Pinesk@ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jestem ale finansowo niestety nie wspomogę... jedyne co to ogłoszenia.. Quote
matinestka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja tez poproszę na maila zdjęcia Tosi, Tośka juz na facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=119563051434553 teraz jeszcze kampania reklamowa:) Quote
wilczek007 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 matinestka to masz te fotki juz czy nie?:):) ogłoszonka Pinesko można jak nabardziej, tekscik na stronie 1 ;) Quote
matinestka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 mam fotki z pierwszej strony tylko .... Quote
dorota1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cudne te zdjęcia Tosi. Myślę, że jak już załatwię formalności na wątku bazarkowym ustalimy, czy je wyślemy na maila, czy wkleimy na tym bazarkowym wątku razem z tekstem. Tosia to psiak, ktory będzie wierny już na całe życie temu, kto ją pokocha i weźmie. Ma tak niesamowite spojrzenie. Quote
Pinesk@ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Gdzie sunia obecnie przebywa, w jakiej miejscowości? Quote
Dominika 0_0 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tosia przebywa w Jastrzębiu-Zdroju, woj. śląskie :) Quote
monika55 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jest pan z Warszawy bardzo zainteresowany Tosią. Powiedział że jest weterynarzem. Mieszka na Pradze Południe. Organizujcie wizyte przedadopcyjną. Ja nie jestem tu obecna juz. Jego numer telefonu 797022333. Quote
wiga138 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jejku dziewczyny !!!! ale fajnie !!! Dzwońcie a ja zaraz zapytam się dziewczyny z Warszawy czy może zorganizować wizytę przedadopcyjną. Ja tez jestem z Warszawy ale nigdy na takiej wizycie nie byłam. Wilczku ! do roboty ! Quote
wilczek007 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 O matko a na Facceboku ludzie zaatakowali profil Tosi deklaracjami!!!Dzieki matinestka! Aż oczy mi wyszły!:):) Zadzwonię zaraz do tego pana,dzieki. Quote
Gosiara Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Trzymam kciuki!A Wy trzymajcie żeby Nadziejka się odnalazła...(banerek w moim podpisie) Quote
wilczek007 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 dzwoniłam! bardzo miły pan, Tosia strasznie przypadła mu do serca, opiekował sie kilka lat schroniskiem dla bezdomnych zwierząt. Pan czeka na wizyte przedadopcyjną. Moze znacie kogos tak przy okazji?Jak niebardzo to spojrze na mape dogo. Quote
wiga138 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 wilczek007 napisał(a):dzwoniłam! bardzo miły pan, Tosia strasznie przypadła mu do serca, opiekował sie kilka lat schroniskiem dla bezdomnych zwierząt. Pan czeka na wizyte przedadopcyjną. Moze znacie kogos tak przy okazji?Jak niebardzo to spojrze na mape dogo. :multi::multi::multi: Czy ten Pan jest z Warszawy ? Quote
wiga138 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja nigdy nie byłam na takiej wizycie ale może zapytam mojej koleżanki. Czy na dogo też sie ogłaszaja osoby chętne na takie wizyty ??? Quote
wilczek007 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 jasne. Pierwszy raz to nie jest za łatwe, ja byłam dwa razy dla kota o ile pamietam:D Jest dużo cioteczek, najlepiej to widac na mapie dogo; http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=54 tu możesz sie tez zarejestrowac, podac swój nick z dogomanii i napisac co mozesz zaoferowac;) Quote
asinek5 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dostałam info o Tosi z prośbą o pomoc, a tu już domek się szykuje! Mieszkam na Pradze Południe, sama mam dwie własne sunie wielkości Tosi. Mogłabym pójść z wigą138 na wizytę do Pana. Miałam psy na tymczasach. Co Wy na to? Quote
wilczek007 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ojej to super, jasne ze możecie sie wybrac;) pw zaraz napisze. Quote
wiga138 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 OK, już jestem z Asinek w kontakcie. zaproponowałam piątek ok 18ej. Wilczku , czy ty zadzwonisz do Pana ? Asinek5, Ja nie mam wprawy.....co prawda byłam na jednej takiej wizycie ( Panstwo się decydowalo b.b.b. długo )i skończyło się tym , że sunia której miałam znaleść domek ma teraz najlepszy domek na świecie bo........została u mnie :lol::lol::lol: Quote
Secia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 o kurczaki, Tosiek słodki :-) trzymam kciukasy prawy i lewy i zakręcam palce u nóg :-) :-).............. Quote
Recommended Posts