Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daj mi znać na priv jak coś będziesz wiedziała. Piesek jest ładny ma miłą mordkę i chciałbym mu pomóc. Może uda się coś konstruktywnego zrobić.

Posted

Jestem,
zadzwonię Wilczku, zadzwonię....mam problem. Wraca wyadopotowana pieciomiesięczna sunia - moja podopieczna. Przywiozłam ja z Warszawa do Sosnowca. Teraz przeszkadza....muszę znaleść jej dom :(

Posted

własnie widzialam watek niechcianej suni:-(.
To jest własnie cos czego boimy sie najbardziej...Nagle ludziom cos nie pasuje, a co najgorsze nawet nie potrafia sie przyznac co i dlaczego...

Pisałam do pana Tosi na FB.Jutro obiecał foty...:roll:

Posted

mam fotki Tosi.Ta jest najlepsza.Pan sie chyba nie specjalizuje w robieniu fot.Tosia sie rusza i nie idzie zrobic. (czemu ja umiałam...)
Może któras cioteczka kiedys na wizycie zrobi jej lepsze:)

Posted

Dziś dzwonił pan od Lusi. Wszystko w najlepszym porządku. Jedynie Lusia panicznie boi się małych dzieci. Jak przychodzą wnuki do państwa, psiak chowa się w najciemniejszy kącik i wychodzi dopiero jak pójdą. Za to bardzo lubi starszego chłopca. Państwo jednak nie robią z tego tragedii W ogóle oni mają takie podejście, że pies też może mieć swoje nawyki i przyzwyczajenia, które trzeba szanowac.

Posted

u Tosieńki tez super wiadomosci.Tosia zakochana w Panu a Pan w Tosi. Spi juz oczywiście w łóżku-chociaż w nogach.Wiedziałam, że to sie stanie hihi, taka Tosia potrafi obłaskawić ludzi:) W ogródku bawi sie czasem ze sroką, pilnuje swego pana jak lew obronny i jest bardzo sprytna.
Ech...balsam na sercu...:)