Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Mogę podać konto do Agnieszki, na które przelewałam pieniądze dla suki.Jeśli ktoś bardzo pragnie i spieszy się, a reszta nie ma nic przeciwko.:roll:

Laury na razie nie ma na watku, dlatego podaj zainteresowanym numer konta. Tylko prosze wyraznie zaznaczyc w tytule nick oraz imie psiaka :)

Posted

napisze w imieniu Laury poniewaz nie ma internetu prawdopodobnie do poniedzialku moze troche dluzej...

w piątek musialysmy zabrac suke z lecznicy poniewaz nie mogla zostac na weekend. Podczas ostatnich zastrzykow zauwazylam ze sunia krwawi...dostala cieczki...dostala leki w tabletkach do przyjmowania w hotelu. Pojechalysmy do astaroth , niestety z powodu cieczki , Natalia nie mogla jej wziac do domu bo ma nie kastrowane psy tez w domu i bylby dramat...Sunia podczas jazdy wariowala, probowala gryzc, ale miala kaganiec...weszla do kojca obrazona na caly swiat...wieczorem Natlia zabezpieczyla ja przeciwko kleszczom..kolo 23 widziala ją ostatni raz...
Rano suki juz nie bylo...odgiela siatke i uciekla...:(
Natalia szukala jej , rozwiesila plakaty...niestety teren nie sluzy poszukiwaniom...malo zabudowan, taras szybkiego ruchu na minsk, lasy...
W tej chwili nie wiadomo co robic...moze suka wraca do wołomina...a w dodatku ta cieczka...

Posted

No to fatalnie.No, ale nie rozdzierajmy szat.Znajdzie się, a jak nie - no cóż ... robiłyście co było możliwe ... no pech ... Myśmy pieniądze wpłacili ... znajdzie się inna bida.Myślę podobnie, jak Saththa - wraca w okolice Lidla.Była bardzo zdeterminowana skoro odgięła siatkę.Lidl ... Może ją tam ktoś zostawił.Poszła czekać.

Posted

Saththa napisał(a):
Miejmy nadzieję, się odnajdzie... Może znów pod Lidl zawędruje, chyba, że za daleka droga nie orientuję się ehhh. a miało być już dobrze heh

Jak ten Lidl daleko od Natali...znam hotelik Natali tylko ta droga ruchliwa i dom na zakrecie...bylam w zeszlym roku z psami...moze wroci pod sklep?
To co z wplatami? Chyba trzeba czekac...

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Niedobrze, że miała kaganiec ... nie obroni się , nie napije, nie zje niczego ... kurcze ....:-(

Moze jej zdjeli bo w kagancu by sie nie wydostala, jak odsunela siatke??? Mam nadzieje, ze zdjeli...ten kaganiec.

Posted

coronaaj napisał(a):
Moze jej zdjeli bo w kagancu by sie nie wydostala, jak odsunela siatke??? Mam nadzieje, ze zdjeli...ten kaganiec.

chyba psa nie zostawia sie w kagancu na cala noc w kojcu...

Posted

Straszna wiadomość:( Pies zostawiony na noc w kagańcu, moim zdaniem to byłoby nieludzkie! Ja 80 złotych przelałam, jeśli suka się nie odnajdzie, proszę o zwrot na konto z którego wyszło! Niestety, ja myslę, że już po psie:(

Posted

nie byla w kagancu...od razu w kojcu jej zdjelysmy...pila duzo wody...zamerdala troche ogonem...tak naprawde nie widac w ktorym miejscu sie podkopala...moze wyszla gora..ale ona mala a kojec naprawde baardzo wysoki...ale psy potrafia sie wspinac czasem...kurcze no strasznie szkoda...do Lidla ma jakies 30 km wiec raczej trudno jej bedzie trafic...poza tym to nie jest w prostej drodze ...do wolomina jest duzo rozwidlen, zakretow...ja to sie najbardziej tej trasy boje...:-(