Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba przydadza sie ogloszenia w necie a na plakatach powinna byc chyba informacja o nagrodzie..to wiejski teren...takich kundelkow tam masa biega a pieniadze zawsze zwracaja uwage...:roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Straszna wiadomość:( Pies zostawiony na noc w kagańcu, moim zdaniem to byłoby nieludzkie! Ja 80 złotych przelałam, jeśli suka się nie odnajdzie, proszę o zwrot na konto z którego wyszło! Niestety, ja myslę, że już po psie:(

ja mysle ze nie po psie,tylko szukac go trzeba,ogłoszenia,plakaty itd

Posted

Ja bardzo przepraszam, zaraz pewnie i tak dostane zj..by, ale mam to gdzies... Ale przeciez wszem i wobec jest wiadomo, ze suka nie od razu daje sie zapladniac, tylko pod koniec cieczki, a druga sprawa, wiadomo, (mam nadzieje), ze i tak poszlaby na sterylke, wiec ....? Nie rozumiem postepowania???
Obecnie, w mieszkaniu! mam suke z cieczka i niekastrowanego samca, jej cieczka nas zaskoczyla, bo suka ma zaburzenia hormonalne, i dostala drugiej dwa miesiace po pierwszwj,... i coz...? Nie mamy innego wyjscia jak czekac... Ani suki teraz nie mozemy ciac, ani psa, bo moglby dostac wylewu po kastracji..., jesli suka ma cieczke, a jest blisko...
Nie pisze tego, zeby komus zawracac d.u.p.e. ze psa nie ma, ale w celu informacyjnym...
Co do suki...? Nie znajdzie sie... takie tez mam przeczucie :placz::placz::placz:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
nie byla w kagancu...od razu w kojcu jej zdjelysmy...pila duzo wody...zamerdala troche ogonem...tak naprawde nie widac w ktorym miejscu sie podkopala...moze wyszla gora..ale ona mala a kojec naprawde baardzo wysoki...ale psy potrafia sie wspinac czasem...kurcze no strasznie szkoda...do Lidla ma jakies 30 km wiec raczej trudno jej bedzie trafic...poza tym to nie jest w prostej drodze ...do wolomina jest duzo rozwidlen, zakretow...ja to sie najbardziej tej trasy boje...:-(

A jest jakis inny sklep blisko Natali, pamietam stacje benzynowa ze sklepem???? Szukajcie w poblizu jakis sklepow, no nagroda dobry pomysl...suczka cwana
ale jesc musi....pewnie gdzies sie pojawi po zarcie...ja nie trace nadzieji....pozdrow Natalie odemnie, oni znaja mojego kuzyna z Serocka Janusza Klenczona jak sie bedziesz widziala z Natalia...

Posted

kochane cioteczki pieniążki wpłyneły
FELKA -50 zł.
Wójek & ciocia-32 zł.
Anetta- 16 zł.
Awit - 10 zł.
Beataczl - 16 zł.
[FONT=Arial]Saththa 8 zł.[/FONT]
[FONT=Arial]ALDRUMKA 20 zł.[/FONT]
[FONT=Arial]MMD 20 zł. PRZENIESIONE NA ŻYCZENIE NA http://www.dogomania.pl/threads/189887-OFIARA-WAKACJI-16-KG-OWCZAREK-zdjęcia-drastyczne-POMÓŻCIE!!/page25?p=15287679[/FONT]
[FONT=Arial]agusiazet 80 zł. - ZWRÓCONE [/FONT]

czy mam juz przesyłać z powrotem pieniążki ? czy jeszcze poczekać? bardzo proszę o decyzje

Posted

tu nie jest tak prosto...gdyby natalia miala jednego psa z jajkami...a ich jest pare + suka w cieczce= walki miedzy psami...
to ze suka ma cieczke iuciekla to nie tragedia ze bedzie w ciazy....oby sie znalazla tylko , a sterylka i tak by byla...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
tu nie jest tak prosto...gdyby natalia miala jednego psa z jajkami...a ich jest pare + suka w cieczce= walki miedzy psami...
to ze suka ma cieczke iuciekla to nie tragedia ze bedzie w ciazy....oby sie znalazla tylko , a sterylka i tak by byla...

Przykro mi to pisać ale wg mnie sunia nie trafi do wołomina , a teraz jeszcze będzie miała ograniczone zaufanie do ludzi bo wg niej zrobiłyśmy jej dużą krzywdę i tak jak napisała kinia mała była obrażona na cały świat !!!!

Posted

Roznie moze byc...rozne cuda sie zdarzały:) mi sie wydaje ze ona pod tym lidlem czekala az po nia wroci jej Pan ktory ja tam wywalil...ona chyba nie chciala pomocy...ale skad my to mamy wiedziec...pies niestety nam nie powie....

Posted

AGA35 napisał(a):
kochane cioteczki pieniążki wpłyneły od.Zuzanna z Jeleniej Góry (nie ma nicu ) -50 zł.
Wójek & ciocia-32 zł.
Anetta- 16 zł.
Awit - 10 zł.
Beataczl - 16 zł.

czy mam juz przesyłać z powrotem pieniążki ? czy jeszcze poczekać? bardzo proszę o decyzje

zuzia z jeleniej to ja. nie wpisałam nicku przepraszam. jeżeli chodzi o mnie to niech pieniążki czekają, mam nadzieję, że się mrówka znajdzie

Posted

przecież nie możemy jej tak od razu skreślić, jeżeli się znajdzie nie będzie ani grosza na nią jeżeli zabierzemy z powrotem i co wtedy? :(
piszę osobno bo nie bardzo wychodzi mi edycja postów,

Posted

a w jakim rejonie ona uciekła? :-( Jan nie wiem gdzie jest ten hotelik :shake: Może porobić ogłoszenia w necie i tu w dziale zaginione założyć wątek. Czy są plakaciki tam rozwieszone?

Posted

Sunia zginęła z Hotelu w Brzezinach, za miejscowościa Stary Konik, na trasie na Mińsk MAzowiecki. NAtalia wraz z rodzina jeździła w sobote i niedziele po okolicach, potem chodziła i zaglądała w rowy przy trasie :roll: NApisała do osób z rejonów, ale Przypomnę, że NAtalia prowadzi Hotel i musi zajmowac się również innymi psami. A na razie w tamtych rejinach tylko ona zaangażowała się w poszukiwania. :roll: Plakaty powiesiła. Dzisiaj przeszła 15km na piechote, bo dostała jakis telefon... wiec poszła wskazaną trasa ale nic, kompletnie nic...

Czy ktos porobi ogłoszenia w internecie o zaginięciu Suni?>? UWażam, że trzeba by powiadomić osoby z Ząbek Marek, Mińska, Warszawa Wesoła, Warszawa Międzylesie... Sunia może być wszędzie :roll:

Mam nadzieje, że Lilka chce wrocic pod LIDL-a. Ona tam czekała na swojego pana. Nikt nie mógł przypuszczac ze Ona nie chce naszej pomocy :roll:

Posted

Znam przypadek, ze rodzina z mojego osiedla kilka lat temu musiala oddac psiaka(wtedy myslalam, ze musiala, teraz nie wiem co bym pomyslala). Psiak wylądował za PIasecznem, to jest ode mnie 20km. Trzy razy uciekał i wracał do swoich właścicieli. Mam nadzieje ze Lilka wróci pod Lidl-a... pocieszam się ta historią zawsze w takich momentach...

Posted

może jednak upatrzy sobie w okolicy jakiś inny podobny sklep... jeść coś musi, więc będzie szukać. Taka naiwna ta psia miłość... ktoś wyrzuca jak niepotrzebną rzecz, a pies czeka i wierzy ślepo, że ktoś wróci...

Posted

beataczl napisał(a):
mam nadzieje, ze sunia sie znajdzie...jestem dobrej mysli
na razie zostawiam kaske

Zobaczcie tez czy nie ma jej pod Lidlem w Wolominie..jak to ze 30km to jeszcze jej tam pewnie nie ma....