kaerjot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Bratanku przecież już znasz zasady: na pierwszą stronę hop Quote
penelopa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No Misiu, może wreszcie ktoś Cię zobaczy! Quote
brazowa1 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Bratanek jest trawozerca,uwielbia trawe.On sobie pogryza,ja go skubie.Teraz juz tylko łepek,reszte zostawiam,zeby mial futerko na zime. Jejku,jak on sie cieszy na spacery!Przepycha sie przez psy,"ja! ja ide! JA!" Czuje sie podle,ze z jego boksu tylko on ze mna chodzi,ale ja po prostu nie mam czasu... On sie czuje bardzo wyrozniony,mam nawet wrazenie,ze z psa z przedostatniej pozycji bardzo sie wybil. Na spacerach procz jedzenia trawy weszy i weszy.Chwyta wszelkie zapachy. Quote
Kar0la Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Rudy, rudy, rudy rydz :painting: taka piękna sztuka.... Rudy, rudy....kto Bratanka szuka??? Quote
BasiaD Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 HOp do góry! Bratanek pięknie prosi o domek! Quote
iwlajn Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 brazowa1 napisał(a): Jejku,jak on sie cieszy na spacery!Przepycha sie przez psy,"ja! ja ide! JA!" On sie czuje bardzo wyrozniony,mam nawet wrazenie,ze z psa z przedostatniej pozycji bardzo sie wybil. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A to co takiego, to Bratanek jeszcze nie w domku. Co mu tak dobrze. Psiulku - pchaj się i pokazuj. Domek musi być Quote
iwlajn Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Bratanek naprawdę wybił się na przód w swoim boksie. Dziś jak odwiedzałam pieski, przyleciał i on ale jak zobaczył że to nie brązowa i że na dodatek przyszłam bez groszków poszedł podlewać ścianę. Jednym słowem olał mnie. Quote
iwlajn Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja go nie biorę bo mam obawy brać psa z boksu, gdzie siedzi ich kilka. No wyjątkiem jest Klusia, bo ona rządzi u siebie więc ma prawo wychodzić. Ale to prawda, za rzadko przychodzę. Quote
brazowa1 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Iwlajn,ja sie bardzo ciesze,ze przychodzisz i one tez,przede wszystkim one! czy to jest raz czy dwa razy w tygodniu,dla psow w schronisku zawsze oznacza to duza zmiane na lepsze.Wszyscy pracujemy lub uczymy sie i nikomu nie jest latwo zwiekszyc czestotliwosc .Czasem to wrecz niemozliwe. Rozumiem doskonale Twoje obawy przez braniem na spacer tam,gdzie jest ich kilka w boksie.Marian (ten bialo-czarny) i Koko (pudel) sa zazdrosne. gryzace sie psy nigdy nie sa fajne.... Bratanek lec do gory i szukaj domu !!!! Quote
iwlajn Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 akucha napisał(a):Ja sobie tylko żartowałam :oops:, Iwlajn, ja nie czepalsko piszę!!! Akucha ale ja wiem, że żartowałaś:loveu: no co Ty?;) A ja naprawdę żałuję, że nie odwiedzam piesków częściej. Ale jasne brązowa masz rację. Nawet jeśli to tylko raz w tygodniu- mają na co czekać. Quote
iwlajn Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Rudaski to takie wyjątkowe, oryginalne pieski. Mama mojej koleżanki tylko takiego chciała no i mają rudego Fuksa- przyjaciel mojego Pynia a włosy z zamiłowania do koloru też farbuje na rudo. Quote
psokot Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Bratanku, zachwyciłeś mnie dzisiaj urodą i wdziękiem :). Wędruj na górę, psiaczku. Quote
iwlajn Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 psokot napisał(a):Bratanku, zachwyciłeś mnie dzisiaj urodą i wdziękiem :). Wędruj na górę, psiaczku. Były odwiedziny u Bratanka? Był spacerek? Quote
kaerjot Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Po co tym ludziom oczy, skoro takiego pięknego Bratanka nie widzą???? Quote
iwlajn Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Akucha a mówiłaś że nie umiesz piesków wystawiać na stronki- a tu taka super robota. Quote
iwlajn Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Że go ta mordka nie boli od ciągłego uśmiechania się... Quote
Recommended Posts