Laura1108 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Lilunia na pierwsze . Zbieramy na pobyt w DT i sterylkę . Każde 8 zł to jeden dzień do przodu - podaruj choć jednorazowo . Quote
AGA35 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 wyskakuj maluchu do góry .ładny masz pychol się pokazuj :-) Quote
obraczus87 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 CIOTECZKi prosimy o 8 zł - 8 zl to jeden dzien pobytu Lilki w Hotelu :( Quote
WATACHA Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja poproszę nr konta.Postaram się wpłacić w piątek. Quote
Awit Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Lileczko, zbieraj zbieraj.... Ja na razie już nic nie mogę wysłać:-( Quote
coronaaj Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Poszlo dzisiaj ode mnie 80zl na Magdy konto...sliczna panna tylko wiecej nie rob Liluniu wycieczek krajoznawczych... Quote
Laura1108 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Słuchajcie !!! Lils robi postępy ja wiedziałam , że wyjdzie na "ludzi" ;) Rozmawiałąm z Natalią i nasza księżniczka chodzi na smyczy może nie jest to szczyt marzeń ale już nie jest tak jak było , że przypięta do smyczy mogła 10 minut przeleżeć do góry brzuchem ona teraz na smyczy chodzi !!!! Co prawda wpada co raz pod nogi ale co tam i tego się nauczy jak pare razy ktoś ją nadepnie :) I co jeszcze Lileczka kochana pozwoliła się wczoraj wziąć na ręce Januszowi ( TZ Natalii ) nie był to jakiś mega długi pobyt na rękach ale był nie warczała , nie piszczała nie gryzła tylko po wzięciu na ręce stała się trochę spięta więc została postawiona na ziemi ale panienka ciasteczko dostała więc nauka idzie do przodu . Co powiem to powiem ale u Natalii trzeba być by poczuć ten klimat Ci ludzie są bardzo spokojni widac mają podejście do psów , cieszę się że Lileczka znalazła u nich schronienie i cieszę się , że wraca do normy . Quote
Laura1108 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 http://allegro.pl/1-5-roczna-mala-czarna-sunia-szuka-domu-i1224251562.html Zrtobiłam wczoraj allegro ale przyznam , ze tekściara ze mnie żadna więc nie wiem jak wyszło proszę zmieńcie co trzeba . Otrzymałam też jeszcze jeden tekst do ogłoszeń : Nazywam się Lila i mam (...)lat. Nie mam domu, nie wiem co to miękkie legowisko i pełna miska. Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ludzie kochają tylko to co małe i słodkie. Kiedy ta kulka dorasta i już nie jest kluseczką, nagle okazuje się, ze dzieci alergie na psy mają, że mieszkanie za małe, że pieniędzy nie ma itp. .... Znalazłam się na ulicy i nie potrafię sobie z tym poradzić. Ja chcę kochać, chcę być kochana, chcę czuć dotyk który nie boli, chcę usnąć bez obaw, że coś mi się stanie... Wiem, że gdzieś tam jesteś i szukasz mnie - Jestem tylko otwórz oczy... Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Laura1108 napisał(a):Słuchajcie !!! Lils robi postępy ja wiedziałam , że wyjdzie na "ludzi" ;) Rozmawiałąm z Natalią i nasza księżniczka chodzi na smyczy może nie jest to szczyt marzeń ale już nie jest tak jak było , że przypięta do smyczy mogła 10 minut przeleżeć do góry brzuchem ona teraz na smyczy chodzi !!!! Co prawda wpada co raz pod nogi ale co tam i tego się nauczy jak pare razy ktoś ją nadepnie :) I co jeszcze Lileczka kochana pozwoliła się wczoraj wziąć na ręce Januszowi ( TZ Natalii ) nie był to jakiś mega długi pobyt na rękach ale był nie warczała , nie piszczała nie gryzła tylko po wzięciu na ręce stała się trochę spięta więc została postawiona na ziemi ale panienka ciasteczko dostała więc nauka idzie do przodu . Co powiem to powiem ale u Natalii trzeba być by poczuć ten klimat Ci ludzie są bardzo spokojni widac mają podejście do psów , cieszę się że Lileczka znalazła u nich schronienie i cieszę się , że wraca do normy . Super wieści. Przyznam, że z opisu Natalii myslałam, że Lila będzie gryzła wszystkich, ale... to prawda. Natalia, Jej Mata oraz TZ maja bardzo duzo cierpliwości i miłości dla psów. To widac po zachowaniu psiaków :) ---------------------------------------------------- Kochani, prosimy o złotóweczki :( Quote
AGA35 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Astaroth'] śliczna dziewczynka :-) Quote
WATACHA Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jeszcze raz proszę o nr konta, bo chciałam dziś wpłacić pieniążki. Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Kochani prossimy o pomoc :( czyu ktos ma konto LAury ??? Quote
tripti Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 obraczus87 napisał(a):Kochani prossimy o pomoc :( czyu ktos ma konto LAury ??? ja dostałam na pw konto Magdy. Quote
WATACHA Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 tripti napisał(a):ja dostałam na pw konto Magdy. To ja poproszę jeżeli można Quote
tripti Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 WATACHA napisał(a):To ja poproszę jeżeli można przesłane metodą podaj dalej :) Quote
Awit Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 No proszę, jaka mądra kochana sunia, takie postępy z takiego dzikuska:-) Quote
coronaaj Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 obraczus87 napisał(a):Super wieści. Przyznam, że z opisu Natalii myslałam, że Lila będzie gryzła wszystkich, ale... to prawda. Natalia, Jej Mata oraz TZ maja bardzo duzo cierpliwości i miłości dla psów. To widac po zachowaniu psiaków :) ---------------------------------------------------- Kochani, prosimy o złotóweczki :( Mile wiesci o Lileczce...badz grzeczna dziewczynko i wiecej nam nie uciekaj... Rzeczywiscie klimat u Natali i Janusza jest...bylam tam pare razy...dobrze miejsce dla naszych psiakow.. Quote
obraczus87 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Lilka prosi o wsparcie Kochani!!!! Quote
tripti Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Lila prosi o wsparcie ;( potrzebne kolejne dzionki dla biednej Lileczki! Quote
Recommended Posts