kaerjot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 iwlajn napisał(a):Bratanek nie bierze i w mafii jest? Coś tu nie pasuje. Bratanek bierz przykład z Kluchy, a jak nie to uciekaj już do domu. A co ciotce nie pasuje? W mafii się nie bierze, tylko wymusza, w przypadku Bratanka - serce :loveu: Quote
iwlajn Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj bierze się w mafii, bierze. Patrz: Kluska.:diabloti: Wzorcowy mafiosek. Quote
AniaB Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 jaki piekny, pogodny pies to chyba niemozliwe, ze ciagle bez domu:shake: i az szesc lat w schronisku.. niepojete... trudno czasem zrozumiec ludzi.. Quote
AniaB Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no własnie niestety - nie ma praktycznie zadnych reguł przy adopcjach czasem przypadki beznadziejne, kalekie znajduja domy w mig, a piekne nierzadko rasowe czekają miesiacami może po świetach, po całym zamieszaniu bozonarodzeniowo - sylwestrowym ludzie dostrzegą Bratanka takie moje marzenie... Quote
kaerjot Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Tak mało psu potrzeba do szczęścia: spacerek, posłanko, pełna miseczka, człowiek, który czasami pogłaszcze. Dlaczego nie możemy zapewnić tego wszystkim psiakom. Quote
AniaB Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 nie moze mi ten bratanek wyjść z głowy... niestety w obecnej sytuacji nie mam nawet cienia szansy myslec o nim poważnie:shake: :-( a rok to on na pewno czekał na mnie nie będzie - wierze w to mocno!!! Quote
Kasia25 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Baratanek już od rana szuka swego Pana Quote
Kar0la Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cioteczka Brązowa farbuje wszystkie psiaki na rudo. ;) Może Bratanka trzeba przefarbowac np. na czarno? ;) A tak poważnie. Taki słodziak i nadal bez domu. To jest po prostu niewiarygodne...:shake: Quote
iwlajn Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Czarnych też sporo szuka domku. Więc czarny odpada. Może na zielono? Powiemy, że zzieleniał z zazdrości, że inne pieski mają domy. No co, trzeba jakiejś wady się u niego dopatrzyć. Bratanek nie bierze, to niech chociaż zielenieje.Bo inaczej to nikt nie uwierzy, że on taki idealny. Quote
AniaB Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 bratanek wyglada jak pluszowa zabawka piękny:loveu: :loveu: i ciągle bez domu...:-( Quote
iwlajn Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Bratanku pokaż swoje wdzięki na pierwszej stronie:) Quote
brazowa1 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Bratanek robi sie coraz bardziej niuniusiowaty.To dobrze. wie,ze jest wyjatkowo traktowany i gdy otwieram bramke od jego boksu,to wyjscie dotyczy wlasnie jego! kiedys gnał przed siebie,zdezorientowany,obojetnie w ktora strone,teraz nauczył sie trasy wyjscia ze schronu.Wie,przed ktorymi drzwiami musi czekac na zapiecie na smycz.I cieszy sie,wariuje! Najgorzej,gdy go widze,jak przylepiony do kraty patrzy za mna tymi okragłymi slepkami. Quote
AniaB Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 grzeczny, słodki chłopczyk:loveu: dlaczego nie jest popularny?...:shake: :-( a jaka jest jego historia? czy ktos go oddał? czy z interwencji? kto moze dac bratankowi dom? utrzymanie takiego psiaka niewiele kosztuje, a ile miłości i radosci w zamian... Quote
jnk Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Trafiłam właśnie na Bratanka. Nie mogę pomóc inaczej, jak tylko podnosząc go. Jeśli będzie potrzebna pomoc finansowa, proszę o info na priv. Quote
Ulaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 To są jeszcze osoby, które nie widziały Bratanka? On już tak strasznie długo tutaj jest :-( Quote
jnk Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ulaa napisał(a):To są jeszcze osoby, które nie widziały Bratanka? On już tak strasznie długo tutaj jest :-( On nie jest tutaj długo. Jest zaledwie od czerwca, a na dogomanii to nie jest strasznie długo. Quote
iwlajn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bratanek czeka długo, oby ten rok był ostatnim który przyszło mu spędzić w schronie. Quote
Ulaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dlaczego Bratanek nie ma domku tak długo? Czy ktoś to wie? :-( Quote
Recommended Posts