Jump to content
Dogomania

Terierowaty,rudy,bardzo ladny Bratanek,od 6 lat czeka....MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwie sie . bo z tego co wiem wielu ludzi chce orginalnego psa, a wg mnie Bratanek taki jest , nie ma wiele rudych psiakow, Wiekszosc to czarne , lub brazowe, a on jest taki piekny rudy , a do tego taki fajniasty
Bardzo dlugo juz nasz maluch czeka, szkoda,,,,,,

Posted

[quote name='akucha']Pies, na którego rzucono urok!!! Zaklęto go na długie lata w schroniskowego więźnia samotności, zapomnienia i tęsknoty :-(

Święty Franciszku, ratuj go!!!! Otwórz ludziom oczy i serca, niech zauważą Bratanka!!!

szukamy domu z ogrodkiem i wesolych,dobrych ludzi.

Posted

[quote name='akucha']On taki refleksyjny, moralizatorski... pocieszy Cię???

To mój ulubiony fragment:

"Na pustyni czuje się upływanie czasu. W spiekocie słonecznej idzie się ku wieczorowi, ku temu chłodzącemu wiatrowi, który owionie członki i zmyje pot. W spiekocie bydło i ludzie tak nieuchronnie, jak do śmierci idą do tego rozległego źródła. W ten sposób bezczynność nie jest nigdy daremna. I każdy dzień wydaje się piękny, jak owe drogi co wiodą do morza."

Posted

Dla mnie te słowa są wielką pociechą. Przypominam je sobie, kiedy zaczynam wątpić w dobre domki dla naszych psów.
One mi uświadamiają, że to czekanie , ta "bezczynność nie jest nigdy daremna".
Przywracają mi wiarę, po prostu.

Posted

Bratanek bardzo rzuca się w oczy pośród innych czarnych, popielatych, szarych, białoczarnych piesków.
Jest jedynym soczystym ciepłym kolorem po tej stronie pawilonu.