AGA35 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 super !!!!!!!!!!! bardzo się cieszę że mała juz bezpieczna :-)Uaktualniam listę osób które wpłaciły pieniążki dla lili . [COLOR=black]FELKA -50 zł.[/COLOR] [COLOR=black]Wójek & ciocia-32 zł.[/COLOR] [COLOR=black]Anetta- 16 zł.[/COLOR] [COLOR=black]Awit - 10 zł.[/COLOR] [COLOR=black]Beataczl - 16 zł. [/COLOR] [COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]Saththa 8 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#616161]matrioszka2- 16 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#616161]mikoada- 16 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/COLOR][COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]aldrumka- 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=3]Asia i Ewa z Wołomina -400 zł. z tego 100 zł zapłaciłam w lecznicy za leczenie babeszjozy [/SIZE][/FONT] [COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]MMD 16zł. [COLOR=red]PRZENIESIONE NA ŻYCZENIE NA [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE!!/page25?p=15287679"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE!!/page25?p=15287679[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#616161][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]agusiazet 80 zł.[/COLOR] - ZWRÓCONE[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] W sumie na koncie lili jest 484 zł.:-) jak tylko laura udąstępni numer konta pieniązki zostana przekazane :-) Quote
wujek & ciocia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 moja deklaracja aktualna :) cieszę się, że się odnalazła ! Quote
beataczl Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 moja dekl. tez aktualna - kaska wplacona zreszta... Quote
Saththa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='beataczl']moja dekl. tez aktualna - kaska wplacona zreszta...[/QUOTE] Moja tak samo, nie wycofywałam. :) Quote
WATACHA Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dobrze ,że już złapaliście cwaniarę :).Moja deklaracja na dwa dni w hotelu aktualna, ale dopiero w następnym tygodniu. Quote
mmd Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ja co przeniosłam to przeniosłam, a Lileczka swoje dwie dniówki ma aktualne, no, skoro się znalazła - tylko się cieszyć :) w poniedziałek powinno dojść Quote
coronaaj Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Laura1108']W poście 6 są deklaracje , proszę o potwierdzenie :razz::loveu:[/QUOTE] Jutro wplace 100zl (80zl deklaracja i 20zl dla "lapacza")....dam znac jak zrobie przelew. No super, ze sie Lila znalazla ale moje przeczucie sie potwierdzilo...wroci...teraz pilnujcie Jej dobrze zeby znowu nie zwiala!!!! Quote
felka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 mój pieniążek (przepraszam lilki już :)) do mnie nie wracał i niech się troszeczkę przysłuży małemu młotkowi uciekającemu ;) Quote
Awit Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ha, a mnie na dogo nie było, więc nie śledziłam na bieżąco, i dobrze bo bym się tylko okrutnie zdenerwowała:-) Ależ się cieszę, że jest bezpieczna spowrotem tam skąd zwiała:-) A czy ona w ogóle zmierzała w stronę tego Lidla? Quote
Laura1108 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Awit'] A czy ona w ogóle zmierzała w stronę tego Lidla?[/QUOTE] Nie ona zadomowiła się w Halinowie pod sklepami wędliniarskimi ale umieściłam info w ogłoszeniach w sieci , że może przebywać pod sklepami ponieważ ona dość mądra jest to nie byle pies :) [B]Aga35[/B] mam do ciebie wielką prośbę czy możesz mi podesłać czyje masz wpłaty na koncie ?? Z góry dziękuję i przepraszam ale przez tą ucieczkę Lili to nie zanotowałam nigdzie od kogo przyszły wpłaty tydzień temu i nie wiemu komu zwrócone zostały . Quote
Laura1108 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Wysyłałam dane do przelewu jeżeli ktos nie dostał PW prosze dajcie znać bo dogo mi muli i nie pozwala wysłać hurtem do wszystkich i nie wiem czy wszyscy dostali . Quote
felka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Laura1108']Wysyłałam dane do przelewu jeżeli ktos nie dostał PW prosze dajcie znać bo dogo mi muli i nie pozwala wysłać hurtem do wszystkich i nie wiem czy wszyscy dostali .[/QUOTE] hej! dostałam dane ale ja już wpłaciłam wcześniej i nie zabierałam 50 zł. było potwierdzenie, że doszło:) dane trzymam i na pewno jeszcze będę się dorzucać bo co to raz.. ale w tym miesiącu już nie :( chyba, że odpukać coś się będzie bardzo działo źle z Lilką. Ale już miała miesiąc prawda? :D:D:D jak liczyłyście. teraz buziaki dla Was i psiuńki :) :* Quote
AGA35 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Laura1108']Nie ona zadomowiła się w Halinowie pod sklepami wędliniarskimi ale umieściłam info w ogłoszeniach w sieci , że może przebywać pod sklepami ponieważ ona dość mądra jest to nie byle pies :) [B]Aga35[/B] mam do ciebie wielką prośbę czy możesz mi podesłać czyje masz wpłaty na koncie ?? Z góry dziękuję i przepraszam ale przez tą ucieczkę Lili to nie zanotowałam nigdzie od kogo przyszły wpłaty tydzień temu i nie wiemu komu zwrócone zostały .[/QUOTE] rozliczenie jest w poście 226 :-) Quote
AGA35 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Laura1108']Wysyłałam dane do przelewu jeżeli ktos nie dostał PW prosze dajcie znać bo dogo mi muli i nie pozwala wysłać hurtem do wszystkich i nie wiem czy wszyscy dostali .[/QUOTE] ja nie dostałm jeszcze :-( Quote
tripti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='AGA35']ja nie dostałm jeszcze :-([/QUOTE] ja też w końcu jeszcze nie wpłaciłam, miałam wpłacić na konto Hesi, ale wcześniej Lidka uciekła, więc też poproszę:) Quote
Saththa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Laura1108']W poście 6 są deklaracje , proszę o potwierdzenie :razz::loveu:[/QUOTE] Zyby nie było nieścisłości to w tam jest błąd Saththa nie Sanththa :) Ale jeśli Wam to nie przeszkadza to mi tam rybka ;) Quote
obraczus87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Bardzooo prosimy o grosiki !!!!!!!!!!!! Quote
Awit Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Tyle dziewczyna przeszła...... A teraz o wpłaty, nawet drobne prosi.... Quote
Laura1108 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Aga 35 masz PW :) W poście rozliczeniowym na pierwszej stronie są uaktualnione wpłaty , które dotarły . Quote
Laura1108 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Ciotki mam prośbę podeślicie tu kogoś kto robi jakieś wypasione Allegro takie ładniutkie :) Quote
AGA35 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kasiora została przelana dokładnie 484 zł. :-) Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Zaglądam do niuni ale finansowo w tej chwili nie mam jak pomóc :-( Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 AGA35 napisał(a):kasiora została przelana dokładnie 484 zł. :-) możesz przesłać mi numer konta Magdy? ja nadal nie otrzymałam... Quote
Recommended Posts