Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudne te zdjęcia Tosi. Myślę, że jak już załatwię formalności na wątku bazarkowym ustalimy, czy je wyślemy na maila, czy wkleimy na tym bazarkowym wątku razem z tekstem.

Tosia to psiak, ktory będzie wierny już na całe życie temu, kto ją pokocha i weźmie. Ma tak niesamowite spojrzenie.

Posted

Jest pan z Warszawy bardzo zainteresowany Tosią. Powiedział że jest weterynarzem. Mieszka na Pradze Południe. Organizujcie wizyte przedadopcyjną. Ja nie jestem tu obecna juz. Jego numer telefonu 797022333.

Posted

Jejku dziewczyny !!!! ale fajnie !!! Dzwońcie a ja zaraz zapytam się dziewczyny z Warszawy czy może zorganizować wizytę przedadopcyjną. Ja tez jestem z Warszawy ale nigdy na takiej wizycie nie byłam.
Wilczku ! do roboty !

Posted

dzwoniłam! bardzo miły pan, Tosia strasznie przypadła mu do serca, opiekował sie kilka lat schroniskiem dla bezdomnych zwierząt.
Pan czeka na wizyte przedadopcyjną. Moze znacie kogos tak przy okazji?Jak niebardzo to spojrze na mape dogo.

Posted

wilczek007 napisał(a):
dzwoniłam! bardzo miły pan, Tosia strasznie przypadła mu do serca, opiekował sie kilka lat schroniskiem dla bezdomnych zwierząt.
Pan czeka na wizyte przedadopcyjną. Moze znacie kogos tak przy okazji?Jak niebardzo to spojrze na mape dogo.

:multi::multi::multi:

Czy ten Pan jest z Warszawy ?

Posted

Dostałam info o Tosi z prośbą o pomoc, a tu już domek się szykuje! Mieszkam na Pradze Południe, sama mam dwie własne sunie wielkości Tosi. Mogłabym pójść z wigą138 na wizytę do Pana. Miałam psy na tymczasach. Co Wy na to?

Posted

OK, już jestem z Asinek w kontakcie. zaproponowałam piątek ok 18ej. Wilczku , czy ty zadzwonisz do Pana ?
Asinek5,
Ja nie mam wprawy.....co prawda byłam na jednej takiej wizycie ( Panstwo się decydowalo b.b.b. długo )i skończyło się tym , że sunia której miałam znaleść domek ma teraz najlepszy domek na świecie bo........została u mnie :lol::lol::lol: