Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super !!!!!!!!!!! bardzo się cieszę że mała juz bezpieczna :-)Uaktualniam listę osób które wpłaciły pieniążki dla lili .
[COLOR=black]FELKA -50 zł.[/COLOR]
[COLOR=black]Wójek & ciocia-32 zł.[/COLOR]
[COLOR=black]Anetta- 16 zł.[/COLOR]
[COLOR=black]Awit - 10 zł.[/COLOR]
[COLOR=black]Beataczl - 16 zł. [/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]Saththa 8 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#616161]matrioszka2- 16 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#616161]mikoada- 16 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]aldrumka- 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=3]Asia i Ewa z Wołomina -400 zł. z tego 100 zł zapłaciłam w lecznicy za leczenie babeszjozy [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]MMD 16zł. [COLOR=red]PRZENIESIONE NA ŻYCZENIE NA [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE!!/page25?p=15287679"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE!!/page25?p=15287679[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]agusiazet 80 zł.[/COLOR] - ZWRÓCONE[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]

W sumie na koncie lili jest 484 zł.:-) jak tylko laura udąstępni numer konta pieniązki zostana przekazane :-)

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja co przeniosłam to przeniosłam, a Lileczka swoje dwie dniówki ma aktualne, no, skoro się znalazła - tylko się cieszyć :) w poniedziałek powinno dojść

Posted

[quote name='Laura1108']W poście 6 są deklaracje , proszę o potwierdzenie :razz::loveu:[/QUOTE]

Jutro wplace 100zl (80zl deklaracja i 20zl dla "lapacza")....dam znac jak zrobie przelew.

No super, ze sie Lila znalazla ale moje przeczucie sie potwierdzilo...wroci...teraz pilnujcie Jej dobrze zeby znowu nie zwiala!!!!

Posted

Ha, a mnie na dogo nie było, więc nie śledziłam na bieżąco,
i dobrze bo bym się tylko okrutnie zdenerwowała:-)
Ależ się cieszę, że jest bezpieczna spowrotem tam skąd zwiała:-)
A czy ona w ogóle zmierzała w stronę tego Lidla?

Posted

[quote name='Awit']
A czy ona w ogóle zmierzała w stronę tego Lidla?[/QUOTE]

Nie ona zadomowiła się w Halinowie pod sklepami wędliniarskimi ale umieściłam info w ogłoszeniach w sieci , że może przebywać pod sklepami ponieważ ona dość mądra jest to nie byle pies :)

[B]Aga35[/B] mam do ciebie wielką prośbę czy możesz mi podesłać czyje masz wpłaty na koncie ?? Z góry dziękuję i przepraszam ale przez tą ucieczkę Lili to nie zanotowałam nigdzie od kogo przyszły wpłaty tydzień temu i nie wiemu komu zwrócone zostały .

Posted

[quote name='Laura1108']Wysyłałam dane do przelewu jeżeli ktos nie dostał PW prosze dajcie znać bo dogo mi muli i nie pozwala wysłać hurtem do wszystkich i nie wiem czy wszyscy dostali .[/QUOTE]
hej! dostałam dane ale ja już wpłaciłam wcześniej i nie zabierałam 50 zł. było potwierdzenie, że doszło:) dane trzymam i na pewno jeszcze będę się dorzucać bo co to raz.. ale w tym miesiącu już nie :( chyba, że odpukać coś się będzie bardzo działo źle z Lilką. Ale już miała miesiąc prawda? :D:D:D jak liczyłyście. teraz buziaki dla Was i psiuńki :) :*

Posted

[quote name='Laura1108']Nie ona zadomowiła się w Halinowie pod sklepami wędliniarskimi ale umieściłam info w ogłoszeniach w sieci , że może przebywać pod sklepami ponieważ ona dość mądra jest to nie byle pies :)

[B]Aga35[/B] mam do ciebie wielką prośbę czy możesz mi podesłać czyje masz wpłaty na koncie ?? Z góry dziękuję i przepraszam ale przez tą ucieczkę Lili to nie zanotowałam nigdzie od kogo przyszły wpłaty tydzień temu i nie wiemu komu zwrócone zostały .[/QUOTE]

rozliczenie jest w poście 226 :-)

Posted

[quote name='Laura1108']Wysyłałam dane do przelewu jeżeli ktos nie dostał PW prosze dajcie znać bo dogo mi muli i nie pozwala wysłać hurtem do wszystkich i nie wiem czy wszyscy dostali .[/QUOTE]

ja nie dostałm jeszcze :-(

Posted

[quote name='AGA35']ja nie dostałm jeszcze :-([/QUOTE]

ja też w końcu jeszcze nie wpłaciłam, miałam wpłacić na konto Hesi, ale wcześniej Lidka uciekła, więc też poproszę:)

Posted

[quote name='Laura1108']W poście 6 są deklaracje , proszę o potwierdzenie :razz::loveu:[/QUOTE]

Zyby nie było nieścisłości to w tam jest błąd Saththa nie Sanththa :) Ale jeśli Wam to nie przeszkadza to mi tam rybka ;)