Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak nie wyjdzie to Tosia nadal bedzie czekała w schronisku...chyba ze deklaracje sie powiększą...musze wieczorkiem zaktualizowac 1 post bo cosik tam napewno przybyło.

Hm.Ja tak myslałam,ze ugadacie sie z panem na wizytkę same,bo nie wiem o której jemu bedzie tez pasowac...Zgodził sie na podanie nr telefonu i czeka na wasze info kiedy i co;)

Posted

[quote name='wiga138']Ok, Asinek - czy możemy zrobić tę wizytę w piątek ok 18-19ej ?
Wilczku,
Podobno są też inni zainteresowani ? czy mamy jeszcze kogoś w rezerwie ?[/QUOTE]
napisałam do dwuch osób, jedna nie może, czekam na wiadomosc od drudiej. Jak coś, napisze do klejnych.
Mnie pasuje ten termin jak najbardziej, tylko żeby panu tez pasowało.

Posted

[quote name='Gosiara']wiga138 jestem z Ciebie dumna(banerek dodałaś:*)Kciuki za wizytę...:)[/QUOTE]

a ja bardzo, bardzo ,bardzo proszę cioteczki kliknięcie na mój banerek......:placz:

Posted

Okazało się ,że na bazarku ogłoszeniowym Jenny19 Tosia ma już wykupiony pakiet przez ilon_n ,wobec tego jest do zagospodarowania jeden pakiet ogłoszeń a że miał być dla Tosi, to proponuję innego psiaka którego wskaże wilczek007

Posted

Cieszę się, że są nadzieje na dom dla Tosi. Ja już przelałam pieniądze na bazarku ogłoszeniowym za ogłoszenia dla Tosi. Czekam na informację do kogo wysłać tekst i zdjęcia, ale może wstrzymajmy się do piątku, bo jakby Tosia poszła do domu, ogłoszenia mogłyby być dla innego psiaka.

Posted

własnie tez tak sobie pomyslałam, ze moze wstrzymac akcję ogłoszeń Tosi moze nawet rozgłaszania zbiórki deklaracji.
Co do innego psiaka to może Czika z mojego banerka, ta też juz siedzi dokładnie rok...Albo może byc też Maniek, Mailo, Piraciki,Misiek...oj dużo ich mamy tu...:(

Co do wizyty dziewczyny, mnie jest termin obojętny, ważne żeby wam pasowalo i temu panu.
Jak bedzie dobrze wszytsko to ja sunie zawiozę, a jak pujdę juz do tej pracy(jak narazie jeszcze mnie nie chcą wrrr:/ )to sie też da zgrac np w weekend;)

Posted

Rozmawiałam z Panem. Jaki fajnyyyyyyyyyyyyyyyyy, no poprostu superrrrrrrrrrrrr. Oby to potwierdziło się w bezpośredniej rozmowie. Jestem w trakcie umawiania się.
Asinek,
Dzięki Ci za pomoc. Napisałam PW. Gdyby nie wyszło z koleżanką to rozumiem że mogę na Ciebie lczyć !?:):):)

Posted

Super! Mam nadzieję, że Pan się nie wycofa. Tosia zasługuje na wspaniały dom. Swoją podusię:-) Jest śliczna. Odwdzięczy się całym swym psim serduszkiem:-)
Czekam z niecerpliwością na finał:-)

Posted

ja jako swiatowa pesymistka cieszę się, ale wole poczekac na to jak wypadnie wizytka. Przeczuwam niby że może byc super zakonczenie, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słonca:)

a tak wogóle kciuki mnie bolą od trzymania:D

Posted

[quote name='wilczek007']ja jako swiatowa pesymistka cieszę się, ale wole poczekac na to jak wypadnie wizytka. Przeczuwam niby że może byc super zakonczenie, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słonca:)

a tak wogóle kciuki mnie bolą od trzymania:D[/QUOTE]

Dokładnie, nie raz czytało się jaki "super był Pan/i" A co do czego z domku nici. Ale nie zapeszam oczywiście !. I niech w końcu Maleńkiej się uda i będzie kochana u boku Pana. :)
A kiedy dokładnie będzie wiadomo co i jak?.
Też trzymam kciukasy . ;)

Posted

Ja też cieszę się z szansy na domek ale mam nadzieję,że będzie to kochany domek.Wilczek007 wytypuj psiaka i podaj dane do ogłoszeń do ogłoszeń albo prześlij mi info o psiaku na pw

Posted

Ja bardzo wszystkich przepraszam ale PILNIE potrzebujemy pomocy!!! ( poniższy link ) Dziewczyna mieszka 60 km od Wrocławia. Ratuje 6 szczeniaków. Potrzebna pomoc - fizyczna - dziewczyna nie śpi od trzech dni bo maluchy na okragło wymagają opieki ( chore ). Potrzebny jest również ktoś kto pomoże jej w transporcie do lekarza !!!! zagrozone jest życie szczeniorków . Bardzo proszę - pomóżcie

http://www.dogomania.pl/threads/193408-6-szczeniaków-na-smoczku-u-mnie-na-DT-z-2-jest-żle-potrzebne-conwalescence-proszek

Posted

[quote name='Jolanta08']Wilczek007 wytypuj psiaka i podaj dane do ogłoszeń do ogłoszeń albo prześlij mi info o psiaku na pw[/QUOTE]
Chyba Wybiorę Czikę skoro został mi jej watek jeszcze..zaraz napiszę ci na PW tekst o niej(jej watek mam w sygnaturze);)

Byłam na wątku wrocławiskim ale za nic nie wiem jak pomóc w dodatku nie zdążyłam doczytac, bo musiałam leciec, nie miejscie mi za złe:(

Posted

Spotkanie jutro pomiędzy 18-19ą. Pojedzie na rozmowę super dogomaniaczka ze swoją koleżanką. Relacja będzie jutro wieczorem
.....ale facet ma głos............................:oops: :lol:

Posted

super wieść!!!
śledzę ten temat od kilu dni, i ogromnie serducho się cieszy, że jest szansa dla tej uroczej malizny :)
i to wszystko dzięki WAM dziewczyny, niesamowite jesteście.
Oby Tosi się udało. Z niecierpliwością czekam na nowe wieści.;)