iwlajn Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ten dzień dzisiaj jakiś taki... Ale poczytam Exuperego i jutro będzie lepiej. Na pewno. Quote
wiewiora1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dziwie sie . bo z tego co wiem wielu ludzi chce orginalnego psa, a wg mnie Bratanek taki jest , nie ma wiele rudych psiakow, Wiekszosc to czarne , lub brazowe, a on jest taki piekny rudy , a do tego taki fajniasty Bardzo dlugo juz nasz maluch czeka, szkoda,,,,,, Quote
brazowa1 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='akucha']Pies, na którego rzucono urok!!! Zaklęto go na długie lata w schroniskowego więźnia samotności, zapomnienia i tęsknoty :-( Święty Franciszku, ratuj go!!!! Otwórz ludziom oczy i serca, niech zauważą Bratanka!!! szukamy domu z ogrodkiem i wesolych,dobrych ludzi. Quote
penelopa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Zaraz, zaraz... jaki urok??? Urokiem swym to Bratanek rzuca na kolana...:loveu: Quote
penelopa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Oj no to może by z nim do gazety uderzyć psiej??? widziałam artykuł o Zuzi... co? i jest rubryka o adopcjach w tej samej gazecie... Quote
penelopa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 akucha napisał(a):to nie jest takie proste, trzeba mieć wejścia... nie żartuj... to którędy się wchodzi???:) albo którędy do wejścia:) zadzwonię... zapytam Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='akucha']On taki refleksyjny, moralizatorski... pocieszy Cię??? To mój ulubiony fragment: "Na pustyni czuje się upływanie czasu. W spiekocie słonecznej idzie się ku wieczorowi, ku temu chłodzącemu wiatrowi, który owionie członki i zmyje pot. W spiekocie bydło i ludzie tak nieuchronnie, jak do śmierci idą do tego rozległego źródła. W ten sposób bezczynność nie jest nigdy daremna. I każdy dzień wydaje się piękny, jak owe drogi co wiodą do morza." Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dla mnie te słowa są wielką pociechą. Przypominam je sobie, kiedy zaczynam wątpić w dobre domki dla naszych psów. One mi uświadamiają, że to czekanie , ta "bezczynność nie jest nigdy daremna". Przywracają mi wiarę, po prostu. Quote
brazowa1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Bratanek od macochy??? Tak bez rymu? Buuu Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Rymować, rymować, nie spać tylko wiersze pisać!!! Quote
wiewiora1 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Bratanek zapewne w koncu znajdzie swoja bratnia dusze, oby to tylko nie trwalo zbyt dlugo To taki dobry chlopak,,, Quote
Kasia25 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Taki uśmiechnięty pyszczek ma, kto mu miejsce w swoim domu, da? Quote
Kasia25 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Bratanek, nie chce już marznąć, tęsknić i prosić!!! Weź go do domu i uratuj kolejne, złamane psie serce......... Quote
iwlajn Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Bratanek jak zwykle wesoło podrygiwał przy siatce, kiedy przechodziłam koło jego boksu. Wesoły, śliczny chłopak. Quote
iwlajn Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Bratanek bardzo rzuca się w oczy pośród innych czarnych, popielatych, szarych, białoczarnych piesków. Jest jedynym soczystym ciepłym kolorem po tej stronie pawilonu. Quote
iwonamaj Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Śliczny chłopak z tego Bratanka, ale jakoś nie ma szczęścia... Quote
wobie Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :loveu:śliczniutki jesteś Bratanek!!! Czy znajdzie się dobra duszyczka i zabierzego do swojego domku? TAK Bratanek na pierwszą stronke hops :multi: Quote
kaerjot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Biedny, biedny psiak. Taki urodziwy, grzeczny, a wyrok odsiaduje taki długi. Quote
iwlajn Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Soczysty Rudy Bratanek... Wygląda jak soczysta pomarańczka:smilecol: Quote
Recommended Posts