Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Taki deszcz a sunia samotna narażona na niebezpieczeństwo...[/QUOTE]

Zimno, ciągle pada a sunia może być osłabiona :-(
SUNIA MIAŁA ZROBIONE BADANIA I MA BABESZJĘ :-(

Posted

Kometa miala 6 psow! z rejonu Stanislawowa i nikt nie pomogl tylko 2 dziewczyny z Wawy :(, wiec raczej watpie w to, ze robotnicy czy dziadki z furmanki pomoga:placz:
Juz by sie znalazla :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Paulina78']Kometa miala 6 psow! z rejonu Stanislawowa i nikt nie pomogl tylko 2 dziewczyny z Wawy :(, wiec raczej watpie w to, ze robotnicy czy dziadki z furmanki pomoga:placz:
Juz by sie znalazla :placz::placz::placz:[/QUOTE]

To przekre, ze tylkomdwie ciotki pomogly, nie trafila na wlasciwe cioteczki... wrazie czego macie mnie i inne tutaj na watku...

Dziadki z furmanek to za bardzo nabuzowani i tak ich koniki do domu wioza wiec nie ma co liczyc...robotnicy to roznie bywa pytac sie warto...

To jeszcze nic straconego psy znikaja, odnajduja sie...po dlugim czasie bo z reguly wracaja w miejsce skad przyszly..instynkt....taka mam nadzieje.....

Posted

[quote name='Laura1108'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]Lileczko wróć do nas !!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

:-(

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_vevZa-R8kKc/TH0UXp2ongI/AAAAAAAAB2Q/EWS0qzZmfxc/6.JPG[/IMG][/QUOTE]

mam pytanie do " hoteliku " czy to z tego "kojca ' lila uciekła ?

Posted

[quote name='paros']Zimno, ciągle pada a sunia może być osłabiona :-(
SUNIA MIAŁA ZROBIONE BADANIA I MA BABESZJĘ :-([/QUOTE]
Ale dostała zastrzyk czy nie bylo jeszcze wyników? Jeśli nie to słaba pewnie jest, nie sądzę aby się bardzo oddaliła, chociaż kto to wie. Coś okropnego :(

Posted

[FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=Red]Otrzymałam informację dość mało dokładną , że przy trasie Siedlce - Warszawa widziany był "piesek" ( nie wiadomo czy sunia czy piesek ) czarny z białymi skarpetkami z tego co zrozumiałam to w okolicach jakiejś stacji . Napisała mi Pani na gumtree , że jadąc o 6 rano do pracy zauważyła podobnego psiaka . Jadąc od strony Siedlec to za Mińskiem Maz. więc cioteczki pomózcie zlokalizować jakieś ciotki z okolic Mińska , być może biedactwo kierowała się bardziej prostą drogą i boczkiem głwónej drogi poszła w stronę Mińska .

Podeślę plakat żeby wywiesić .[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

Posted

Aha i co do babeszjozy to nie była w stanie krytycznym , babeszi ujawniła się z badań póki co , Lilunia dostała imizol i wszelkie potrzebne leki dlatego czekaliśmy z zabraniem jej na DT aż stan sie poprawi i będzie mogła przejść na tabletki więc mam nadzieję , że babeszi jej nie pokonała .

Posted

[quote name='Laura1108']Aha i co do babeszjozy to nie była w stanie krytycznym , babeszi ujawniła się z badań póki co , Lilunia dostała imizol i wszelkie potrzebne leki dlatego czekaliśmy z zabraniem jej na DT aż stan sie poprawi i będzie mogła przejść na tabletki więc mam nadzieję , że babeszi jej nie pokonała .[/QUOTE]

Wyglada na to ze nie...no jakis znak...tylko przy jakiej stacji? No cos jest...

Posted

[B]Suka jest w Halinowie przy pawilonach, wlasnie dostalam info od ciotki DIF!!!
Wczoraj tez tam byla ..jest z dwoma psami ma obroze i plaster na lapce wiec to ona....
Astaroth nie ma samochodu teraz. DIF rozwozi dzieci do szkoly.Probowala ja zlapac , Lila dala sie poglaskac ale gdy zostala zlapana za obroze probowala gryzc..Szukamy kogos kto tam podjedzie ale w tych godzinach ciezko...[/B]

Posted

Sunia widziana była dziś w Halinowie ...

Ciotki błagam czy ktoś ma znajomości w okolicach Halinowa lub w Halinowie ....

Nie mam jak wyskoczyć z domu siedzę sama z Laurą bez samochodu ...

Posted

Kinia dzisiaj Dif widziała ją jak ze mną rozmawiała to mówiła , że jakieś pół godziny wcześniej .

Lila kąsa niestety i nikt z po za psiarzy nie złapie nam jej , tak jak Kinia pisze Dif próbowala ją łapać ale była z dwójką swoich dzieciaczków i nie mogła siebie i dzieci narażać.

Dif może dopiero około godziny 14 , Astaroth będzie zmotoryzowana po 16 .

Lila jest z towarzystwem dwoch piesków - cieczka w końcu i pewnie rosnący brzusio :(

Posted

Ja to się boję jednej rzeczy. Skoro DIF próbowała Ja złapać a tamta dziabała.. to mogła teraz sie wystraszyć i zwiać gdzieś indziej...

No nic, wszyscy w pracy, albo w domu z dziećmi. Tego nie przeskoczymy niestety. Musimy cierpliwie poczekać.

Posted

[quote name='mysza 1']Poprosiłam męża, żeby podjechał, nie wiem czy da radę, bo ma jakieś spotkania, zobaczymy.
Kurde, strasznie mi ona na sercu leży.[/QUOTE]

Trzymam w takim razie kciuki. Qrcze najgorsze, że Ona gryzie :(