mysza 1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='obraczus87']Trzymam w takim razie kciuki. Qrcze najgorsze, że Ona gryzie :([/QUOTE] Jemu to nie przeszkadza, już łapaliśmy różne ;) tyle tylko, że nie wiem czy zdąży pojechać, w pracy jest... Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Jemu to nie przeszkadza, już łapaliśmy różne ;) tyle tylko, że nie wiem czy zdąży pojechać, w pracy jest...[/QUOTE] A jesli tak, to luzik ;) to pozostaje nam cierpliwie czekać w takim wypadku. Quote
Saththa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 O jakie informacje. Bardzo się ciesze, że sunia żyje. Może za bardzo się nie przemieści do czasu aż ją ktoś złapie. A jeśli nawet to chyba prościej wypatrzyć trzy psy niz jednego. 3mam kciuki mocno :) Quote
WATACHA Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Oby się udało.Trzymam kciuki.Ja już wygospodarowałam nawet dla niej na te dwa dni w hoteliku. Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Mój facet nie może, ma spotkania w Legionowie. Kurde, chłopy... Quote
Hotel KADIF Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Rzeczywiście widziałam dzisiaj sunię! Widziałam ją również wczoraj późnym wieczorem. Byłam w W-wie i w międzyczasie zadzwoniła do mnie nasza dogomaniaczka z Siedlec Wanda Szostek, czyli "pani z gumtree" ;). Ona też nie potrafiła dokładnie opisać psiaka, bo widziała ją na stacji tylko przez chwilę. A ja wczoraj z kolei jak przejeżdżałam przez Halinów ok. 20:30 też jej nie rozpoznałam, bo już było ciemnawo. Wczoraj była sama, dzisiaj z dwoma psami. Próbowałam ją złapać, ale się odgryzała a "panowie" też zaczęli na mnie kłapać. Zaraz odwiozę dzieciaki do szkoły i jadę jej szukać. Wezmę smycz i jedzenie, może jakoś mi się uda ją złapać. Najgorsze jest to, że ona lata po obu stronach torów kolejowych i po stacji! :-( Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Może jutro urządzić jakąś większą akcję łapania, bo jednej osobie będzie cięzko... Gdzie dokładnie sunia jest - jakas ulica, sklepy, coś, po czym łatwiej będzie jej szukać dla osoby nie znającej Halinowa ;) Quote
Kinia1984 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dif sie nie udalo...wlasnie dzwonila...suka na jej widok juz wogole nie podeszla tylko w nogi...wlazla na tory i o malo jej pociag nie walnal...suka przebywa pod paroma sklepami...z wedlinami przy stacji pkp...:roll: Quote
Hotel KADIF Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Tak jak pisała Kinia... Sunia na mój widok dawała nogę. Za pierwszym razem udało mi się ją pogłaskać i dać trochę mięsa mielonego, ale przestraszył ją taki czarny psik co za nią łazi i uciekła a pożniej jak tylko mnie widziała uciekała. Próbowałam trzy razy a potem dałam sobie spokój. Za trzecim razem o mały włos nie wpadła pod pociąg, bo ruszyła w stronę torów a właśnie zamknięto przejazd. Na szczęście nic się nie stało! Dzisiaj jestem nie za bardzo czasowa, ale jak będzie ekipa to na chwilę wyskoczę z domu i pomogę w łapaniu. Jutro niestety nie będzie to możliwe. Sunia biega po ulicach: Warszawska, prosto przez tory kolejowe na ulicę Jana Pawła II i Bema. Dzisiaj widziałam ją jeszcze przy sklepie z wędlinami na Kolejowej tj. przed samymi torami, w prawo od Warszawskiej. Jakby co dzwońcie, bo nie będę już dzisiaj wchodzić na dogo: [COLOR=Red][B]600-968-755 [/B][COLOR=Black]Mapka: [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/128a4cc9f62a0b8d.html[/url] [/COLOR][/COLOR] Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A Natalia dzisiaj spróbuje? Może Sedalin jej dać w czymś, skoro pierwszy raz zjadła od DIF. Bo tak wręcz to cięzko, ona nikomu nie ufa. Tory mnie przerażają:( Może jutro większą grupą? Kto chętny? Quote
beataczl Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 moze Panie ze sklepow wedliniarskich poprosic o pomoc? najszybciej one ja zlapia... Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jest :multi::multi::multi: Natalia ją ma :p:multi: Kiełbasa zdziałała cuda podobno, nakrmieni jej adoratorzy to i ją było łatwiej złapać. Bardzo się cieszę :) Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kamień z serca............. :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Laura1108 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 A to wszystko dzięki DIF :) i Wanda Szostek tez miała w tym swój udział bo zadzwoniłą do DIF dzięki czemu dziś miała wyostrzony wzrok :) I tak łańcuszkiem łancuszkiem sunia bezpieczna . Więc teraz od nowa to samo : [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][SIZE=4]PROSIMY O DEKLARACJE .[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=Red]Podaruj choć jeden dzień jednorazowo Lilun[/COLOR][/B]i , uciekła odnalazła się i teraz potrzebuje naszej pomocy co będzie jak z powodu braku finansów trzeba będzie puścić ją znowu na ulicę:-(:-( Quote
Hotel KADIF Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No to super! A ja jak ta jedna jeszcze dwa razy, odbierając dzieci ze szkoły w odstępie 2 godzin objechałam Halinów w poszukiwaniu suni i się zamartwiałam, że jej nie ma! Naprawdę super! Naprawdę kamień z serca! Zaraz dzwonię do Wandy z wiadomościami! :multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pani Wando, DIF ogromnie dziekujemy za przekazanie informacji:) oraz wszystkim, ktorzy brali udzial w akcji pt. " łapanie uciekinierki" :) Quote
agusiazet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dobrze, że się odnalazła:) Ja dostałam zwrot mojej jednorazowej wpłaty, ale już jej nie mam, po 15 będę mieć wypłatę męża to wpłacę 80 zł! Quote
Laura1108 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Lileczka pyta cioteczki czy wpłaty sprzed tygodnia aktualne :cool3: Astaroth TOBIE i TZ Twojemu bardzie dziękuję za złapanie lileczki qrcze przecież to Wy naraziliście się na pokąsanie tej małej żmijki :evil_lol: Dziękuję i mogę spokojnie zasypiać z myślą , że mała siedzie w kojcu na głowę jej nie pada rano miseczka żarełka zawędruje do kojczyka , świeża woda a nie z kałuży , nikt nie będzie jej napastował czyt. gwałcił pies ;) Quote
anetta Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 :multi: ale wiadomości! Super dziewczyny! Quote
Laura1108 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 W poście 6 są deklaracje , proszę o potwierdzenie :razz::loveu: Quote
Recommended Posts