wiga138 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Kochane Cioteczki :) Jestem tu w Warszawie, blisko Tosi :):):) Nie martwcie się proszę ! Nie będę dzwonić zbyt często, na wizytę poadopcyjna pójdziemy po ok 4ch tygodniach. DAJMY szansę Tosi i jej Panciowi na pokochanie się nawzajem :) Trzymam rękę na pulsie ! Mogę Wam objecać, że Pan będzie KONTROLOWANY. Zadzwonię dziś po poł. i napiszę na forum dziś albo jutro bo w domu mam problemy z łączami. Wilczku - kiedy ostatnio dzwoniłaś do Pana ? Quote
wilczek007 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 w poniedzialek wieczorm napisałam sms czy wszystko w porządku jest z Tosią. Opowiedział,ze jak najbardziej i Tosia juz bez szwów:) Miałam zakaz przywiązywania sie do wyadoptowywanych psów,złamałam go...:(..:) Hm...to teraz mam dylemat skoro 4 tygodnie,bo miałam chęc zamówic pakiet ogłoszen dla Piracików chociaz i wspomoc i pszczynskie psiaki, ale to poczekam. Chyba ze ktos chce zwrot pilnie to pisać. Quote
wiga138 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Kochana, na moją odpowiedzialność - przekażmy te pieniądze na innego psiaka. Jeżeli masz wątpliwości to poczekaj do jutra - zdam relacje z rozmowy z Panem :) Quote
wilczek007 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 poczekam do jutra, dziękuję ci :) wiem, głupio mi za to moje zachowanie i niecierpliwosc...:shake::niewiem: Quote
Igiełka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja szukałam wątku a tutaj taka miła niespodzianka :loveu: Tosieńko bardzo się cieszę i wszystkiego dobrego w nowym domku. :loveu::loveu: Quote
wilczek007 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 u Tosi wszystko super bardzo naj naj naj w porządku, dziękuję wiga!!!!!:loveu: :loveu: Quote
wiga138 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [FONT=Calibri]Wczoraj dzwoniłam do Tosi :lol: Kiedy rozmawiałam z jej Panem – Tosieńka leżała na swoim posłanku i zajadała smakołyki :lol: Pan mówi : jest mądra, inteligentna, wszystko rozumie, na spacerze trzyma sie mojej nogi i cały czas zerka na mnie czy jestem. Kiedy wychodzę z domu – zabiera moje domowe klapki zanosi na swoje posłanko i na nich śpi:lol::lol::lol: Niczego nie niszczy, nie gryzie. Pan ZAKOCHANY !!! ( gadał ze mną 40 minut !!! Tosia to, Tosia tamto .[/FONT] [FONT=Calibri]Tosia ma trzy miejsca do spania : pod łóżkiem Pana, przy jego fotelu i przy drzwiach. Chce paróweczkę – dostaje paróweczkę, wczoraj chciała korek dostała korek...no, no, no oby nie weszła Panu na głowę [/FONT] [FONT=Calibri]Ma zdjęte szwy. Pan smaruje jej brzuszek specjalną maścią żeby się szybciej goiło :lol: Dlatego Tosia chodzi teraz w koszulce.[/FONT] [FONT=Calibri]Uczy się jeździć ( wypasionym ) samochodem[/FONT] [FONT=Calibri]W piątek jak wszystko będzie ok ....Tośka do kąpieli !!!!! :evil_lol:[/FONT] [FONT=Calibri]Generalnie facet jest ogromnym miłośnikiem zwierzaków. Gadaliśmy b.b. długo . Ma kasę i przyjaciól z kasą . Bardzo aktywnie działają na rzecz zwierzat. Prosił, żebyśmy udzielali się na Fecebooku. On i jemu podobni przyjaciele podejmują tam różne działania właśnie w sprawie zwierzaków. Ma różne pomysły i napewno się z nim zaprzyjaźnię :lol:[/FONT] [FONT=Calibri]Tosia ma naprawdę szczęście. Ma bardzo ale to bardzo kochajacy domek i wiem , że już jest szczęśliwa.[/FONT] [FONT=Calibri]Zdjęcia będą w przyszłym tygodniu bez kaftanika i po kapieli :megagrin:[/FONT] [FONT=Calibri]No cioteczki... DOBRA ROBOTA [/FONT] Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 suuuuuuuuuuuur!!!!Nawet nie wiesz ( amoże jednak wiesz:) )jakie sczescie mnie ogarnia jak sie słucha i czyta takie info o nowym domku!!!Kochana dziękuję!!Wszystkim dziękuje! :multi::multi::multi::multi::multi: :multi: :multi: :multi: Quote
dominika_06 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Tosia, masz SUPER DOMEK!!!!! :D :D :D :D :D :D aż miło poczytać takie relacje ;) Tosiu bądź grzeczna ;) trzymaj sie maleńka!!!! :D :D Quote
wiga138 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='wilczek007']suuuuuuuuuuuur!!!!Nawet nie wiesz ( amoże jednak wiesz:) )jakie sczescie mnie ogarnia jak sie słucha i czyta takie info o nowym domku!!!Kochana dziękuję!!Wszystkim dziękuje! :multi::multi::multi::multi::multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] To zasługa nas Wszystkich :):):) Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 NA CO PRZEZNACZAMY: Ja mam propozycje zeby tym psiakom wykupic gdzie sie da pakiety ogłoszeń. Piraciki; http://www.dogomania.pl/threads/179195-Piracik-i-jego-koleżanka-Bejli-jednym-oczkiem-patrzą-na-świat Fargo; http://www.dogomania.pl/threads/182192-Fargo-stracony-pies-Blagam-o-pomoc-dla-niego. Na pszczynskie biedulki cos podarowac ; http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczyńskich-psiaków-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY! na mamę i jej szczeniaczki bez kaski (mamusi brak na transport)-JUŻ POSZŁO http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-potrzebna-pomoc-dla-mamy!Ma-DT-nie-ma-kasy!!!-4-szczeniaki-bezpieczne-w-DT-DS a Mama Ozzinka poleca chorego psiaka; [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-najpierw-schron-i-strach-teraz-PARWO[/FONT] perzelane; 60 zł podarowane z Facebooka poszło własnie na wybrane przez darczynców stamtąd biedulki:) 330 ZŁ poszło na transport mamusi do Wawy dwa pakiety ogloszen- razem 20 zł zostało 295 zł zgadzacie sie????:) Quote
wiga138 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja sie zgadzam - transport tej mamusi to też pilna sprawa Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 to twoja deklaracje w całosci przeznaczę na mamusię:) 330 zł. Tu oooo; http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-potrzebna-pomoc-dla-mamy!Ma-DT-nie-ma-kasy!!!-4-szczeniaki-bezpieczne-w-DT-DS 645-330=zostało 315zł Quote
Gosiara Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja tez chętnie zaprzyjaznię się z Tym panem:D Chętnie ratować mogę zwierzaki,ale to wymaga.....wiadomo czego...:D Quote
dominika_06 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 super, że na jeszcze kilka piesków zostało trochę kaski ;) :D!!!!! Quote
wiga138 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='wilczek007']to twoja deklaracje w całosci przeznaczę na mamusię:) 330 zł. Tu oooo; http://www.dogomania.pl/threads/1919...ieczne-w-DT-DS 645-330=zostało 315zł co to za link ??? nie otwiera mi się Quote
wiga138 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='wiga138']co to za link ??? nie otwiera mi się[/QUOTE] Otworzyło sie ! wszystko jest OK !!! Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 oj to dogo, jak ono mnie czasem wnerwiaaaa!!! Juz poprawiłam:) teraz widac? http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-potrzebna-pomoc-dla-mamy!Ma-DT-nie-ma-kasy!!!-4-szczeniaki-bezpieczne-w-DT-DS a, juz otwarłas;) Quote
wiga138 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 tak wszystko jest dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 oj no nie krzycz po mnie, ja jestem grzeczna:(... :) Quote
Secia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wilczku, Na pszczyńskim wątku jest piękna, beżowa, mała sunia o imieniu Muszka. Czy coś o niej wiadomo? Widzę, że psina nie ma wątku. Miałam kiedyś znajdę i tak się też nazywała Muszka. Miałam ją 15 lat. Daj znać, prosze. Quote
Gosiara Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Sorrki się się wcinam,ale trzymajcie kciuki za moją Rindzi(kotke 14 lat)jest zle z Nią...:(Jadę do veta po 1,5 roku odrosnął guz bardzo duży w szybkim tempie...:( Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Secia napisał(a):Wilczku, Na pszczyńskim wątku jest piękna, beżowa, mała sunia o imieniu Muszka. Czy coś o niej wiadomo? Widzę, że psina nie ma wątku. Miałam kiedyś znajdę i tak się też nazywała Muszka. Miałam ją 15 lat. Daj znać, prosze. Seciu kurcze w opisie zdjecia Muszki klaudus napisała;"aktualnie w schronie", czyli juz jej nie ma w zasiegu wzroku .Będzie w Mysłowicach:(...) ale trzeba by było klauduś zapytac,narazie miala pelna skrzynkę.Spróbuje potem. Gosiarko, trzymam kiuki za twoja sunieczke jak tylko moge!!!!!!!!!! Quote
wilczek007 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 zamówiłam dwa pakiety po 10 zł dla Poracików i Fargo..Strasznie mi ich zal. Za 20 zł... Quote
Recommended Posts