach... Było tak ślicznie - wiosennie, zielona trawka, powietrze pachniało, a Bratanek szedł na smyczce ze Swoją Własną Panią i co chwilę odwracał główkę by na nią popatrzeć i pyszczek mu się śmiał i oczka też... A ja wogóle nie czułam, że to sen, to było jak prawda!!!

Posted

Dawno nie zaglądałam, kochany...Ciągle mam nadzieję, że znajdę twój watek na "już w nowym domu"... To niesprawiedliwe...Życzę ci w Nowym Roku domku- najlepszego z najlepszych!!!